Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| barakuda
 | | Član od: 22 Sij 2007 | | Poruke: 2557 | | Mjesto: ST |
|
Upisano: Ned Sij 20, 2008 6:11 pm Naslov poruke: |
|
|
Jutros san i ja uboja svoga. Za tu lovu-prilika. Imah ih još 5-6 u Metroa u Dugopolju. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shenvy Sponzor foruma
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 43 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Sij 21, 2008 4:17 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja sam također ubo taj airbrush i jako sam zadovoljan performansama. _________________ www.balista.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| robert11
 | | Član od: 29 Pro 2007 | | Poruke: 551 | | Mjesto: Karlovac |
|
Upisano: Pon Sij 21, 2008 9:19 pm Naslov poruke: |
|
|
Pa da se pridružim i ja, isti takav samo u bauhausu za 690 kunića pred jedno 2 mjeseca, samo su druge naljepnice na njemu.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AKI-CRO-BJ
 | | Član od: 21 Ožu 2007 | | Poruke: 186 | | Mjesto: BJELOVAR |
|
Upisano: Uto Sij 22, 2008 3:48 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo i ja sam ponosni vlasnik tog stroja. Ubo ga danas ujutro u Metrou. I istina je full je tih.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Uto Sij 22, 2008 4:17 pm Naslov poruke: |
|
|
ahahahaaaaaaaaaaaa, hocu ga i ja a nemam para!!!! ...idem pitat u metro ak primaju rabljene bubrege  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Velj 15, 2008 3:34 am Naslov poruke: |
|
|
Pridružujem se društvu, svoj sam kupio u BAUHAUSU u Jankomiru 08.02. na polici su ostala svega 3. Garancija je 5 godina.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| st65uka
 | | Član od: 06 Stu 2007 | | Poruke: 2395 | | Mjesto: Auckland, NZ |
|
Upisano: Pet Velj 15, 2008 12:29 pm Naslov poruke: |
|
|
| samo me zanima kakav je taj brush? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Static
| | Član od: 21 Tra 2007 | | Poruke: 81 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Velj 21, 2008 8:30 pm Naslov poruke: |
|
|
| dragan_mig31 Napisao/la: | | ovaj airbrush je ako se ne varam badger 150 ili badger 100? |
Nije Badger. Neka Kinesko/Talijanska kombinacija je u pitanju.
Mada, za te novce je airbrush gratis uz kompresor
Ima netko feedback koliko se može raditi s kompresorom prije nego se pregrije? _________________ www.juricek.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| werewolf
 | | Član od: 21 Velj 2008 | | Poruke: 692 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Velj 25, 2008 6:50 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja bi ovo kupio u cetvrtak kada pocinje nova akcija u Metrou, to bi mi bio znaci prvi airbrush, ako netko ima za preporuciti dobru alternativu sa istom ili slicnom lovom neka keze, nije da nemam para ali sam jedan od onih sto vole proc jeftinije, mada me to zna i kostati poslje. Should I stay or should I go  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Tra 15, 2008 1:19 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja sam ga danas kupio u Metrou na Jankomiru. Vise nije na akciji pa me doso 850kn.
Ima jos samo jedan (kupio predzadnji) pa pozurite ako ga hocete
Btw, gledao sam po bauhausu, baumaxu i pevecu i nisam uspio naci to, samo u metrou. Il su prodali ili sam slijep bio  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Tra 15, 2008 1:36 pm Naslov poruke: |
|
|
| werewolf Napisao/la: | Ja bi ovo kupio u cetvrtak kada pocinje nova akcija u Metrou, to bi mi bio znaci prvi airbrush, ako netko ima za preporuciti dobru alternativu sa istom ili slicnom lovom neka keze, nije da nemam para ali sam jedan od onih sto vole proc jeftinije, mada me to zna i kostati poslje. Should I stay or should I go  |
Ne razmišljaj kupuj odmah, jer imaš i kompresor, vrlo tih, s regulacijom tlaka! Kupio je jedan moj prijatelj ( inače kombinacija "važem-svaku-kunu" i skeptika) a on je jako zadovoljan, pa ćeš biti i ti  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| werewolf
 | | Član od: 21 Velj 2008 | | Poruke: 692 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Tra 15, 2008 1:37 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja sam ga kupio kad je bila Metro akcija, nisam jos nista farbao jerbo cekam toplo vrijeme da radim na tavanu, nego, zanima me da li se on smije cistiti sa nitrom, citao sam po forumu da nitro papa brtve ak nisu teflonske ? _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Tra 15, 2008 1:41 pm Naslov poruke: |
|
|
Ne bi znao tj. ne znam kakve su mu brtve, no s obzirom da za čiščenje u slučaju uljanih boja paše sintetički razređivač a za akrilke aceton za nokte...nema potrebe za nitrom...
Po meni i sam kompresor vrijedi tih para, ali ne bi sumnjao ni u AB... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 2977 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Uto Tra 15, 2008 1:58 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja sam probao raditi s tim brushem - kupio je frend... Iznimno dobar double action... Čisti se nitrom bez problema _________________ paulusvictor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shenvy Sponzor foruma
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 43 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Tra 15, 2008 3:13 pm Naslov poruke: |
|
|
| Static Napisao/la: |
Ima netko feedback koliko se može raditi s kompresorom prije nego se pregrije? |
Ja sam ga držao upaljenog i radio barem sat i pol. Onda se pregrijao i za pol sata opet radi. _________________ www.balista.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|