Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Miros
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 1046 | | Mjesto: Osijek/Tenja |
|
Upisano: Pet Svi 09, 2008 2:31 pm Naslov poruke: Projekt messerschmitt |
|
|
Evo da i ja pokažem što je trenutno na stolu, za one koji nisu upućeni; radim 4 mesera usporedno, G-6, G-14, G-14AS(ili G-10) i AVIA S-199.
Ovako je počelo:
Sad sam trenutno na mezeku:
Ovo sam pokitao linije spojeva jer na fotkama se ne vide osim na poklopcima motora i inspekcijskim otvorima
 _________________ Miroslav
Miros: poruka promijenjena dana: Pet Svi 09, 2008 2:49 pm; prepravljeno ukupno 2 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Svi 09, 2008 2:35 pm Naslov poruke: |
|
|
daj neki close up od kokpita !!!
početak obećava !!samo naprijed!!
chemical_ali: poruka promijenjena dana: Pet Svi 09, 2008 3:03 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Pet Svi 09, 2008 2:37 pm Naslov poruke: |
|
|
Miro copy paste LINKA pa ga zaplavi da ima IMG na početku i kraju! 
mariok: poruka promijenjena dana: Pet Svi 09, 2008 2:40 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Miros
|
Upisano: Pet Svi 09, 2008 2:39 pm Naslov poruke: |
|
|
Ups, prvi se mačići u vodu bacaju (valjda me neće zeleni zbog ovog) ma nešto mi zaštekalo, moram ponovo u školu, kad proučim sistem javim se oprostite na smetnji. _________________ Miroslav |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Svi 09, 2008 3:34 pm Naslov poruke: Re: Projekt messerschmitt |
|
|
| Miros Napisao/la: |
Ovo sam pokitao linije spojeva jer na fotkama se ne vide osim na poklopcima motora i inspekcijskim otvorima |
Ajoj! Pa na kojim se to fotkama ne vide ti paneli??? Nisi valjda gledao isključivo muzejske slike restauriranih Mezeka? Ne samo da se vide ti paneli, nego s vide i zakovice-isto kao i na drugim Messerima...
Inače, svaka pohvala za "simultanku"...I ja pomišljam na nešto slično, jer u "zalihama" imam 10-tak Messera. _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| st65uka
 | | Član od: 06 Stu 2007 | | Poruke: 2395 | | Mjesto: Auckland, NZ |
|
Upisano: Pet Svi 09, 2008 6:52 pm Naslov poruke: |
|
|
aha,ovo je ono 4u1 ,jako lijepo izgledaju samo da pitam jeli onaj ''kotac'' lijevo od pilota treba zapravo bit onako obojan ili? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Miros
|
Upisano: Sub Svi 10, 2008 7:43 am Naslov poruke: |
|
|
Pa prvo da ponovim za linije panela, na fotkama izraelskih strojeva ja ne vidim ništa, samo sam vidio linije na ilustracijama i na napravljenim maketama i super izgleda, a ne radim po njima već se držim raspoloživih fotki. To mi je svojevrstan eksperiment, ni sam ne znam kako će to izgledati na kraju.
Kotač, odnosno kotači sa lijeve strane kabine su šareni (jedan crno bijeli, drugi crveno bijeli) kao na muzejskom primjerku od kojeg imam 3-4 fotke unutrašnjosti, e sad pitanje je jel to samo na tom muzejskom tako, kao što puno puta zna biti i nigdje više?
Sad sam se prisjetio instrument table od sabredoga, oni skopirali tablu sa nekog prototipa iz muzeja  _________________ Miroslav |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|