Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Čet Pro 13, 2007 2:43 pm Naslov poruke: M1A1 Abrams |
|
|
evo, da iskoristim priliku dok imam digitalca p da jos nekaj tu postam ....dakle, nesto sasvim drugacije od mene ....moderan oklop i to jos amer...fuj, hehe ....to je moj prvi tenk ikad slozen.....star dobro preko 10 godina..35-ica, acadamy, bojan kistom naravno.....pun je nedostataka (vidljiv spoj dvaju polovica cijevi, bolno vidljiv silvering decala, itd., itd), nikakva dodatna tehnika nije primjenjena na njemu, iz jednostavnog razloga sto onda jos za njih nisam ni znao....raden jednostavno po principu slijedi sastavnicu, ofarbaj, poljepi decale i tutni u vitrinu.....ipak, meni je drag ....uglavnom, evo ga....
uglavnom, ono kaj mi je najzanimljivije kod njega je da sam uz njega dobio kompletnu pripremu i sve djelove za RC verziju....samo je motorcek falio.....e, da...kolko je star govori cinjenica da je kupljen u machu .....te trgovine se samo stariji clanovi ovog foruma sjecaju  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Čet Pro 13, 2007 2:45 pm Naslov poruke: |
|
|
e, da, i farban je humbrolkama....meni nikad prezaljenoj vrsti boja ....fenomenalne su mi bile i jako mi je zao kaj ih vise nema za kupit. _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 918 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dekybomber
 | | Član od: 11 Jul 2006 | | Poruke: 1021 | | Mjesto: Osijek |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Pro 13, 2007 2:50 pm Naslov poruke: |
|
|
P a po svemu kaj si naveo izgleda dobro.
Misliš da su moje bile neko čudo ?
Jest da je čist ali izgleda čisto dobro i pored nedostataka koje si naveo!
Jesi razmišljao o nekakvoj dodatnoj reparaturi ?
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Čet Pro 13, 2007 2:54 pm Naslov poruke: |
|
|
| Bebonja Napisao/la: | P a po svemu kaj si naveo izgleda dobro.
Misliš da su moje bile neko čudo ?
Jest da je čist ali izgleda čisto dobro i pored nedostataka koje si naveo!
Jesi razmišljao o nekakvoj dodatnoj reparaturi ?
 |
pa bas si ga sad gledam i vidim da bi po kvaliteti odljevka i detalja mogao bit jako dobra maketa....al mislim da nema smisla radit neku restauraciju dok ne nabavim pravi AB....mislim, cemu skidat boju ak cu ju opet kistom nanasat .....a humbrolke su bile super za farbanje kistom pa nema onih ponekad karakteristicnih crtica koje ostaju kad se farba kistom.....vjerojatno cu jednog dana krenut u restaraciju i od njega napravit respektabilnu maketu ....jos je samo problem kaj ne znam nis o americkim tenkovima ...moram prvo malo naucit o abramsima da znam kaj dodat, kaj oduzet i kaj ispravit... _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Pro 13, 2007 3:40 pm Naslov poruke: |
|
|
Pročitavši uvod pomislio sam da ću ugledati nešto nalik mojim prvim radovima - kad ono...Super je Abrams, stvarno je dobar!!!
Bravo! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5421 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Pro 13, 2007 9:52 pm Naslov poruke: |
|
|
Ma super je ,moj prvi tenk je isto bil Abrams (to je bilo kad sam bio mali i mislio da su Ameri jako super i sve kaj oni naprave mora biti najbolje ),isto sam po sastavnici slagal i bojal i također neke stvari krivo zaljepil i složil ,al sve je to standardna maketarska prića . _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Čet Pro 13, 2007 10:37 pm Naslov poruke: |
|
|
da, da....tak sam i ja bio zaljubljen u sve americko dok sam bio klinjo....i onda sam odraso  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dzunglist
 | | Član od: 06 Lis 2006 | | Poruke: 609 | | Mjesto: Cvjetno naselje |
|
Upisano: Pet Pro 14, 2007 10:55 am Naslov poruke: |
|
|
| Citat: | | kolko je star govori cinjenica da je kupljen u machu |
e da to budi lijepe uspomene
jel se sjecate one B-52 koja je visila sa stropa?  _________________ If you pay peanuts, you get monkeys.
Company of Heroes nick: silentsprog
http://www.youtube.com/watch?v=FEYE85R4UJ4&feature=related |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Pet Pro 14, 2007 10:57 am Naslov poruke: |
|
|
| dzunglist Napisao/la: | | Citat: | | kolko je star govori cinjenica da je kupljen u machu |
e da to budi lijepe uspomene
jel se sjecate one B-52 koja je visila sa stropa?  |
daaaaaaaaaa ....kako je to bilo mrak...udes u ducan i kupis kaj god hoces ....di je ono bio tocno?negdje na tresnjevci jel?kod placa...il mene sjecanje vara.. _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dzunglist
 | | Član od: 06 Lis 2006 | | Poruke: 609 | | Mjesto: Cvjetno naselje |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
|
Upisano: Sub Pro 15, 2007 2:39 am Naslov poruke: |
|
|
Da Trakošćanska u podrumu one autopraonice, a kasnije su se preselili u Vlašku.....dobri stari počeci
Možda će zvučati freeky ,al još se znam naviri dole ,ak me put nanese tam ,sam da provjerim da nisu slučajno opet otvorili  _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Sub Pro 15, 2007 7:51 pm Naslov poruke: |
|
|
a jel mozda bio mach neko vrijeme u sadasnjoj tratinskoj, bivsoj koncarevoj?...onak negdje na sredini izmedu cibone i placa...ne znam zasto imam osjecaj da sam ga tam prvi puta u zivotu vidio.. _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
|
Upisano: Ned Pro 16, 2007 5:02 pm Naslov poruke: |
|
|
| Citat: | | a jel mozda bio mach neko vrijeme u sadasnjoj tratinskoj, bivsoj koncarevoj?...onak negdje na sredini izmedu cibone i placa...ne znam zasto imam osjecaj da sam ga tam prvi puta u zivotu vidio.. |
Ak se ne varam mislim da je, na samim počecima ,pa su onda prešli u legendarni podrum u Trakoščanskoj ,a onda su jedno kratko vrijeme imali dva dučana (taj u Tratinskoj i jedan u Maksimirskoj),a na kraju su završili u onom dvorištu u Vlaškoj. _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|