Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Uto Tra 08, 2008 2:04 pm Naslov poruke: german SPG crew |
|
|
jel mi moze neko preporucit neke figure koje bi pasale uz hummela?....vidim da ima u alphi german self propelled gun crew, cak i onakvi kak mi se svida, opusteni i rade nekaj, al mi se cini da po polozaju ruka vise pasu za nosenje streljiva za 88-icu....meni bi trebali neki koji nose projektile za hummela, znaci za 150 mm top ...postoji tak nekaj uopce? ....e, da, i trebalo bi mi malo barutnih punjenja i projektila za 150 mm top pa ak neko zna di tog ima za kupit... _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
 | | Član od: 10 Pro 2005 | | Poruke: 1090 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Tra 08, 2008 2:14 pm Naslov poruke: |
|
|
| To možeš sve probati nači vani na on line shopovima tu teško da budeš nekaj našao |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Uto Tra 08, 2008 2:17 pm Naslov poruke: |
|
|
| Strina Napisao/la: | | To možeš sve probati nači vani na on line shopovima tu teško da budeš nekaj našao |
da...to sam si i mislio...jooooooooj!!!ne volim narucivat iz vana!...dugo traje  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| barakuda
 | | Član od: 22 Sij 2007 | | Poruke: 2557 | | Mjesto: ST |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Uto Tra 08, 2008 3:57 pm Naslov poruke: |
|
|
e, tu ti je moj problem...jel vidis onog tipa koji je u krupnom planu na kutiji? onaj koji drzi granatu za 88-icu....e, taj ima prejako rasirene ruke da bi mogao drzat bilo koji dio streljiva za 150 mm top....takve slicne nudi i miniart kod hanicha... _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| barakuda
|
Upisano: Uto Tra 08, 2008 4:07 pm Naslov poruke: |
|
|
Modifikacijom do željenog rezultata. Suština maketarstva.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Uto Tra 08, 2008 4:15 pm Naslov poruke: |
|
|
hm, ne znam kolko bi se usudio to radit....nisam jos nikad rezao ruke figurama...kako brutalno ....morao bi mu poprilicno smanjit razmak ruku da bi mogao primit projektil od 150-ice... _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Tra 09, 2008 11:30 am Naslov poruke: |
|
|
Pa nemoras rezati... malo zatoplis plastiku, stavis mu kroz ruku nesto velicine koja ti odgovara, i stisni  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Sri Tra 09, 2008 11:33 am Naslov poruke: |
|
|
al onda postoji opasnost da savinem ruku neprirodno ...ma budem vec nekaj iskombiniro....a i htio bi dobit jos par komada barutnih punjenja i projektila za 150-icu....sa maketom sam dobio samo po dvoje od svega....moram priznat da je dragon poprilicno skrtario sa maketom hummela...dobijes samo osnovno... _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| barakuda
|
Upisano: Sri Tra 09, 2008 5:02 pm Naslov poruke: |
|
|
| Nije to ništa komplicirano. Pojedini položaj se da vrlo jednostavno izvest, uz sitnu modifikaciju. Samo zarežeš po prethodno zamišljenom položaju npr. ruke, jednu stranu i njoj suprotnu. Saviješ, zalipiš i milliputom popuniš onaj prazni dio. Kad se osuši izbrusiš i to bi ti bilo to. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|