Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| prelude
 | | Član od: 23 Stu 2005 | | Poruke: 1886 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Pro 03, 2007 1:40 am Naslov poruke: |
|
|
| Loša je fotka, ali ovaj što dodjeluje odličja bi možda mogao biti i gen. Kren (na Džala mi baš ne liči), ali sam gotovo siguran da bi ovaj što mu pomaže (pobočnik), po stasu i profilu mogao biti satnik Vladimir Bosner. Oni što poznaju militariju mogu me i demantirati, jer ako taj pobočnik nosi njemačku uniformu, onda ipak nije Bosner jer on koliko znam nije bio pripadnik HZL. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bosanac
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 253 | |
|
Upisano: Pon Pro 03, 2007 8:22 am Naslov poruke: |
|
|
| Fotka je losa i izvucena je iz pdf dokumenta a samo stanje knjige prije skeniranja je izgleda bilo jako lose. Sto se tice potpisa ispod te fotke pise da odlicja dodjeljuje Djal. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| markojeras
| | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 914 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Pro 03, 2007 8:29 am Naslov poruke: |
|
|
Odličja dodjeluje zapovjednik skupine, Franjo Džal a dodaje mu ih Albin Starc. 1942.
Koji vas Messer zanima? Pričate o zadnjoj fotki na kojoj vrijedno osoblje zorno prikazuje kako se pregledava zrakoplov i spominjete još neke dvije fotke. Koje? Koji vas zrakoplov zanima? G-2/R6?
Na zadnjoj fotki nije "crni 11", već jedna od tri "crne 9". I jedan od četiri "crna 1" Franje Džala 1942. je imao podkrilne topove. _________________ Uviek napried! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Pro 03, 2007 12:42 pm Naslov poruke: |
|
|
Zar je i na "crnom 9" bila nedovršena krilata šahovnica? _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5427 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Pro 03, 2007 1:58 pm Naslov poruke: |
|
|
| Citat: | | Na zadnjoj fotki nije "crni 11", već jedna od tri "crne 9". I jedan od četiri "crna 1" Franje Džala 1942. je imao podkrilne topove. |
Ak mislimo na istu fotku (onu koju je postao Bosanac) sumljam da je "crni9" ,vidi se vrh brojke. Najvjerovatnije je u igr i 1 ,a eventualno 11 _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| TangoHotel
 | | Član od: 10 Velj 2006 | | Poruke: 291 | | Mjesto: Pl.Qu. 66177/14Ost |
|
Upisano: Pon Pro 03, 2007 3:36 pm Naslov poruke: |
|
|
Sve fotke na koje ja mislim postao je bosanac. Evo još jednom
i zadnja
Usporedite oblik bijelog polja na spinneru i pločice na spinneru; položaj oznake (trokuta) za gorivo iznad broja. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Pro 03, 2007 4:14 pm Naslov poruke: |
|
|
Meni se čini da je na trećoj slici ipak 11, kao što misli i Poky, a obzirom na vrh broja i njegov odnos prema trokutu od goriva. Čini mi se da i spiner odgovara. _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| markojeras
| | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 914 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Pro 03, 2007 8:57 pm Naslov poruke: |
|
|
Moja greška, provjerio sam, na sve tri fotke je isti zrakoplov. _________________ Uviek napried! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|