Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Waffen
| | Član od: 02 Velj 2006 | | Poruke: 58 | | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Čet Svi 08, 2008 12:33 am Naslov poruke: |
|
|
prva liga super izgleda, ovakvu ja imam ali u mjerilu 1:1.Jos mu feral stavi ako mozes maketa bi sa njin bila bogatija  _________________ Blitz krieg |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Svi 08, 2008 12:44 am Naslov poruke: |
|
|
Ma je, razmišlja san i o ostima (njih san i napravi), feralu, kašetama (i one su bile pred sastavljanjem), mriži...ali to bi onda bilo nerealno za brod koji je uređen i spreman za bacanje u more
Ali da jedna od sljedečih maketa neće imat neke od tih dodataka, naravno da hoće...ali onda i podloga mora bit druagačija  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Svi 08, 2008 9:57 am Naslov poruke: |
|
|
| vedro Napisao/la: |
Ali da jedna od sljedečih maketa neće imat neke od tih dodataka, naravno da hoće...ali onda i podloga mora bit druagačija  | Možda bi mogao sljedeći brod napravit u moru, kao je vezan za mul... _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Svi 08, 2008 10:03 am Naslov poruke: |
|
|
| Grunf Napisao/la: | | Možda bi mogao sljedeći brod napravit u moru, kao je vezan za mul... |
Nija da mi nije padalo na pamet
Ali štos je u tome da drvenjaci puno lipše izgledaju kad su cijeli, bez da fali dio ispod vodene linije, a onda se uvik može čovik igrat sa postoljem  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|