Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

revell kompresori

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
torax

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: zagreb
PorukaUpisano: Pon Pro 24, 2007 4:08 pm    Naslov poruke: revell kompresori Citiraj ovaj komentar

recite mi, jel mi se isplati kupit revellov starter class kompresor?....jel valja on kaj?....dode oko 600 kuna...e, sad, ja znam da za te pare mogu dobit pravi kompresor, al ono kaj je meni najbitnije je kompaktnost i prije svega tisina posto zivim u stanu i imam malu sobu...znaci, ne mogu u nju ugurat neku kompresorcinu sa bocom od 25 litara...vidio sam ga danas u chipoteci...mali je, kaj je meni mrak.....ocito nema zracnu posudu pa me zanima dal buci jako, posto non stop radi dok se farba?
Iwtcha

Član od: 24 Kol 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pon Pro 24, 2007 5:16 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja imam Revell Standard Class, pa vjerujem da je kompresor u stvari isti, što znači da je jako tih. Neznam što starter ima u kompletu ali standard ima regulaciju tlaka i posudu za odvajanje kondenzata i zadovoljan sam sa njim ali mu je cijena 1200 kn.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
torax

PorukaUpisano: Pon Pro 24, 2007 5:32 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Iwtcha Napisao/la:
Ja imam Revell Standard Class, pa vjerujem da je kompresor u stvari isti, što znači da je jako tih. Neznam što starter ima u kompletu ali standard ima regulaciju tlaka i posudu za odvajanje kondenzata i zadovoljan sam sa njim ali mu je cijena 1200 kn.

e, da, standard class ti je malo napredniji Smile .....ovo ti je starter class

ne kuzim se bas u kompresore, al kolko ja vidim, ima izlaz za zrak, on/off sklopku i regulator tlaka....that's pretty mutch it Very Happy ....al ak je tih, to mi je uzasno bitno....i da je kompaktan....a koji ab imas?
torax

PorukaUpisano: Sri Pro 26, 2007 4:43 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

kaj bas niko ne zna kakav je taj kompresor i jel valja kaj il me samo ignorirate? Very Happy
Reaper

Član od: 07 Ruj 2006
PorukaUpisano: Sri Pro 26, 2007 4:46 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Probaj malo potraziti ovdje, toliko puta je raspravljano o kompresorima, a u skoro svakom topicu na temu "koji kompresor" se provlaci i revellova ponuda istih, sve je vec napisano, i dobro i lose, samo malo volje i vremena, kad procitas sve topice koji su ovdje na tu temu - sve ce ti biti jasno.. Wink

-=Für immer Minderheiten=-
Natrag na vrh
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sri Pro 26, 2007 6:11 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Reaper Napisao/la:
Probaj malo potraziti ovdje, toliko puta je raspravljano o kompresorima, a u skoro svakom topicu na temu "koji kompresor" se provlaci i revellova ponuda istih, sve je vec napisano, i dobro i lose, samo malo volje i vremena, kad procitas sve topice koji su ovdje na tu temu - sve ce ti biti jasno.. Wink

Upravo tako.Ima tri stranice topika o kompresorima, samo je netko
prelijen da ih potraži i pročita?
Natrag na vrh
torax

PorukaUpisano: Sri Pro 26, 2007 6:47 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

von Stuck Napisao/la:
Reaper Napisao/la:

Upravo tako.Ima tri stranice topika o kompresorima, samo je netko
prelijen da ih potraži i pročita?

ne, nitko nije prelijen da ih potrazi i procita. moje pitanje je bilo o odredenoj vrsti kompresora, ne o kompresorima opcenito. zanimalo me ako netko ima iskustva o gore navedenom kompresoru. objasnio sam zasto me zanima bas taj kompresor a ne bilo koji kompresor. zato jer je najjeftiniji na koji sam naisao i na forumu i po ducanima, najmanji od svih i samo me jos zanima je li i najtisi i jel valja kaj.
Reaper

Član od: 07 Ruj 2006
PorukaUpisano: Sri Pro 26, 2007 6:49 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Istina, postavio si pitanje o odredjenom kompresoru, a ja sam samo rekao da procitas topice na temu kompresora, u vecini njih je detaljno raspravljano i o revell kompresorima, pa tako i o ovom odredjenom koji tebe zanima....

Znaci, procitaj malo, odgovor na tvoje pitanje se krije par topica nize.... Wink

-=Für immer Minderheiten=-
Natrag na vrh
vojo

Član od: 16 Kol 2006
Mjesto: Krk
PorukaUpisano: Sub Velj 16, 2008 5:30 pm    Naslov poruke: Revell kompresori Citiraj ovaj komentar

Pitao ja danas u Čipoteci u RIjeci i dobio koma cijene za Revellove kompresore:

- Basic za 1000 kuna
- Standard za 1500
Profi za 200 kuna!

Smrzo sam se. Nije mi jasna razlika (na početku topika se za Basic spominje mnogo manja cijena) između Zagreba i Rijeke! Jel može netko provjeriti pa javiti ovjde jer mi hitno treba kompresor (stari mi je crko), a ne usudim se kupiti one velike i glasne iz 'Peveca' jer mi treba nešto malo i tiho (kao i do sada) .... Laughing

Vojo (Krk - Rijeka)
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
KatarII

Član od: 21 Lis 2005
Mjesto: ZGB
PorukaUpisano: Sub Velj 16, 2008 7:30 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jedino sto ja mogu prenijeti (Ali naglasavam, ne iz vlastitog iskustva) je da su korisnici Revellovog Progi kompresora iznimno zadovoljni istim.

Cijena Profi modela u zgb Chipoteci je 2000kn
vojo

Član od: 16 Kol 2006
Mjesto: Krk
PorukaUpisano: Sub Velj 16, 2008 9:27 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Da, ja sam se zabunio kod pisanja - cijena PROFI modela je 2000 kuna a ne 200. Lapsus ....

Vojo
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma