Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Pon Lis 08, 2007 4:49 pm Naslov poruke: Pustinjska oluje |
|
|
| Dali mi netko može pomoći u vezi boje uniforma američkih vojnika tijekom pustinjske oluje? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 918 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
 | | Član od: 03 Stu 2006 | | Poruke: 1791 | | Mjesto: Petrova rupa |
|
Upisano: Uto Lis 09, 2007 10:56 am Naslov poruke: |
|
|
Kemijski Ali bi ovdje mogao uskočiti s konkretnim bojama...ako ima volju.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Lis 09, 2007 7:06 pm Naslov poruke: |
|
|
utipkaj : 6 color desert camo ili BDU,
najvjerovatnije ćeš morat sam miješati, dragon u sastavnici stavlja loše i netočne nijanse, ako imaš dragona??, vjerovatno se ravnaju po onome što nudi ModelMaster u svojem programu...
po meni temeljna boja od koje miješaš sve ostale nijanse ti je US marines sand od MM-a, ova shema ima dvije nijanse svijetlije oker boje, jedna je sa malo zelene i dvije nijanse smeđe, + točkice,
dobru zabavu  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ZIGGY
 | | Član od: 25 Lis 2005 | | Poruke: 378 | | Mjesto: BRCKO DISTRIKT BIH |
|
Upisano: Pon Lis 15, 2007 9:59 pm Naslov poruke: |
|
|
evo ti direkt link za "chocolate chips" camo uniformu a na ovom linku mozes naci sve vezano za camo uniforme iz cjelog svijeta
http://henrikc.dk/camouflage/details.asp?autono=36 _________________ Igor-Brcko-BIH,maketarstvom se bavim od 2006. iako me taj hobi privukao jos prije 15-ak god.Radim makete modernijeg perioda,oklopi,vozila,avijacija,figure,diorame uglavnom 1/35 mjerilo. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Lis 16, 2007 1:42 pm Naslov poruke: |
|
|
| Hvala! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Lis 18, 2007 12:01 pm Naslov poruke: |
|
|
| AleksandarMorozov Napisao/la: | Kemijski Ali bi ovdje mogao uskočiti s konkretnim bojama...ako ima volju.  |
a evo chemical ali radi ovih dana jednu pomalo bolesnu dioramu iz "pustinjske oluje" ..hehe vidjet ćete je kad bude gotova,što neće biti još najmanje mjesec dana jer sam se bacio na nastavak HV-ove T-55ice i M-84ke..a što se nijansi tiče,za iračane znam i nijanse i vrste odora,ali za amere nisam neki ekspert  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
 | | Član od: 03 Stu 2006 | | Poruke: 1791 | | Mjesto: Petrova rupa |
|
Upisano: Čet Lis 18, 2007 12:27 pm Naslov poruke: |
|
|
Mda. Kao ni ja za Švabe...a za Baćuške dadoh već poprilično kompletiran popis boja odora i opreme.
Isprike Kemijski. Napravih se pametan u tvoje ime, a bez tvoje dozvole.
Dajte ljudi pomozite čovjeku. Dakle, točne boje one slatke manekenske odorice s kamenčićima tako popularne kod skejtera i repera.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|