Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| big zed
 | | Član od: 27 Ožu 2006 | | Poruke: 339 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Sri Svi 23, 2007 11:04 am Naslov poruke: |
|
|
| Evo da se malo javim. Prošli četvrtak smo bili u klubu, došli i neki članovi ove teme foruma (shelby i he man) malo pričali, razmjenjivali modele i bilo sve ok. Ne znam dal ste vidjeli da se u ovu subotu (26.5) održava natjecanje u plastičnom maketarstvu u OŠ Dragutina Kušlana. Kako smo osnovali sekciju unutar kluba ovo nam je prilika da se malo prezentiramo kao nova sekcija (mislim čak i prva die cast). Za te potrebe sam osigurao jednu staklenu vitrinu (s ključem) di bi izložili i malo naših metalnih ljubimaca. Stoga Vas još jednom sve pozivam da dođete taj dan (ak možete) i dofurate nešto zanimljivo da možemo izložiti. Javite mi se kako na to gledate i ak imate kakvih ideja dobrodošle su..... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Svi 24, 2007 7:29 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja sam 100% za takvu ideju, ali, nažalost neću nazočiti, jer idem na put u Slavoniju preko cijeloga vikenda Ali za sve buduće termine sam tu.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Svi 25, 2007 7:16 am Naslov poruke: |
|
|
Svaka čast da se dogodilo da će se i die castaši javno moći prezentirati. Netko je morao probiti led i nadam se da nas stoga čeka neko novo doba...
I ja nažalost neću moći doći jer radim, no neki moji kolege maketari iz kluba će biti. Ja ću biti s vama u mislima...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| big zed
 | | Član od: 27 Ožu 2006 | | Poruke: 339 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Pet Lip 01, 2007 10:52 am Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav svima.
U subotu 2.6. u prostorima kluba u Primorskoj imamo malu maketarsku radionicu pa ko želi može naletiti. Dofurajte autiće za razmjenu, za gledanje za restauriranje, pa da malo proćakulamo. Mi smo tamo od 10 ujutro pa dok nam ne dojadi.... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|