Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Antonio
 | | Član od: 24 Sij 2006 | | Poruke: 550 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Svi 18, 2007 8:17 pm Naslov poruke: Visina Drveća u dioramama? |
|
|
Za figuru u mjerilu 1/35.Veličina u cm takve figure je cca 4,5 do 5 cm.
kolika bi bila realna visina jednog drveta u diorami ,recimo Hrasta, bora, breze i sličniih?
Slabog sam iskustva u tom djelu, predviđam da bi to negdje bilo oko 20 do 25 cm drveta i krošnje.
Hvala  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| DavorŠotman
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 375 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Pet Svi 18, 2007 9:57 pm Naslov poruke: Re: Visina Drveća u dioramama? |
|
|
| Antonio Napisao/la: | Za figuru u mjerilu 1/35.Veličina u cm takve figure je cca 4,5 do 5 cm.
kolika bi bila realna visina jednog drveta u diorami ,recimo Hrasta, bora, breze i sličniih?
Slabog sam iskustva u tom djelu, predviđam da bi to negdje bilo oko 20 do 25 cm drveta i krošnje.
Hvala  | pa gledaj da ti se drvo uklopi u cijelu dioramu, da nije pretjerano veliko ili malo, recimo 2 i po veličine figure. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Svi 19, 2007 3:03 pm Naslov poruke: |
|
|
Ajde malo kad si vani pogledaj oko sebe .
Nema idealne visine jer svi znamo kako drvo izgleda kad je mlado a kako puno kasnije .
Sve zavisi što si ti odabrao a po visini nemreš fulati .
Jedino je relevantno što je tebi u tom trenutku odabira izgledalo idealno za tvoju dioramu .
Tako da se nemoj previše zamarati oko "mjerila" drveča jer je po meni a i u stvarnosti to sasvim nešto drugo .
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|