Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| black
 | | Član od: 03 Ožu 2007 | | Poruke: 443 | | Mjesto: Crab's Creek Croatia |
|
Upisano: Čet Jul 05, 2007 8:33 am Naslov poruke: naš član u današnjem broju jutarnjeg |
|
|
| danas je izašao članak o našem članu srđanu glavanu i njegovoj kolekciji brodova na 23. strani u jutarnjem listu |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| sea wolf
 | | Član od: 12 Stu 2005 | | Poruke: 258 | | Mjesto: Mali Lošinj |
|
Upisano: Čet Jul 05, 2007 1:33 pm Naslov poruke: Jutarnji list članak o mojoj malenkosti |
|
|
Imam samo malu korekciju na tekstu koj se pojavio, tamo se spominje da sam admiral flote,što ja nemam nikakve veze sa tom titulom koja se koristi u vojnim krugovima ,odnosno ratnim mornaricama. Ja sam Kapetan duge plovidbe ,plovim u trgovačkoj mornarici u svojstvu kapetana broda, i po školi i po struci i poziciji koju obnašam na brodu ne mogu biti admiral flote,eto toliko od moje malenkosti da ne bude zabune. ,inače sve drugo je točno  _________________ Glavan S. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Jul 05, 2007 3:57 pm Naslov poruke: |
|
|
Novinari obično nešto krivo napišu.  _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Jul 05, 2007 4:30 pm Naslov poruke: |
|
|
black me pretekao, taman sam poceo pisati ovaj topic, pa sam shvatio da je u krivoj rubrici, ja uđem u rubrik brodovi kad ono moj topic .
svaka cast kolegi maketaru!
ja sam maverick01 a ne maverick10. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Jul 06, 2007 8:56 am Naslov poruke: Re: Jutarnji list članak o mojoj malenkosti |
|
|
| sea wolf Napisao/la: | | . Ja sam Kapetan duge plovidbe ,plovim u trgovačkoj mornarici u svojstvu kapetana broda, !: |
cestitam majstore !
ps ako trebas telegrafistu, javi......jedino kaj mi je matrikula vec istekla vjerojatno....  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|