Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| barakuda
 | | Član od: 22 Sij 2007 | | Poruke: 2557 | | Mjesto: ST |
|
Upisano: Uto Svi 08, 2007 11:02 am Naslov poruke: Ipercoop |
|
|
Ako koga zanima....( a ja san to otkrija tek jučer )....Revellovih maketa ima i u Ipercoopa.Uglavnom su to avioni, brodovi, vlakovi, nešto pribora...koooji tenkić 1:72....uglavnom ponešto za svakoga. NEMA IH JOŠ PUNO. NAVALI NARODE! Popunite zalihe.
p.s.
Mercator preuređuje i za sad onaj dio di su bile makete....trenutno NE POSTOJI: A tam san se mislija kupit Revellov air spray....ali ga NEEEEMA..buuhuhu... ...nema više nastavaka.Neko me je preteka. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Svi 08, 2007 11:41 am Naslov poruke: |
|
|
| Ne kužim te dobro kakvih nastavaka? Naime ja imam onaj nazovi "regulator" s revellove boce sa zrakom za airbrush, ako ti treba poklanjam... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| barakuda
|
Upisano: Uto Svi 08, 2007 11:53 am Naslov poruke: |
|
|
Mislija san na "Revell Starter Class Spray Gun"..koji se koristi sa "Revell Airbrush Propellant" (boce sa zrakom).
http://www.expotools.co.uk/l.aspx?k=20074
tribal omi je to da završim više ovu nedovršenu maketu Jagdtigera jer san taman kupija latex za maskiranje...I to bi bilo TO prije kupnje AB i kompresora. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Svi 08, 2007 12:03 pm Naslov poruke: |
|
|
Da, znam, imao sam ga dugo pa bacio eto imam još taj "čep" s boce za zrak, mislio sam da ti to treba jer zna "crknuti"...a imam i crijevo? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| barakuda
|
Upisano: Uto Svi 08, 2007 12:09 pm Naslov poruke: |
|
|
| Nema veze..svejedno hvala..valjda ce ga bit kad se preuredi mercator.I onako mi treba samo trenutno za završit započetu maketu.A možda se poslin može i iskoristit i za posprejat lak, bar štediš pravi AB koji si masno platija.Par nastavaka i to je to. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Svi 08, 2007 12:24 pm Naslov poruke: |
|
|
| Nema na čemu, ja sam ga također koristia za lakiranje uz Vegu1000 ali san i od toga odusta - imam veću diznu za potonji i to je to... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|