Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Ipercoop

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
barakuda

Član od: 22 Sij 2007
Mjesto: ST
PorukaUpisano: Uto Svi 08, 2007 11:02 am    Naslov poruke: Ipercoop Citiraj ovaj komentar

Ako koga zanima....( a ja san to otkrija tek jučer Embarassed )....Revellovih maketa ima i u Ipercoopa.Uglavnom su to avioni, brodovi, vlakovi, nešto pribora...koooji tenkić 1:72....uglavnom ponešto za svakoga. NEMA IH JOŠ PUNO. NAVALI NARODE! Popunite zalihe. Very Happy

p.s.
Mercator preuređuje i za sad onaj dio di su bile makete....trenutno NE POSTOJI: Sad A tam san se mislija kupit Revellov air spray....ali ga NEEEEMA..buuhuhu... Crying or Very sad ...nema više nastavaka.Neko me je preteka.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
T34
Gost
PorukaUpisano: Uto Svi 08, 2007 11:41 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ne kužim te dobro kakvih nastavaka? Naime ja imam onaj nazovi "regulator" s revellove boce sa zrakom za airbrush, ako ti treba poklanjam...
Natrag na vrh
barakuda

PorukaUpisano: Uto Svi 08, 2007 11:53 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mislija san na "Revell Starter Class Spray Gun"..koji se koristi sa "Revell Airbrush Propellant" (boce sa zrakom). Smile
http://www.expotools.co.uk/l.aspx?k=20074
tribal omi je to da završim više ovu nedovršenu maketu Jagdtigera jer san taman kupija latex za maskiranje...I to bi bilo TO prije kupnje AB i kompresora.
Natrag na vrh
T34
Gost
PorukaUpisano: Uto Svi 08, 2007 12:03 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Da, znam, imao sam ga dugo pa bacio Sad eto imam još taj "čep" s boce za zrak, mislio sam da ti to treba jer zna "crknuti"...a imam i crijevo?
Natrag na vrh
barakuda

PorukaUpisano: Uto Svi 08, 2007 12:09 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nema veze..svejedno hvala..valjda ce ga bit kad se preuredi mercator.I onako mi treba samo trenutno za završit započetu maketu.A možda se poslin može i iskoristit i za posprejat lak, bar štediš pravi AB koji si masno platija.Par nastavaka i to je to.
Natrag na vrh
T34
Gost
PorukaUpisano: Uto Svi 08, 2007 12:24 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nema na čemu, ja sam ga također koristia za lakiranje uz Vegu1000 ali san i od toga odusta - imam veću diznu za potonji i to je to...
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma