Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Aranza
 | | Član od: 25 Lis 2007 | | Poruke: 3458 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Sub Pro 22, 2007 8:01 pm Naslov poruke: Oznaka na repu |
|
|
Za model Heinschela 123 A1, kao i uvijek, nisam dobio repnu oznaku. Napraviti ću je sam od crnih traka decala koji su mi viška. Zanima me samo kolika je veličina svastike, da znam rezati 8 djelova. Model je 1/48. Živili i hvala unaprijed.  _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| prelude
 | | Član od: 23 Stu 2005 | | Poruke: 1886 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Pro 22, 2007 9:35 pm Naslov poruke: Re: Oznaka na repu |
|
|
| Aranza Napisao/la: | Za model Heinschela 123 A1, kao i uvijek, nisam dobio repnu oznaku. Napraviti ću je sam od crnih traka decala koji su mi viška. Zanima me samo kolika je veličina svastike, da znam rezati 8 djelova. Model je 1/48. Živili i hvala unaprijed.  |
A kaj ak netko ima maketu s dekalom svastike koja je pogrešnih dimenzija ... Ti buš naravno popušil istu foru ...
Nevjerojatna pitanja - dajte ljudi malo inventivnosti i improvizacije, da ne kažem snalažljivosti... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
|
Upisano: Sub Pro 22, 2007 9:41 pm Naslov poruke: |
|
|
| Citat: | | Nevjerojatna pitanja |
Hvala.  _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| prelude
 | | Član od: 23 Stu 2005 | | Poruke: 1886 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Pro 22, 2007 11:34 pm Naslov poruke: |
|
|
| Aranza Napisao/la: | | Citat: | | Nevjerojatna pitanja |
Hvala.  |
Nemoj zamjeriti moj afekt, ali između redaka ti želim reći da proučavanje fotografija pravog aviona i primjena uočenog na maketi pretendira ka ozbiljnom maketarstvu, a ne ono kaj ti se (vrlo često pogrešno ili površno) servira na sastavnici (ili dekalu) ili nekom profilu kojeg je netko doživio na svoj način ili jednostavno nema oko ... Budi sâm svoj majstor i kreator, a od gotovog i(li) ponuđenog koristi samo ono kaj valja, jer ne valja sve kaj ti proizvođač (makete, dekala, dopunskog seta) servira. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
|
Upisano: Ned Pro 23, 2007 10:18 am Naslov poruke: |
|
|
Nisam htio biti gotovan, ali, u pravu si. Proglavinjat ću malo po internetu. Pozdrav. _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|