Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

bornin deda

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori i kamioni
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
borna
Gost
PorukaUpisano: Pet Ožu 09, 2007 2:28 pm    Naslov poruke: bornin deda Citiraj ovaj komentar

drago mi je da nisam jedina budala koja skuplja autiće.imam puno godina i skupljam ih 40 godina.prestao sam ih brojati kod 1300.Lijen sam
da napravim nove police pa da vidim koliko i imam.

pozdav iz zagreba
Natrag na vrh
taris
Gost
PorukaUpisano: Pet Ožu 09, 2007 2:57 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

pozdrav! bilo bi lijepo za pocetak kad bi se predstavio pošto si novi da znamo s kim pricamo! nadam se da nisi uvrijedio ostale članove kad si reko da nisi jedina budala koja skuplja autiće , jer vjerujem da su ti barem malo prirasli srcu kad ih već toliko imas! btw. ubaci i koju sliku da vidimo tvoju kolekciju!!!
Natrag na vrh
imwhoim01
Gost
PorukaUpisano: Pet Ožu 09, 2007 3:03 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

There is a very fine line between "hobby" and "mental illness."
Wink
Natrag na vrh
borna
Gost
PorukaUpisano: Pet Ožu 09, 2007 3:25 pm    Naslov poruke: bornin deda Citiraj ovaj komentar

ja sam zbilja deda od borne koji ima sedam mjeseci,njegov tata a moj
sin ne voli autiće.a svi me gledaju kao staru ludu kad kažem da ih kupujuem za sebe.danas sam se počastio sa ferrarijem 599 i vw corrado
1:18 (bivši varteks na trgu)
Natrag na vrh
NEDO
Gost
PorukaUpisano: Sub Ožu 10, 2007 1:37 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dobro nam došao.
Natrag na vrh
HE-Man
Gost
PorukaUpisano: Sub Ožu 10, 2007 8:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Štovani kolega, dobro nam došli! Slobodno šaljite postove na ovu temu:

http://www.maketarstvo.net/forum/viewtopic.php?t=2079&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=a2c3639b0c7c0e2ff0b0c5ef5ea5c510,

a kako se postovi i teme ne bi duplirali...

Držim da se svi kolege slažu sa mnom ako kažem da bi bilo fantastično vidjeti i plod 40-godišnjeg truda. Stoga, očekujemo slikice...
Također se smatrajte pozvanim i na prvi susret domaćih (a i šire) kolekcionara die-cast modela, koji će se upriličiti u Zagrebu, trgovački centar "City centar No1", kod ulaza u trgovinu Müeller, u subotu, 17.03.2007, s početkom u 14:00 sati. Svi su dobro došli!! Very Happy
Natrag na vrh
borna
Gost
PorukaUpisano: Pon Ožu 12, 2007 9:40 am    Naslov poruke: bornin deda Citiraj ovaj komentar

dobro jutro i hvala na dobrodošlici.
želim vam uspješan prvi susret,ali mene samo Borna u nedelju u 2 sata
može dignuti iz kreveta.Osim toga ja sam prestao voziti auto a mojoj
vespi et 5O i meni trebaju sendviči do Jankomira.
Kad sredim svoju kolekciju u MOJOJ SOBI možemo se sastati i u miru
pogledati i popričati.
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori i kamioni Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma