Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Ukrajinska posla...

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
T34
Gost
PorukaUpisano: Pet Sij 18, 2008 6:17 pm    Naslov poruke: Ukrajinska posla... Citiraj ovaj komentar

Podijelio bi s Vama malo čudno iskustvo; naime već mjesec i deset dana s Hobbyterra nije mi stigao moj T-70 u 1:35 od MiniArta...

Poslao sam im mail prije desetak dana i odgovorili su kako je sve ok, i da je paket opet poslan...Ništa nisam pitao - pretpostavka je bila da se usred praznične gužve nešto dogodilo i da im je paket vraćen...

Jutros bio na pošti i pored očekivanog bio je još jedan paket, na moje iznenađenje iz Ukrajine također, i u njemu još jedan T-70...

I sad mi je baš neugodno. Pa mislim da barem podijelim to s Vama.
Dodatni T-70 neću prodavati, mislim da bi to bio grijeh.
Iako sam svoj mail poslao s punim pravom, nakon prolaska svakog normalnog roka isporuke, za ono što sam uredno platio, ne mogu vjerovati da su ništa ne pitavši Ukrajinci poslali još jedan tek tako.
Natrag na vrh
Reaper

Član od: 07 Ruj 2006
PorukaUpisano: Pet Sij 18, 2008 6:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dali su ti tog drugog takodjer uredno naplatili?

Cuj, mozda su ljudi stvarno i cvrsto vjerovali da taj prvi paket nikad nece stici na odrediste, pa da ispadnu fer poslali jos jedan..... No, ako si platio 2 puta, onda ...... Twisted Evil

-=Für immer Minderheiten=-
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
T34
Gost
PorukaUpisano: Pet Sij 18, 2008 6:26 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ma ne, platio sam naravno samo prvi !
U mailu nisam tražio ništa, već lijepo samo pitao što je s tom i tom pošiljkom, dali je paket možda vraćen itd...
S obzirom na vrijeme dolaska drugog paketa od samo nekoliko dana, sigurno su odabrali i skuplju dostavnu opciju.
Natrag na vrh
Essex
Gost
PorukaUpisano: Pet Sij 18, 2008 6:50 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo šta se meni nedavno dogodilo...
Dobijem resinsku maketu broda u 1/350 kad ono fali dijelova u kutiji. Ja lipo pošaljem mail vlasniku firme s upitom i molbom da mi se pošalju ti dijelovi. Evo jedan izvadak iz maila šta mi je čovik odgovorija

Commander Series Models replacement policy is a simple one. If the part is missing, broken, misplaced, lost, destroyed, eaten, or in any other way unusable, we will replace it free of charge, no questions asked - even if it´s your fault. As our customer, we feel it's our responsibility to insure that you are able to build and complete our models to your satisfaction. We don't require you to return the part, or provide us with some sort of documentation to get the part. We want to hear from you if any part or component of our kits is causing you problems, or if the kit meets your satisfaction. All that we require is that you get in touch with us in one of the ways below, and tell us which part of parts you need. Be sure to include your address with your request so we know where to send the parts.

Ovo mi je posla u ponediljak. Resinski dijelovi su nanovo izliveni, poslani iz New Yorka najskupljim Priority Mailom i kurirska služba mi ih jutros donese na vrata, sve to u 4 dana! Vidi se da je na Zapadu kupac car! Dva prsta gore
A ovdje kod nas se moram svađat s bagrom svaki put kad donesem nešto na reklamaciju Ljuti se i ovaj
Natrag na vrh
101Airborne

Član od: 18 Svi 2007
Mjesto: ZAGREB
PorukaUpisano: Pet Sij 18, 2008 8:33 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ne znam što bih rekao,meni neki dan modelhobbies odgovori na mail da oni misle da mi nisu naplatili ono što mi nisu poslali,ja lijepo slikam račun i veli frajer ok i pita me što da napravi...pa pošalji ga ....bo ga ti!!!! Rolling Eyes

You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life.
Natrag na vrh
Reaper

Član od: 07 Ruj 2006
PorukaUpisano: Pet Sij 18, 2008 8:53 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

T34 Napisao/la:
Ma ne, platio sam naravno samo prvi !
U mailu nisam tražio ništa, već lijepo samo pitao što je s tom i tom pošiljkom, dali je paket možda vraćen itd...
S obzirom na vrijeme dolaska drugog paketa od samo nekoliko dana, sigurno su odabrali i skuplju dostavnu opciju.

Eto, znaci mozes biti samo zadovoljan uslugom, vrijedilo je cekati, dobio si dvije makete po cijeni jedne.... Wink

-=Für immer Minderheiten=-
Natrag na vrh
T34
Gost
PorukaUpisano: Pet Sij 18, 2008 11:49 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Poslao sam im mail; zaslužuju fair odnos; nema smisla ni logike maketu vraćati, ali ću je platiti u iznosu koji shop smatra realnim.

Pa onda imam pravo posjedovanja, bar po mojoj savjesti.

Eto!
Natrag na vrh
KatarII

Član od: 21 Lis 2005
Mjesto: ZGB
PorukaUpisano: Sub Sij 19, 2008 12:09 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Najbolje je tako - oni su se pokazali skroz fer, uzvrati im. U buducnosti posljike mozda malo brze stignu, budu bolje zapakirane... takve stvari se pamte Wink
Trutek
Gost
PorukaUpisano: Sub Sij 19, 2008 12:12 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pošteno od tebe, takvih je malo ljudi na svijetu. Ne računam maketare, mi smo svi pošteni
Natrag na vrh
mariok

Član od: 17 Lis 2007
Mjesto: Slavonski Brod
PorukaUpisano: Sub Sij 19, 2008 12:36 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ma da, uzmi i posalji mail vidi pitaj ih mozda je greska, mozda su namjerno poslali zbog blagdana kod njih ( zasto ne?) pitaj zasto su poslali , ako kažu vrati im maketu!! ja bih tako ucinio!! znaci ipak ima jos dobrih ljudi!!! Svaka čast!!! Very Happy Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
T34
Gost
PorukaUpisano: Sub Sij 19, 2008 1:05 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nisam ovo napravio zbog samoreklame - jednostavno ne bi mirno spavao da maketu prisvojim ili prodam.
Istu nema smisla slati natrag, jer sama poštarina dođe kao i maketa, pa onda bolje platiti, a tenkić je baš sladak.

Napominjem i da sam jako malo tamo potrošio, a za Novu godinu poslali su mi 10% popusta (jednokratnog).

Kada mi stigne odgovor obavijestit ću vas.
Natrag na vrh
kinfa-t

Član od: 19 Kol 2006
Mjesto: ZAGREB
PorukaUpisano: Sub Sij 19, 2008 11:39 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Andro car si Very Happy

trebao si šutjeti, ali to nije fer, svaka čast Very Happy
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma