Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

F-86 D Sabre Dog fotografije - HORROR!!!!!!!!!!
Idi na stranicu 1, 2, 3  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> - od 1945. do 1991.
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Timmy
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Pro 23, 2005 11:36 pm    Naslov poruke: F-86 D Sabre Dog fotografije - HORROR!!!!!!!!!! Citiraj ovaj komentar

Bili smo danas Bebonja i ja poslikati avion (hvala Bebonja). Ovo je jedan dio mojih fotografija.

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Žach
Gost
PorukaUpisano: Pet Pro 23, 2005 11:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

STRAVA, STRAVA, STRAAAAAVA!
A da se privremeno ukine zabrana psovanja na OMF-u, pa da svi možemo iskreno reći svoj komentar na ovaj horror? Glavom u zid Ralje

Živjela (tehnička) kultura u hrvata, živjela! Crying or Very sad Rolling Eyes Shocked Mad Malo lud
Natrag na vrh
Hobby M
Gost
PorukaUpisano: Sub Pro 24, 2005 12:15 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Slažem se! Nitko nas nebu j....! Mi bumo se sami! Cekic u glavu
Nego, zanimljivo je da na nosu nema velikog broja, a evidencijski broj na repu izgleda kao da je bio mijenjan (broj preko broja). Zanimljivo.
Natrag na vrh
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
PorukaUpisano: Sub Pro 24, 2005 12:21 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Gdje se ova naša sramota nalazi?
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Dario

Član od: 15 Lis 2005
PorukaUpisano: Sub Pro 24, 2005 12:22 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bez lažne dramaturgije, ali stvarno, srce me boli na ovakve slike...
Natrag na vrh
imwhoim01
Gost
PorukaUpisano: Sub Pro 24, 2005 12:24 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Strasno je vidjeti takvo sto.... Crying or Very sad
Natrag na vrh
Hobby M
Gost
PorukaUpisano: Sub Pro 24, 2005 12:25 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

von Stuck Napisao/la:
Gdje se ova naša sramota nalazi?

Nalazi se u "Maršalki", danas vojarni Croatia, u Travnom, u Zagrebu.
Natrag na vrh
Herr Flick
Gost
PorukaUpisano: Sub Pro 24, 2005 12:26 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

svidja mi se efekt ljustenja boje, i washing Wink
ovo je stvarno za.....
ma necu nista rec, slika vrijedi znate vec kolko rijeci
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
PorukaUpisano: Sub Pro 24, 2005 12:26 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vidim da vam se sviđaju slike, a stanje aviona pogotovo Rolling Eyes Evo još koja fotografija. Najmanji problem je to što ga žderu atmosferske prilike ali na avionu se netko i iživljava. Ima dosta potpisa po njemu, smeća, tragova paljenja... TRAGEDIJA.

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
tiger
Gost
PorukaUpisano: Sub Pro 24, 2005 12:28 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Stvarno izgleda puno gore nego prije desetak godina kad sam ga zadnji puta vidio.
Natrag na vrh
zbocek
Gost
PorukaUpisano: Sub Pro 24, 2005 1:53 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Tužno... Crying or Very sad zar smo zaista takvi divljaci Uzas ?
Ja nisam, a znam da ni vi ostali niste.
Pa kako je došlo do toga? (Ovo je retoričko pitanje, ne očekujem odgovor. A u odgovoru bi sigurno bila riječ BALKAN!)
Natrag na vrh
Sivcev

Član od: 18 Lis 2005
Mjesto: Novi Sad
PorukaUpisano: Sub Pro 24, 2005 4:16 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Super slike!
Ako me secanje nije izdalo mislim da se na jednoj fotki vidi i zgrada u kojoj sam boravio 1980.god.
Po meni Sabre je u dosta dobrom stanju, da se skine patina i udari po poliranju bila bi to vec druga prica.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
Miros

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: Osijek/Tenja
PorukaUpisano: Sub Pro 24, 2005 7:02 pm    Naslov poruke: Sabredog Citiraj ovaj komentar

Pa dobro, slažem se da je slika žalosna i tužna, ali isto tako da i nije tako loše da se ne bi moglo to uz stručno vodstvo malo dovesti u red, mislim na zmaj koji bi se relativno lako mogao koliko toliko srediti.
tiger
Gost
PorukaUpisano: Sub Pro 24, 2005 9:12 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Slažem se sa time da bi ga se moglo dovesti u red,ljudi u ZTZ-u su dovoljno stručni,a i oprema je tamo.No problem je u tome koji fond bi to financirao.
Natrag na vrh
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
PorukaUpisano: Ned Pro 25, 2005 3:00 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Sviđa mi se ovaj natpis na avionu ".....ZA MUZEJ"! Stanje ovog Sabre-a je loše prije svega jer je na otvorenom i izložen elementima i vandalizmu. Kada bi se nalazio rastavljen, pod krovom u Tehničkom muzeju, puno bi sigurnije čekao na restauriranje... Evil or Very Mad
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> - od 1945. do 1991. Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2, 3  Naprijed
Stranica 1/3

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma