Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

1/48 KP MiG-21MF

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Mtech

Član od: 23 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sri Pro 28, 2005 8:16 pm    Naslov poruke: 1/48 KP MiG-21MF Citiraj ovaj komentar

Maketa je kupljena davnih godina , u biti to je KP kojeg je MACH prepakiravao sa HRZ dekalima , slozena i pofarbana kistom u osnovnjaku , nikad je zapravo nisam zavrsio jer mi je ponestalo boje koju sam zamjesao , pa sam si prije nekoliko mjeseci kada sam kupio novi brush dao truda i obnovio starog migonju u novom sovjetskom ruhu , shema je radjena freehand , a dekali su Academy ...

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Sri Pro 28, 2005 10:07 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Lijepo izgleda.Trud se isplatio.Nego kakvi su dekali.Pošto su neki rekli da su imali problema sa dotičnom firmom.

Very Happy Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
PorukaUpisano: Sri Pro 28, 2005 11:55 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

2 mtech> Kad vidim bilo kojeg MiG-21, mogu samo reći Shocked

Koju si svjetlo plavu boju koristio za donji dio aviona?
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
PorukaUpisano: Čet Pro 29, 2005 12:41 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Lijepo izgleda Very Happy Jesi li to urezivao panelizaciju, ili samo "docrtao"postojeću izbočenu?
Natrag na vrh
Damir
Gost
PorukaUpisano: Čet Pro 29, 2005 1:41 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Grunf Napisao/la:
Lijepo izgleda Very Happy Jesi li to urezivao panelizaciju, ili samo "docrtao"postojeću izbočenu?

Maketa sama po sebi ima urezanu panelizaciju (mrvicu i preduboko). Ispod "istog cekica" su izasli i Su-7 (OEZ/KP/Kopro), Mig-17 (SMER), a vjerojatno i Su-22 i Su-25 (Kopro).
Natrag na vrh
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
PorukaUpisano: Čet Pro 29, 2005 8:48 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Damir Napisao/la:
Grunf Napisao/la:

Maketa sama po sebi ima urezanu panelizaciju (mrvicu i preduboko). Ispod "istog cekica" su izasli i Su-7 (OEZ/KP/Kopro), Mig-17 (SMER), a vjerojatno i Su-22 i Su-25 (Kopro).

Oprosti-nisam gledao u mjerilo, jer KP Mig-21 automatski povezujem sa 1/72. Embarassed Ja sam jako davno radio Oez-ov i sad mi je jasno o čemu se radi... Idea
Natrag na vrh
Mtech

Član od: 23 Lis 2005
PorukaUpisano: Pet Pro 30, 2005 1:13 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja sa Academy dekalima nisam imao ama bas nikakvih problema , dapace legli gu skoro pa savrseno i to bez ikakvih softera i sl. ...

Donji dio bi trebao biti light blue gray , buduci da niti jedna boja nije tome odgovarala zamijesao sam MM light blue i grey ... e sad u kojem omjeru to fakat vise neznam ...
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma