Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Sub Sij 07, 2006 1:40 pm Naslov poruke: ˝REJA˝ - napokon gotova |
|
|
Evo je, završena ovog vikenda, točnije jučer... Radio sam je po pravoj scaniji jedne slovenske firme REJA iz Kopra.... pa vi prosudite kako je ispala....
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mtech
 | | Član od: 23 Lis 2005 | | Poruke: 142 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Sij 07, 2006 1:49 pm Naslov poruke: |
|
|
Izgleda odlicno , doduse meni su se Scanie uvijek svidjale ... dobronamjerni savjet , malo wash-a bi istaknulo detalje i ovaj super uradak ucinilo jos boljim |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Sij 07, 2006 2:20 pm Naslov poruke: |
|
|
Nisam neki stručnjak za kamione i automobile,ali ovo izgleda dobro.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Timmy Administrator
 | | Član od: 16 Stu 2005 | | Poruke: 2399 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Sij 07, 2006 4:08 pm Naslov poruke: |
|
|
Odlična je. To si bojao auto lakom? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Sij 07, 2006 4:42 pm Naslov poruke: |
|
|
| Timmy Napisao/la: | Odlična je. To si bojao auto lakom? |
Bojana je sprejom, na spreju piše ˝HAPPY COLOR˝.....  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Alex
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 271 | | Mjesto: Toronto,Kanada |
|
Upisano: Pon Sij 09, 2006 5:45 am Naslov poruke: |
|
|
Lijep kamion!
I ja sam nekad htio maketariti kamione,ali su avioni i helikopteri prevagnuli.
Pozdrav : |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Sij 09, 2006 9:34 pm Naslov poruke: |
|
|
| Alex Napisao/la: | Lijep kamion!
I ja sam nekad htio maketariti kamione,ali su avioni i helikopteri prevagnuli.
Pozdrav : |
Mogao bi malo svratiti s vremena na vrijeme i na moje područje, pa da vidimo kakvi se modeli kamiona kod vas voze....  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Alex
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 271 | | Mjesto: Toronto,Kanada |
|
Upisano: Uto Sij 10, 2006 5:24 am Naslov poruke: |
|
|
| Citat: | Mogao bi malo svratiti s vremena na vrijeme i na moje područje, pa da vidimo kakvi se modeli kamiona kod vas voze....  |
Kenworth,Mack,International,Western Star,Frightliner,Volvo,Peterbilt.
Stano prave guzvu i zastoje ne cestama. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Sij 11, 2006 10:19 pm Naslov poruke: |
|
|
| Alex Napisao/la: | Mogao bi malo svratiti s vremena na vrijeme i na moje područje, pa da vidimo kakvi se modeli kamiona kod vas voze....
Kenworth,Mack,International,Western Star,Frightliner,Volvo,Peterbilt.
Stano prave guzvu i zastoje ne cestama. |
Čuj, ne znam zašto ti i veća količina drugih ima nešto protiv kamiona, i većina razmišlja na principu kako su kamioni ti koji uvijek stvaraju gužve, a ne znam da li si se ikad zapitao kako je težak posao kamionđija, kako oni zarađuju ustvari za jedan pravi kruh koji na žalost u njihovu slučaju ima tvrdih sedam kora.....
Meni stric u Italiji vozi šleper za jednog privatnika, pa sam baš ovo ljeto prošao Francusku, Italiju, Austriju i pola Njemačke s njim, tako da sam koliko - toliko shvatio kako je ustvari voziti kamion, nije to samo cigla na gas i riješen posao. Ni ja nisam vjerovao, ali najčešće su ovi manji sudionici u prometu, poput automobila i ostalih (molim lijepo bez uvrede svima....) najčešći krivci za prometne nezgode. Osjetio sam na vlastitoj koži kako se neodgovorno ponašaju ti mali automobili koji pretiču i zaobilaze kamione sa svih strana misleći da mogu sve, a ne shvaćaju da se igraju s ˝igračkama˝ u prometu koje su teže od njih do 40-tak puta, te kako te velike ˝igračke˝ imaju puno veći zaustavni put od automobila koji ima masu od tek tonu do dvije, te se tako izravno igraju sa svojim i tuđim životima, a posljedice su najčešće jako teške.......
Još jednom ponavljam svima koji voze automobile i ostala manja prijevozna sredstva, bez uvrede, ali to je realna situacija....
P.S. Želim svima sretnu i sigurnu vožnju, sada i u budućnosti sa što manje dečki u plavom.....  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Sij 12, 2006 11:47 am Naslov poruke: |
|
|
Nisu svi vozači šlepera OK i profesionalni-ima svinja koje ti daju žmigavac da ih pretječeš, pa dodaju gas, pa čovjek upadne u smrtonosnu situaciju i onda ti se smiju iz kabine i pokazuju srednji prst... Govorim iz vlastitog iskustva. Znam da je to off topic, ali morao sam reći... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Sij 12, 2006 11:44 pm Naslov poruke: |
|
|
| Grunf Napisao/la: | Nisu svi vozači šlepera OK i profesionalni-ima svinja koje ti daju žmigavac da ih pretječeš, pa dodaju gas, pa čovjek upadne u smrtonosnu situaciju i onda ti se smiju iz kabine i pokazuju srednji prst... Govorim iz vlastitog iskustva. Znam da je to off topic, ali morao sam reći... |
U svakom slučaju imaš pravo, i slažem se s tobom, ali danas u gotovo niti jednom poslu nema slučaja da su svi ljudi OK i potpuno profesionalni, pa niti u ovom koji jedan od rizičnijih.....  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|