Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

diorama pri kraju
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Figure, diorame
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
robert11

Član od: 29 Pro 2007
Mjesto: Karlovac
PorukaUpisano: Sub Pro 29, 2007 11:14 pm    Naslov poruke: diorama pri kraju Citiraj ovaj komentar

Pozdrav svima !
Evo par slika diorame na kojoj trenutno radim. Figure i ostale stvari su privremeno postavljene tako da raspored nije konačan. Još tu ima puno posla al malo po malo .....

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site
st65uka

Član od: 06 Stu 2007
Mjesto: Auckland, NZ
PorukaUpisano: Sub Pro 29, 2007 11:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

--

st65uka: poruka promijenjena dana: Ned Tra 13, 2014 10:21 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSN Messenger
robert11

PorukaUpisano: Ned Pro 30, 2007 12:02 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Grmlje je kombinacija žice, željezne vune, niti iz špage od kokosa, posipano sa origanom. Što se tiće puta treba ga još obojat sa nekom tamnijom nijansom smeđe boje , još nisam pogodio odgovarajuči mix.
Natrag na vrh
Trutek
Gost
PorukaUpisano: Ned Pro 30, 2007 12:40 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ok je, al jel to radi blica ili fali malo mat laka, prvenstveno na vrecama i ovoj "blokadi"
Natrag na vrh
robert11

PorukaUpisano: Ned Pro 30, 2007 12:52 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

slikano je pod slabim svjetlom pa je blic smrdao stvar iako na drvenoj blokadi ima mjesta gdje sam ja fulao sa mat lakom, vreće su ful mat, sistem papirnata maramica punjena finim pijeskom.
Natrag na vrh
mile

Član od: 09 Pro 2007
Mjesto: split
PorukaUpisano: Ned Pro 30, 2007 2:38 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

zasad je dobro... nego koje su marke figure Surprised ?
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
101Airborne

Član od: 18 Svi 2007
Mjesto: ZAGREB
PorukaUpisano: Ned Pro 30, 2007 3:09 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Daj mi molim te poslikaj padobrance iz blizine!!

Za pitanje koje su marke figure,padobranci su Dragon 1:35 "Operation Varsity". Imam nekoliko kutija toga,a švabe su vjerojatno tamiyine...

EDIT: Švabe jesu Tamiyine.

You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
robert11

PorukaUpisano: Ned Pro 30, 2007 3:40 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Da ameri su dragon a švabe tamya, osim što sam im stavio dragonove glave. Figure još trebam doraditi i popraviti pa nemojte bit pre kritični.
Sa dvoje klinaca za vratom nemam baš puno vremena za farbanje i slaganje, sve ukupno do sada sam ofarbao manje od 20 figurica i jednu amfibiju. evo i par brzinskih fotki . Na kraju su i tri slike jedne vinjete, fotke nisu baš najbolje sorry.

Pozdrav

Natrag na vrh
Hans von Konig
Gost
PorukaUpisano: Ned Pro 30, 2007 5:46 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Skini Smeiser sa onog svabe ili mu promjeni torbice sa spremnicima a ostalo super izgleda posebno je super odradjena vinjeta sa amerima.
Natrag na vrh
101Airborne

PorukaUpisano: Ned Pro 30, 2007 5:47 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Lijepo zamišljeno. Very Happy

You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life.
Natrag na vrh
robert11

PorukaUpisano: Ned Pro 30, 2007 6:04 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kad je Hans već napomenuo da skinem šmajser palo mi je na pamet da bi mogao uz ekipu švaba stavit 4 puškice onako uredno složene u stožac kako su to "samo nemci znali"
Natrag na vrh
101Airborne

PorukaUpisano: Ned Pro 30, 2007 11:06 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

A možda i ne,oni ipak kakti "Čuvaju" taj prijelaz,da ih vidi Herr Hauptmann bez oružja,bilo bi "O Champs Élysées, tra ra ra ra ra!"
Twisted Evil

Natrag na vrh
robert11

PorukaUpisano: Pon Pro 31, 2007 12:03 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Cijela ideja je zapravo i bila da su se švabe , negdje malo dalje od prvih linija, zapravo previše opustile , pa napravile pauzu za ručak; Wink
Natrag na vrh
mile

Član od: 09 Pro 2007
Mjesto: split
PorukaUpisano: Pon Pro 31, 2007 12:58 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mir
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
robert11

PorukaUpisano: Uto Sij 01, 2008 8:48 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo još par brzinskih, dodao sam malo detalja , cjepanice uz baraku, panj u kutu i puškice iza vreča s pjeskom, fali još MG . U pripremi je plakat na baraci , možda koja boca , i malo smeča oko bunkera; ako mi za vrijeme rata nismo smeće bacali u koš mislim da nisu ni švabe Smile

Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Figure, diorame Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed
Stranica 1/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma