Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

˝REJA˝ - napokon gotova

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Johnny_IC
Gost
PorukaUpisano: Sub Sij 07, 2006 1:40 pm    Naslov poruke: ˝REJA˝ - napokon gotova Citiraj ovaj komentar

Evo je, završena ovog vikenda, točnije jučer... Radio sam je po pravoj scaniji jedne slovenske firme REJA iz Kopra.... pa vi prosudite kako je ispala.... Exclamation Very Happy

Natrag na vrh
Mtech

Član od: 23 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sub Sij 07, 2006 1:49 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Izgleda odlicno , doduse meni su se Scanie uvijek svidjale Very Happy Cool ... dobronamjerni savjet , malo wash-a bi istaknulo detalje i ovaj super uradak ucinilo jos boljim
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
PorukaUpisano: Sub Sij 07, 2006 2:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nisam neki stručnjak za kamione i automobile,ali ovo izgleda dobro. Very Happy
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
PorukaUpisano: Sub Sij 07, 2006 4:08 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Odlična je. Cool To si bojao auto lakom?
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Johnny_IC
Gost
PorukaUpisano: Sub Sij 07, 2006 4:42 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Timmy Napisao/la:
Odlična je. Cool To si bojao auto lakom?

Bojana je sprejom, na spreju piše ˝HAPPY COLOR˝..... Very Happy
Natrag na vrh
Alex

Član od: 18 Lis 2005
Mjesto: Toronto,Kanada
PorukaUpisano: Pon Sij 09, 2006 5:45 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Lijep kamion!
I ja sam nekad htio maketariti kamione,ali su avioni i helikopteri prevagnuli.
Pozdrav :
Natrag na vrh
Johnny_IC
Gost
PorukaUpisano: Pon Sij 09, 2006 9:34 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Alex Napisao/la:
Lijep kamion!
I ja sam nekad htio maketariti kamione,ali su avioni i helikopteri prevagnuli.
Pozdrav :

Mogao bi malo svratiti s vremena na vrijeme i na moje područje, pa da vidimo kakvi se modeli kamiona kod vas voze.... Vozac Wink
Natrag na vrh
Alex

Član od: 18 Lis 2005
Mjesto: Toronto,Kanada
PorukaUpisano: Uto Sij 10, 2006 5:24 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Citat:
Mogao bi malo svratiti s vremena na vrijeme i na moje područje, pa da vidimo kakvi se modeli kamiona kod vas voze.... Vozac Wink

Kenworth,Mack,International,Western Star,Frightliner,Volvo,Peterbilt.
Stano prave guzvu i zastoje ne cestama.
Natrag na vrh
Johnny_IC
Gost
PorukaUpisano: Sri Sij 11, 2006 10:19 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Alex Napisao/la:

Kenworth,Mack,International,Western Star,Frightliner,Volvo,Peterbilt.
Stano prave guzvu i zastoje ne cestama.

Čuj, ne znam zašto ti i veća količina drugih ima nešto protiv kamiona, i većina razmišlja na principu kako su kamioni ti koji uvijek stvaraju gužve, a ne znam da li si se ikad zapitao kako je težak posao kamionđija, kako oni zarađuju ustvari za jedan pravi kruh koji na žalost u njihovu slučaju ima tvrdih sedam kora.....

Meni stric u Italiji vozi šleper za jednog privatnika, pa sam baš ovo ljeto prošao Francusku, Italiju, Austriju i pola Njemačke s njim, tako da sam koliko - toliko shvatio kako je ustvari voziti kamion, nije to samo cigla na gas i riješen posao. Ni ja nisam vjerovao, ali najčešće su ovi manji sudionici u prometu, poput automobila i ostalih (molim lijepo bez uvrede svima....) najčešći krivci za prometne nezgode. Osjetio sam na vlastitoj koži kako se neodgovorno ponašaju ti mali automobili koji pretiču i zaobilaze kamione sa svih strana misleći da mogu sve, a ne shvaćaju da se igraju s ˝igračkama˝ u prometu koje su teže od njih do 40-tak puta, te kako te velike ˝igračke˝ imaju puno veći zaustavni put od automobila koji ima masu od tek tonu do dvije, te se tako izravno igraju sa svojim i tuđim životima, a posljedice su najčešće jako teške....... Svijecko

Još jednom ponavljam svima koji voze automobile i ostala manja prijevozna sredstva, bez uvrede, ali to je realna situacija.... Rolling Eyes

P.S. Želim svima sretnu i sigurnu vožnju, sada i u budućnosti Vozi auteka sa što manje dečki u plavom..... Murjak Wink
Natrag na vrh
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
PorukaUpisano: Čet Sij 12, 2006 11:47 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nisu svi vozači šlepera OK i profesionalni-ima svinja koje ti daju žmigavac da ih pretječeš, pa dodaju gas, pa čovjek upadne u smrtonosnu situaciju i onda ti se smiju iz kabine i pokazuju srednji prst... Evil or Very Mad Govorim iz vlastitog iskustva. Znam da je to off topic, ali morao sam reći...
Natrag na vrh
Johnny_IC
Gost
PorukaUpisano: Čet Sij 12, 2006 11:44 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Grunf Napisao/la:
Nisu svi vozači šlepera OK i profesionalni-ima svinja koje ti daju žmigavac da ih pretječeš, pa dodaju gas, pa čovjek upadne u smrtonosnu situaciju i onda ti se smiju iz kabine i pokazuju srednji prst... Evil or Very Mad Govorim iz vlastitog iskustva. Znam da je to off topic, ali morao sam reći...

U svakom slučaju imaš pravo, i slažem se s tobom, ali danas u gotovo niti jednom poslu nema slučaja da su svi ljudi OK i potpuno profesionalni, pa niti u ovom koji jedan od rizičnijih..... Rolling Eyes
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma