Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Zanima me?
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Figure, diorame
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Stefan

Član od: 21 Pro 2007
PorukaUpisano: Čet Sij 24, 2008 9:25 pm    Naslov poruke: Zanima me? Citiraj ovaj komentar

Od cega bih mogao napraviti namestaj tipa sat,sto,stolica,krevet(onaj vojni,sa tankim dusekom)polica(za puske,bolmbe i druge stvari),i sve ostalo sto spada u opremu jednog bunker i kako da ih napravim? Question
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
torax

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: zagreb
PorukaUpisano: Čet Sij 24, 2008 11:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

pa svu drvenariju i stolariju mozes napravit od balze...mislim da je ona najzahvalnija za to....a sat, ili isto balza ili budi domisljat Smile ...nadi nekaj kaj bi velicinom odgovaralao satu u kucanstvu i upotrijebi to Smile ...zapravo, pa sad moze i od malo debljeg papira bit, ak je onaj koji na zidu stoji...
101Airborne

Član od: 18 Svi 2007
Mjesto: ZAGREB
PorukaUpisano: Pet Sij 25, 2008 12:26 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kolega ti je objasnio sve,al to je ipak velik pothvat,imaš i skuplju varijantu koju ti ipak nećeš iskoristiti jer ti starci neće dati,a to je da si naručiš s neta navedeni namještaj u resinu od PLUS MODELA

Evo pogledaj:

http://www.modelhobbies.co.uk/shop/plus-model-furniture-study-room-p-7246.html

http://www.modelhobbies.co.uk/shop/plus-model-kitchen-furniture-p-7254.html

http://www.modellbau-universe.de/modellbau_produkt_detail_22991_46_1_0_1.htm

Ja imam ovaj study room i naravno da je fenomenalan jer je resin i jer je plus model Cool

You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life.
Natrag na vrh
Stefan

PorukaUpisano: Pet Sij 25, 2008 2:03 pm    Naslov poruke: Hvala ljudi! Citiraj ovaj komentar

Airborne,pomenuo si skuplju varijantu,reci mi je...
Natrag na vrh
kosalo

Član od: 05 Sij 2008
PorukaUpisano: Pet Sij 25, 2008 6:36 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

jeste vi ludiii?!?! znam ja sto on hoce! gledo je CSI:LasVegas pa hoce biti onaj modelarski ubojica, a vi naivci mu jos i pomazete!!! pazi samo kad iz onih fotki vasih radnih mjesta i stashova napravi makete vasih soba!!!
eee..
L
And people still laugh about as much as they ever did, despite their shrunken brains. If a bunch of them are lying around on a beach, and one of them farts, everybody else laughs and laughs, just as people would have done a million years ago.
Natrag na vrh
101Airborne

PorukaUpisano: Pet Sij 25, 2008 9:16 pm    Naslov poruke: Re: Hvala ljudi! Citiraj ovaj komentar

Stefan Napisao/la:

Pa dijete pobogu,jesam li ti objasnio u istom tom postu i naveo linkove?

Da rezimiramo,uzmeš starome/staroj american express tokom noći,upališ internet,kreiraš račun na www.modelhobbies.co.uk , naručiš s navedenih linkova,kad pošiljka dodje,dobiješ malo mare od staraca,budeš u kazni,al imaš vrhunske setove....jednostavno.

You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life.
Natrag na vrh
Stefan

PorukaUpisano: Pet Sij 25, 2008 11:25 pm    Naslov poruke: Ti si onako malo,kako bih rekao...LUD!!!!! Citiraj ovaj komentar

kosalo Napisao/la:
jeste vi ludiii?!?! znam ja sto on hoce! gledo je CSI:LasVegas pa hoce biti onaj modelarski ubojica, a vi naivci mu jos i pomazete!!! pazi samo kad iz onih fotki vasih radnih mjesta i stashova napravi makete vasih soba!!!
eee..
L

Nisi zanimjliv,neka se javi onaj ko se nasmejao na ovo.LOLkosalo tebi se obracam.

Stefan: poruka promijenjena dana: Pet Sij 25, 2008 11:36 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
Stefan

PorukaUpisano: Pet Sij 25, 2008 11:26 pm    Naslov poruke: Re: Hvala ljudi! Citiraj ovaj komentar

101Airborne Napisao/la:
Stefan Napisao/la:

Pa dijete pobogu,jesam li ti objasnio u istom tom postu i naveo linkove?

Da rezimiramo,uzmeš starome/staroj american express tokom noći,upališ internet,kreiraš račun na www.modelhobbies.co.uk , naručiš s navedenih linkova,kad pošiljka dodje,dobiješ malo mare od staraca,budeš u kazni,al imaš vrhunske setove....jednostavno.

Pardon airborne nisam te dobro razumeo...
Natrag na vrh
101Airborne

PorukaUpisano: Pet Sij 25, 2008 11:31 pm    Naslov poruke: Re: Ti si onako malo,kako bih rekao...LUD!!!!! Citiraj ovaj komentar

Stefan Napisao/la:

Nisi zanimjliv,neka se javi onaj ko se nasmejao na ovo.LOL

BIjela zastava

Natrag na vrh
Stefan

PorukaUpisano: Pet Sij 25, 2008 11:35 pm    Naslov poruke: Re: Ti si onako malo,kako bih rekao...LUD!!!!! Citiraj ovaj komentar

101Airborne Napisao/la:
Stefan Napisao/la:

Nisi zanimjliv,neka se javi onaj ko se nasmejao na ovo.LOL

BIjela zastava

Nisam mislio na tebe,airborne,ako si ti mislio da jesam!Mislim na kosala.
Natrag na vrh
101Airborne

PorukaUpisano: Pet Sij 25, 2008 11:37 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ma znam da nisi,samo te potičem na mir,ovdje smo svi ekipa i malo šale ne bi trebao biti problem... Wink

Natrag na vrh
kosalo

PorukaUpisano: Sub Sij 26, 2008 3:14 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

kad djeca ne gledaju CSI..ja bome jedva cekam da se nastavi nova sezona..
cini se da preko dunava nema CSI-a na telki?
da vidis kako frajer (ili mozda zenska Wink ) maketari..ovo sto se prodaje 1:35 izgleda jadno prema onom..a radi "from scratch", vlastiti kalupi itd..meni je bome modelar u produkciji serije genijalac..
da si gledao onda bi znao o cem pricam..ccc..djeca, djeca Rolling Eyes

Laughing

L
And people still laugh about as much as they ever did, despite their shrunken brains. If a bunch of them are lying around on a beach, and one of them farts, everybody else laughs and laughs, just as people would have done a million years ago.
Natrag na vrh
Stefan

PorukaUpisano: Sub Sij 26, 2008 5:33 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

kosalo Napisao/la:
kad djeca ne gledaju CSI..ja bome jedva cekam da se nastavi nova sezona..
cini se da preko dunava nema CSI-a na telki?
da vidis kako frajer (ili mozda zenska Wink ) maketari..ovo sto se prodaje 1:35 izgleda jadno prema onom..a radi "from scratch", vlastiti kalupi itd..meni je bome modelar u produkciji serije genijalac..
da si gledao onda bi znao o cem pricam..ccc..djeca, djeca Rolling Eyes

Laughing

L

Ima kosalo,ima.Samo slabo gledam tv,a i kad ga gledam,ne gledam serije...
Natrag na vrh
st65uka

Član od: 06 Stu 2007
Mjesto: Auckland, NZ
PorukaUpisano: Sub Sij 26, 2008 9:27 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Offtopic otisli ste predaleko...
stvarno treba sale ali je ovo otislo huhuhu daleko.
ako jos ko ima nekakve prijedloge ili linkove neka stavi,jednostavno Smile
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSN Messenger
kosalo

PorukaUpisano: Ned Sij 27, 2008 4:00 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

st65uka Napisao/la:
Offtopic otisli ste predaleko...
stvarno treba sale ali je ovo otislo huhuhu daleko.
ako jos ko ima nekakve prijedloge ili linkove neka stavi,jednostavno Smile

da nije da pricam bez veze:

malo je freaky, no to zanemari..u ovom slucaju sadrzaj nije bitan, samo forma (vrlo cesta pojava u zivotu..hm,hm)
L
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Figure, diorame Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed
Stranica 1/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma