Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Sub Sij 19, 2008 7:39 pm Naslov poruke: lanac za tenkove |
|
|
evo, sad sam bas dosao iz bauhausa u kojem sam si kupio najmanji lanac koji sam nasao da bi ga koristio da dam malo zivosti maketama...uz sve one silne lancuge koji oni imaji mi se cinio minijaturan a sad kad sam doma i nije mi vise tak sitan....alka je oko 5 mm duga....kad se to pomnozi sa 35 to je 17 cm.....to je preveliko da bi moglo na maketi pozirati ko lanac za vucu tenkova, jel?....i drugo pitanje, jel mi moze neko rec di u zagrebu ima za kupit jako sitnog lanca?nekog koji bi se mogao upotrijebit na njemackim tenkovima u mjerilu 1/35...evo kak to izgledan na koenigstigeru u 35-ici...
 _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
 | | Član od: 18 Svi 2007 | | Poruke: 1430 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Sub Sij 19, 2008 7:48 pm Naslov poruke: |
|
|
Verlinden proizvodi lanac u odgovarajućem mjerilu,zove se "Tow chain" i dolazi u nekoliko duljina,ovisi kolko ti treba,ja sam isto pitao gdje se taj lanac nabavi pa su mi savjetovali da kupim za par kuna one lančiće na placu i to,al ti lančići nemaju standardne karike lanca nego su ono....polu zavinute i slično..... _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Sub Sij 19, 2008 7:51 pm Naslov poruke: |
|
|
pa znas da je to i meni palo na pamet...kupit neku bizu za malo para i onda to iskoristit na maketi...al to nije bas to, kaj ne?ti lancici nisu ko pravi lanci....a nema nigdje u zagrebu za kupit takvi mali lancici?kad pogledas ovaj iz bauhausa samo je malo prevelik... _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 918 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Sij 20, 2008 4:13 pm Naslov poruke: |
|
|
Nemam ti niš pametnije napisat osim da odeš u Moson ako ćeš moć. Hrpa takvih sitnica i lanci... Jeftini i raznih mjerila. I Karaya ih ima pa treba kad dođe opet pogledaj... _________________ http://mkgrunf.blog.hr/
http://mkgrunf.com/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Sij 20, 2008 5:17 pm Naslov poruke: |
|
|
| Imaš od Toro Model, krasni lančići, set je po par Eura... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Ned Sij 20, 2008 6:54 pm Naslov poruke: |
|
|
al to se sve treba prek neta narucivat...a kaj nema bas nigdje kod nas tog za kupit? _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Sij 20, 2008 7:10 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ja nisam vidio u nas baš maketarske, a o alternativama se već pisalo. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Ned Sij 20, 2008 11:46 pm Naslov poruke: |
|
|
ok, sad ne kuzim nekaj....postao sam tu odgovori i vidm da ga sad vise nema...ne vidim zasto bi mi ga administratori obrisali pa cu ga stavit opet....uglavnom, nasao sam nekaj (mamin stari lancic koji mi je velikodusno ustupila ) kaj bi se dalo koristit ko lanac za vucu kod tenkova....uglavnom, evo slike i malo usporedbe na njoj...
to se vec moze na maketi koristit, jel?...ak po debljini ne odgovara lancu za vucu, moze posluzit ko neki lanac koje su tenkisti znali vjesat po tenkovima...cak je vec i ispatiniran, ne treba ga se osebno obradivat
 _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Sij 21, 2008 12:16 am Naslov poruke: |
|
|
Na tvom se mjestu ne bi pretjerano zamarao s tim sitnicama...ako okvirno odgovara, vozi  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Pon Sij 21, 2008 12:34 am Naslov poruke: |
|
|
| T34 Napisao/la: | Na tvom se mjestu ne bi pretjerano zamarao s tim sitnicama...ako okvirno odgovara, vozi  |
pa u biti tak i ja mislim....meni se taj lanac cini savrseno ok za upotrijebit na nekoj maketi mjerila 1/35....dat ce joj zivosti a nije pretjerano netocan... _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
|
Upisano: Pon Sij 21, 2008 3:24 pm Naslov poruke: |
|
|
Pa to je to,super,nabaciš malo MIG light rusta i voila! _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
 | | Član od: 16 Kol 2006 | | Poruke: 1878 | | Mjesto: Krk |
|
Upisano: Ned Ožu 08, 2015 6:36 pm Naslov poruke: |
|
|
Da malo osvježim temi i vidim imali li što novo po tom pitanju - tražim gdje ima za kupit lanaca za tenkove u 1/72 - na Hannantsu nisam našao ništa - ima li tko ideju ....? Moson je blizu ....?
Vojo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Minolovac 161
 | | Član od: 16 Stu 2009 | | Poruke: 1144 | | Mjesto: Bestovje /Sv, Nedelja/ |
|
Upisano: Ned Ožu 08, 2015 7:14 pm Naslov poruke: |
|
|
| Meni je blizu Ofertissima, pa svaki put prerondam malo po bižuteriji (ženske me čudno gledaju) Zna se naći čak i sitnih lančića sa karikom 1,5 mm, njih koristim za manje brodove kao sidrene lance, za Szent Istvana sam našao lijepe od 3,5 mm, nema uvijek sve, ali nađe se. Naravno, mislim na lance pravog oblika, ne one sfrkafuljene. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Thundercat
 | | Član od: 13 Tra 2007 | | Poruke: 1826 | | Mjesto: Hirvatistan |
|
Upisano: Ned Ožu 08, 2015 7:46 pm Naslov poruke: |
|
|
Mogu poslužiti ovi:
http://www.rbmodel.com/index.php?action=products&group=134 _________________ Thundercat
Plastiku akbar!
3D Glasses for 3D Prints...
Regional A-4, F-104 i Hunter Group Build.
Joďż˝ nekakvi Spitfajeri, Fokeri, MiG-29, Matilde i tak... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|