Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| bata666
| | Član od: 08 Tra 2008 | | Poruke: 12 | |
|
Upisano: Pet Tra 11, 2008 1:26 pm Naslov poruke: boje i mjesanje |
|
|
molio bi da mi ko kaze kako se mjesa boja za airbrush?i dali se bezbojni lak razrjeđuje  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Pet Tra 11, 2008 1:31 pm Naslov poruke: Re: boje i mjesanje |
|
|
| bata666 Napisao/la: | molio bi da mi ko kaze kako se mjesa boja za airbrush?i dali se bezbojni lak razrjeđuje  |
uf, imas o tome na forumu cjelo cudo tema....razrjeduje se sve....enemal boje sa razrjedivacem, akrilne ili sa originalnim razrjedivacem doticnog proizvodaca ili sa home made rezrjedivacem 70% destilirane vode, 30% alkohola, enemal lakovi se razrjeduju sa white spiritom, iak ide i sa obicnim sintetickim razrjedivacem.....akrilni lakovi se ili ne razrjeduju uopce ili sa smjesno malom koliicinom razrjedivaca....e, sad, kolko sam ja skuzio, omjeri mjesanja boja i razrjedivaca su poprilicno subjektivni...to moras probat sam pa vidit kaj najvise odgovara...ja jedino ne razrjedujem primer... _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kinfa-t
 | | Član od: 19 Kol 2006 | | Poruke: 1094 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Pet Tra 11, 2008 2:40 pm Naslov poruke: |
|
|
Dvije riječi-odokativno i iskustvo, nema šablone, ovisi o svemu, vrsta,gustoća,potreba,način špricanja,brush....sve po malo. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Tra 11, 2008 3:03 pm Naslov poruke: |
|
|
| IMa o tome kolko oćeš na forumu. Torax ti je sve rekao. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|