Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Kilo Submarine

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
sea wolf

Član od: 12 Stu 2005
Mjesto: Mali Lošinj
PorukaUpisano: Pon Sij 16, 2006 7:43 pm    Naslov poruke: Kilo Submarine Citiraj ovaj komentar

Evo slike mojeg rada ruske podmornice Kilo klase od Trumpetera 1/144,Kineske fregate Shenzhen 1/350 i Kontejnerskog broda Toyama 1/400

Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Pon Sij 16, 2006 10:19 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jako lijepo.Nego vidi se još štošta sa strane.Ako nije problem imaš koju bližu fotku onog zadnjeg na slici?

Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
sea wolf

PorukaUpisano: Pon Sij 16, 2006 10:55 pm    Naslov poruke: Kilo Citiraj ovaj komentar

Ok,slikati ču to pa će se bolje i jasnije vidjeti, hvala na pohvali Very Happy
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Sij 17, 2006 10:05 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

lijepo izgleda Very Happy , ali hoćemo veće slike Razz
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
sea wolf

PorukaUpisano: Uto Sij 17, 2006 1:45 pm    Naslov poruke: Modeli Citiraj ovaj komentar

Evo još koje slike mojih radova i par slika u gradnji Bismarcka i RMS Lusitania 1/350

http://i34.photobucket.com/albums/d108/glavan/Lusitania5.jpg[/IMG]
sea wolf

PorukaUpisano: Uto Sij 17, 2006 1:55 pm    Naslov poruke: Lusitania 1/350 Citiraj ovaj komentar

Evo slika broda u gradnji

Grunf
Administrator
PorukaUpisano: Uto Sij 17, 2006 2:03 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Klap klap Divno! Daj malo reci i nešto više o tom Bismarcku. Od koje tvornice je maketa i koje si boje koristio???Jako me zanima, jer iako ne radim baš brodove, Bismarck mi je na listi želja. Imam jednog prastarog Revellovog, kojeg sam radio još u srednjoj školi i sad razmišljam o drugoj maketi...
Natrag na vrh
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Uto Sij 17, 2006 2:39 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Sve je jako lijepo.Jedina sugestija je što bi ja obrezao naljke da se ne vidi onaj prozirni dio.Ali inače sve 5.

Very Happy Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
sea wolf

PorukaUpisano: Uto Sij 17, 2006 4:15 pm    Naslov poruke: Bismarck Citiraj ovaj komentar

Evo ovako što se tiče Bismarcka

Maketa je Tamiya 1/350 sa dodacima od GMM, farbao sam ga u bojama isto od tamiye )koristim Revellov kompresor i imam par dizni s kojima nisam baš zadovoljan ali eto mučim se. Brod je farban u bojama kad je bio između Ožujka i Svibnja 1941 kad je bio na probnim vožnjama u Baltiku, prije operacije Rheinubung kad je imao okršaj sa Hoodom,kad se našao sa Prinz Eugenom u Korsfjordu u Norveškoj tamo su ga na brzinu prefarbali tako da nije više imao ove bijelo crne linije po nadgrađu.Moram ti reći da me dobro koštalo izvlačenje ovih linija potrošio sam dosta masking trake od tamiye.Uglavnom imam dosta literature koju sam nabavio u Njemačkoj tako da će mi koristiti kod izrade slijedećih njemačkih brodova koji dolaze na red poslije njega
Grunf
Administrator
PorukaUpisano: Uto Sij 17, 2006 4:33 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala na informacijama. Lijep brod, meni najdraži..
Natrag na vrh
sea wolf

PorukaUpisano: Uto Sij 17, 2006 5:34 pm    Naslov poruke: Naljepnice Citiraj ovaj komentar

Je imaš pravo i meni to malo smeta pogotovu kada je podloga matt,truditi ćemo se da u daljnjem radu izbjegnemo to koliko bude moguće,hvala na savjetu Very Happy

Pozdrav
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma