Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Projekt messerschmitt

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Miros

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: Osijek/Tenja
PorukaUpisano: Pet Svi 09, 2008 2:31 pm    Naslov poruke: Projekt messerschmitt Citiraj ovaj komentar

Evo da i ja pokažem što je trenutno na stolu, za one koji nisu upućeni; radim 4 mesera usporedno, G-6, G-14, G-14AS(ili G-10) i AVIA S-199.
Ovako je počelo:

Sad sam trenutno na mezeku:

Ovo sam pokitao linije spojeva jer na fotkama se ne vide osim na poklopcima motora i inspekcijskim otvorima

Miros: poruka promijenjena dana: Pet Svi 09, 2008 2:49 pm; prepravljeno ukupno 2 puta
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
chemical_ali
Gost
PorukaUpisano: Pet Svi 09, 2008 2:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

daj neki close up od kokpita Very Happy !!!
početak obećava Very Happy !!samo naprijed!!

chemical_ali: poruka promijenjena dana: Pet Svi 09, 2008 3:03 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
mariok

Član od: 17 Lis 2007
Mjesto: Slavonski Brod
PorukaUpisano: Pet Svi 09, 2008 2:37 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Miro copy paste LINKA pa ga zaplavi da ima IMG na početku i kraju! Very Happy

mariok: poruka promijenjena dana: Pet Svi 09, 2008 2:40 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
Miros

PorukaUpisano: Pet Svi 09, 2008 2:39 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ups, prvi se mačići u vodu bacaju (valjda me neće zeleni zbog ovog) ma nešto mi zaštekalo, moram ponovo u školu, kad proučim sistem javim se oprostite na smetnji.
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Svi 09, 2008 3:34 pm    Naslov poruke: Re: Projekt messerschmitt Citiraj ovaj komentar

Miros Napisao/la:

Ovo sam pokitao linije spojeva jer na fotkama se ne vide osim na poklopcima motora i inspekcijskim otvorima

Ajoj! Glavom u stol Pa na kojim se to fotkama ne vide ti paneli??? Nisi valjda gledao isključivo muzejske slike restauriranih Mezeka? Ne samo da se vide ti paneli, nego s vide i zakovice-isto kao i na drugim Messerima...
Inače, svaka pohvala za "simultanku"...I ja pomišljam na nešto slično, jer u "zalihama" imam 10-tak Messera.

Group build - Metal finish battle
Natrag na vrh
st65uka

Član od: 06 Stu 2007
Mjesto: Auckland, NZ
PorukaUpisano: Pet Svi 09, 2008 6:52 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

aha,ovo je ono 4u1 Very Happy ,jako lijepo izgledaju samo da pitam jeli onaj ''kotac'' lijevo od pilota treba zapravo bit onako obojan ili?
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSN Messenger
Miros

PorukaUpisano: Sub Svi 10, 2008 7:43 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pa prvo da ponovim za linije panela, na fotkama izraelskih strojeva ja ne vidim ništa, samo sam vidio linije na ilustracijama i na napravljenim maketama i super izgleda, a ne radim po njima već se držim raspoloživih fotki. To mi je svojevrstan eksperiment, ni sam ne znam kako će to izgledati na kraju.

Kotač, odnosno kotači sa lijeve strane kabine su šareni (jedan crno bijeli, drugi crveno bijeli) kao na muzejskom primjerku od kojeg imam 3-4 fotke unutrašnjosti, e sad pitanje je jel to samo na tom muzejskom tako, kao što puno puta zna biti i nigdje više?
Sad sam se prisjetio instrument table od sabredoga, oni skopirali tablu sa nekog prototipa iz muzeja Laughing
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma