Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| mico
 | | Član od: 15 Stu 2007 | | Poruke: 1468 | | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Čet Tra 17, 2008 4:02 pm Naslov poruke: 1:24 Tamiya Nismo R34 GT-r Z-Tune |
|
|
Lijep pozdrav!
Ovo se sada radi kod mene. Iako su u radu još dva Ferrarija ja sam svejedno počeo sa ovim! Prvo da kažem da je ovo za mene jedna od najlijepših maketa (što se tiće skylinea, a svi znamo da njih imam jako jako puno). Kao drugo moram spomenut da nema motora, što je veliki minus i to me čini veoma ljutim! Tako sam u nedjelju popodne obojao unutrašnjost i sve dejlove koje treba, samo jih još treba staviti na podnicu! Čekam još boju i lak za karoseriju tako da nije sve gotovo a i kod unutrašnjosti je još posla. Pravio sam wash na nekim djelovima koji dođe na podnicu (ne znam kako se zovu ) i nadam se da vam će se svidjet!
Još nekoliko fotki:
Kutija kako izgleda ovaj predivan Skyline (nadam se da će i moj biti ovakav )
i karoserija
obojani djelovi
i nešto od unutrašnjosti
a ovako izgledaju sicevi
još felge i gume
a ovo je jedan mali wash na djelovima (dali se vidi uopče??)
Za sada je to sve, kad bude nešto novo objavit ću! Aja i malo me zeza fotič, ne znam šta mu je, vjerojatno ima loš dan
LP mico _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5160 | |
|
Upisano: Čet Tra 17, 2008 4:06 pm Naslov poruke: |
|
|
bit ce srebrn?
znas da imas preko neta narucit motore za skyline, 1/24 mjerilo. kostaju oko 7-8 funti, plus postarina.
a jedan model R32 dolazi sa motorom, samo treba imat para pa kupit takvu maketu i raskupusat ju za dijelove. i onda vjestine za ubacit takav motor u maketu u koju hoces, a da i lici na nesto _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Čet Tra 17, 2008 4:10 pm Naslov poruke: |
|
|
Da znam za te motore, malo sam gledao ali nigdje jih nisam pronašo!! A i neznam dal sam već toliki majstor da bih znao ubacit motor?? A jednom bi trebao probat a!?  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Čet Tra 17, 2008 4:19 pm Naslov poruke: |
|
|
pa sto ne pitas? ccccccc
evo link
http://www.hmlmodels.michaellomax.co.uk/
ima covo i neke PE dijelove koje sam radi, svasta. osobno nisam od njega jos nista uzimao, ali decki sa hiroboy foruma ga hvale _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Čet Tra 17, 2008 4:26 pm Naslov poruke: |
|
|
E pa hvala low, izgleda jako dobro! Možda se odlučim pa naručim! Vidjet ću ali što ovaj čovjek radi....  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3207 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Tra 17, 2008 4:31 pm Naslov poruke: |
|
|
Da, dobar je Skyline
Samo, kao i na Testarossi, cini mi se da ti je unutrasnjost malo presjajna...
Jesi farbao to gloss bojama ili??? _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Čet Tra 17, 2008 4:35 pm Naslov poruke: |
|
|
Da crna je semi gloss (na sicevima i vratima)ostalo je flat, tako i piše usastavinci , a crvena je gloss, žalim! Nije mi se dalo čekat na flat crvenu pa sam stavio tu. Ali naručit ću uskoro boje pa imam u planu i crveno, tako da neče ostat ovako!  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Čet Tra 17, 2008 4:41 pm Naslov poruke: |
|
|
| mcmico Napisao/la: | ...A i neznam dal sam već toliki majstor da bih znao ubacit motor?? A jednom bi trebao probat a!?  |
da, to je ipak veci problem od nabavke motora. nisam ni ja to do sad pokusavao, ali imam sve sto mi treba. iz Nissan Silvie S13 cu prebacit motor u S15. kupio sam tu S13 samo zbog toga, dobio sam i neke ljepe felge koje cu iskoristiti za neki auto, siceve i tako te stvari. zao mi je da mi S15 nema motor, a tako mi je ljep autic.
i jos mi je zao sto nisam nabavio taj R32 kit kad sam radio svog R34 GT-R, pa bi u njega ubacio motor. ovako cu morat jos jednog napravit
pa kad ih poslazem sve jednog do drugog i dignem ima haube...... Supra, Skyline, 300ZX i S15  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Čet Tra 17, 2008 4:49 pm Naslov poruke: |
|
|
I mene taj Skyline interesira a nabavit ću ga uskoro zajedno sa Lancerom EVO 7WRC.I na SPC forumu ima Skyline R34 sa motorom i otvorenim vratima,nisam mogo vjerovat,možda ste ga vidjeli. _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Čet Tra 17, 2008 6:56 pm Naslov poruke: |
|
|
Da Mario vidio sam ga! Onaj je čudovit. Čovjek se potrudio i nastala je jedna predivna maketa!! Nadajmo se da čemo i mi jednom nešto slično napravit!  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Tra 19, 2008 11:01 pm Naslov poruke: |
|
|
Lijepo lijepo!!
Jako lijep auto! meni mozda najdrazi japanski auto!! a novi GTR!!! uf jedva cekam da izađe maketa!! _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Ned Tra 20, 2008 11:55 am Naslov poruke: |
|
|
Da i ja čekam na novog GTR-a! A izdat će ga Tamiya, Aoshima za Fujimi pa nisam siguran! Ako se ne varam to će bit u lipnju.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Čet Tra 24, 2008 9:18 am Naslov poruke: |
|
|
Ovako jedan jako malen update. Ne radi se skoro ništa jer čekam boju za karoseriju i podnicu a dok ne stigne nemam na čemu raditi jer sam sve ostalo već obojao! Toliko od mene za sad!
Završio sam s armaturnom, možda samo još stavim koju nalijepkicu ali vidjet ću!
|
 |
| Low Gazda
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
 |
Otvoreni maketarski forum Forum Indeks
-> Automobili, motori, kamioni |
Vremenska zona: EET (Europa) Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Naprijed
|
| Stranica 1/9 |
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|