Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Stefan
 | | Član od: 21 Pro 2007 | | Poruke: 485 | |
|
Upisano: Čet Sij 24, 2008 9:25 pm Naslov poruke: Zanima me? |
|
|
Od cega bih mogao napraviti namestaj tipa sat,sto,stolica,krevet(onaj vojni,sa tankim dusekom)polica(za puske,bolmbe i druge stvari),i sve ostalo sto spada u opremu jednog bunker i kako da ih napravim?  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Čet Sij 24, 2008 11:35 pm Naslov poruke: |
|
|
pa svu drvenariju i stolariju mozes napravit od balze...mislim da je ona najzahvalnija za to....a sat, ili isto balza ili budi domisljat ...nadi nekaj kaj bi velicinom odgovaralao satu u kucanstvu i upotrijebi to ...zapravo, pa sad moze i od malo debljeg papira bit, ak je onaj koji na zidu stoji... _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
 | | Član od: 18 Svi 2007 | | Poruke: 1430 | | Mjesto: ZAGREB |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Stefan
|
Upisano: Pet Sij 25, 2008 2:03 pm Naslov poruke: Hvala ljudi! |
|
|
| Airborne,pomenuo si skuplju varijantu,reci mi je... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kosalo
 | | Član od: 05 Sij 2008 | | Poruke: 328 | |
|
Upisano: Pet Sij 25, 2008 6:36 pm Naslov poruke: |
|
|
jeste vi ludiii?!?! znam ja sto on hoce! gledo je CSI:LasVegas pa hoce biti onaj modelarski ubojica, a vi naivci mu jos i pomazete!!! pazi samo kad iz onih fotki vasih radnih mjesta i stashova napravi makete vasih soba!!!
eee..
L _________________ And people still laugh about as much as they ever did, despite their shrunken brains. If a bunch of them are lying around on a beach, and one of them farts, everybody else laughs and laughs, just as people would have done a million years ago. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
|
Upisano: Pet Sij 25, 2008 9:16 pm Naslov poruke: Re: Hvala ljudi! |
|
|
| Stefan Napisao/la: | | Airborne,pomenuo si skuplju varijantu,reci mi je... |
Pa dijete pobogu,jesam li ti objasnio u istom tom postu i naveo linkove?
Da rezimiramo,uzmeš starome/staroj american express tokom noći,upališ internet,kreiraš račun na www.modelhobbies.co.uk , naručiš s navedenih linkova,kad pošiljka dodje,dobiješ malo mare od staraca,budeš u kazni,al imaš vrhunske setove....jednostavno. _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Stefan
|
Upisano: Pet Sij 25, 2008 11:25 pm Naslov poruke: Ti si onako malo,kako bih rekao...LUD!!!!! |
|
|
| kosalo Napisao/la: | jeste vi ludiii?!?! znam ja sto on hoce! gledo je CSI:LasVegas pa hoce biti onaj modelarski ubojica, a vi naivci mu jos i pomazete!!! pazi samo kad iz onih fotki vasih radnih mjesta i stashova napravi makete vasih soba!!!
eee..
L |
Nisi zanimjliv,neka se javi onaj ko se nasmejao na ovo.LOLkosalo tebi se obracam.
Stefan: poruka promijenjena dana: Pet Sij 25, 2008 11:36 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Stefan
|
Upisano: Pet Sij 25, 2008 11:26 pm Naslov poruke: Re: Hvala ljudi! |
|
|
| 101Airborne Napisao/la: | | Stefan Napisao/la: | | Airborne,pomenuo si skuplju varijantu,reci mi je... |
Pa dijete pobogu,jesam li ti objasnio u istom tom postu i naveo linkove?
Da rezimiramo,uzmeš starome/staroj american express tokom noći,upališ internet,kreiraš račun na www.modelhobbies.co.uk , naručiš s navedenih linkova,kad pošiljka dodje,dobiješ malo mare od staraca,budeš u kazni,al imaš vrhunske setove....jednostavno. |
Pardon airborne nisam te dobro razumeo... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
|
Upisano: Pet Sij 25, 2008 11:31 pm Naslov poruke: Re: Ti si onako malo,kako bih rekao...LUD!!!!! |
|
|
| Stefan Napisao/la: |
Nisi zanimjliv,neka se javi onaj ko se nasmejao na ovo.LOL |
|
 |
| Stefan
|
Upisano: Pet Sij 25, 2008 11:35 pm Naslov poruke: Re: Ti si onako malo,kako bih rekao...LUD!!!!! |
|
|
| 101Airborne Napisao/la: | | Stefan Napisao/la: |
Nisi zanimjliv,neka se javi onaj ko se nasmejao na ovo.LOL |
 |
Nisam mislio na tebe,airborne,ako si ti mislio da jesam!Mislim na kosala. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
|
Upisano: Pet Sij 25, 2008 11:37 pm Naslov poruke: |
|
|
Ma znam da nisi,samo te potičem na mir,ovdje smo svi ekipa i malo šale ne bi trebao biti problem...  _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kosalo
|
Upisano: Sub Sij 26, 2008 3:14 am Naslov poruke: |
|
|
kad djeca ne gledaju CSI..ja bome jedva cekam da se nastavi nova sezona..
cini se da preko dunava nema CSI-a na telki?
da vidis kako frajer (ili mozda zenska ) maketari..ovo sto se prodaje 1:35 izgleda jadno prema onom..a radi "from scratch", vlastiti kalupi itd..meni je bome modelar u produkciji serije genijalac..
da si gledao onda bi znao o cem pricam..ccc..djeca, djeca
L _________________ And people still laugh about as much as they ever did, despite their shrunken brains. If a bunch of them are lying around on a beach, and one of them farts, everybody else laughs and laughs, just as people would have done a million years ago. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Stefan
|
Upisano: Sub Sij 26, 2008 5:33 pm Naslov poruke: |
|
|
| kosalo Napisao/la: | kad djeca ne gledaju CSI..ja bome jedva cekam da se nastavi nova sezona..
cini se da preko dunava nema CSI-a na telki?
da vidis kako frajer (ili mozda zenska ) maketari..ovo sto se prodaje 1:35 izgleda jadno prema onom..a radi "from scratch", vlastiti kalupi itd..meni je bome modelar u produkciji serije genijalac..
da si gledao onda bi znao o cem pricam..ccc..djeca, djeca
L |
Ima kosalo,ima.Samo slabo gledam tv,a i kad ga gledam,ne gledam serije... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| st65uka
 | | Član od: 06 Stu 2007 | | Poruke: 2395 | | Mjesto: Auckland, NZ |
|
Upisano: Sub Sij 26, 2008 9:27 pm Naslov poruke: |
|
|
otisli ste predaleko...
stvarno treba sale ali je ovo otislo huhuhu daleko.
ako jos ko ima nekakve prijedloge ili linkove neka stavi,jednostavno  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kosalo
|
Upisano: Ned Sij 27, 2008 4:00 am Naslov poruke: |
|
|
| st65uka Napisao/la: | otisli ste predaleko...
stvarno treba sale ali je ovo otislo huhuhu daleko.
ako jos ko ima nekakve prijedloge ili linkove neka stavi,jednostavno  |
da nije da pricam bez veze:
malo je freaky, no to zanemari..u ovom slucaju sadrzaj nije bitan, samo forma (vrlo cesta pojava u zivotu..hm,hm)
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|