Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Uto Velj 05, 2008 1:00 am Naslov poruke: |
|
|
diorama je fenomenalna.....ima mi par mrak djelova....super mi je ona figura njemca koji gine....i onaj koji docekuje rusa sa puskom ko baseball palicom ....ok, kuzim kak je tip napravio veci dim, onaj oko tenkova i to, to je ofarbana vata...ali kak je napravio dim oko MG 42 koji puca i oko minobacaca?...to je nekom kompjuterskom tehnikom ubaceno?.....cak i prepoznajem par setova figura na diorami  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Uto Velj 05, 2008 1:24 am Naslov poruke: |
|
|
russian soldiers od tamiye
mortar team od tamije
mislim od dragona njemci koji se predaju
i od dragona t34/76
inače dim je napravljen od pljuga |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
 | | Član od: 18 Svi 2007 | | Poruke: 1430 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Uto Velj 05, 2008 12:48 pm Naslov poruke: |
|
|
Super napravljena diorama ali ima par.....s nekih rusa nije pobrusio onu crtu kaj spaja figuru(na rukavu se vidi),s obzirom da ima smisla za maketarstvo,očekivao sam bolja lica na figurama. Super je napravio kak kelje mine na tenk,ginućeg švabu... I problem sa zvezdinim figurama,očito nije mogao namjestiti da onaj rus drži prst na špaginki..ah zvezda,zvezda....  _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
 | | Član od: 03 Stu 2006 | | Poruke: 1791 | | Mjesto: Petrova rupa |
|
Upisano: Uto Velj 05, 2008 1:38 pm Naslov poruke: |
|
|
Sve u svemu...odličnooooooooo...svaka mu čast.
Naravno da ima zamjerki i s maketarskog i s vojno-taktičkog gledišta...no, uloženi trud gotovo sve anulira. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|