Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

ICM MIG-31 1/72
Idi na stranicu Natrag  1, 2

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
igor1221
Gost
PorukaUpisano: Pon Sij 30, 2006 11:00 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

E hvala sto si potvrdio moju sumnju kad je rijec o panelama i mislio sam da ce ih boja prekriti tako da ostaje ideja da ih malo dodatno urezem....
Sto se aftermakret dijelova za MIG-31 tice, nasao sam (nazalost zaboravih tko pravi) fenomenalan PE set...cockpit, motori, stajni trap...ma full...po slici ima barem 30 dijelova.....kvalitet neznam, namjenjen za Zvezdu, no vjerovatno moze i u ICM.....

No postoji i ovo:
Neomega now produce a vacformed canopy for the MiG-31 and supplies of this plus the Neomega K-36 seats can be had from Modelspot in the UK :- http://www.modelspot.com/ or Linden Hill in the US :- http://www.lindenhillimports.com/ Copies of Mir Aviatsiya can be got from Tushino Aviapress in Moscow :- http://www.aviapress.com/ or Linden Hill may have some
Natrag na vrh
ijozic
Gost
PorukaUpisano: Pon Sij 30, 2006 12:24 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

igor1221 Napisao/la:
OT....dali netko zna gdje bi se mogle naci kakve kvalitetne slike cockpita? u boji naravno....pretrazio sam sve zivo i nisam bas zadovoljan pronadjenim......

Moram pogledati. Imam nesto sigurno kad sam radio svog Condora jer sam pokusavao docarati raspored instrumenata na bocnim konzolama. A nabavio sam i ovu Fominovu knjigu pa valjda nesto ima i tamo Smile

Citat:
Sto se aftermakret dijelova za MIG-31 tice, nasao sam (nazalost zaboravih tko pravi) fenomenalan PE set...cockpit, motori, stajni trap...ma full...po slici ima barem 30 dijelova.....kvalitet neznam, namjenjen za Zvezdu, no vjerovatno moze i u ICM.....

Ajd molim te pogledaj tko to pravi. Znam da Part ima int./ext. setove, ali na slici ne vidim te detalje za tockove koje spominjes, krilca za rakete zauzimaju veci dio external seta. Jel to taj mozda?
Natrag na vrh
igor1221
Gost
PorukaUpisano: Uto Sij 31, 2006 9:36 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ma imam ti ja isto tako neke slike, 2 knjige no problem je sto je 99% slika crno bijelo....tako da mi bas nesto i ne pomaze previse....

Ovo za aftermarket.....imam negdje link spremljen siguran sam samo da ga pronadjem.....znas kako je, bas kad nesto trazis onda ga nema....
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,... Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2
Stranica 2/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma