Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Pet Velj 23, 2007 12:03 am Naslov poruke: Hasegawa 1/350 IJN Mikasa |
|
|
Dobar dan
Zanima me ima li itko fotografije palube dotičnog broda, jer bi htio urezati završetke dasaka koji nažalost nisu napravljeni na kitu.
Unaprijed hvala! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Velj 23, 2007 12:37 am Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav.
Imam tu maketu i susrea sam se s istim problemom. Zanimljivo ni jednu fotografiju palube bilo kojeg japanskog kapitalnog broda (oklopnih krstaša i bojnih brodova) koji su se borili u rusko-japanskom ratu nemam i nisam ih naša nigdi, međutim imam nacrte japanskih bojnih brodova klase Shikishima (Shikishima i Hatsuse), koji su neposredno prethodili Mikasi. Ti su brodovi bili sličnih značajki kao i Mikasa i također su građeni u Velikoj Britaniji pa su i vjerojatno slijedili isti deck planking pattern. Izvoli pogledaj, ja ću to mirne duše napravit ovako
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Velj 23, 2007 12:44 pm Naslov poruke: |
|
|
Da zaista nema nigdje slika. Ovo će mi puno pomoći
Hvala |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Velj 23, 2007 3:28 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ako želiš, pukni mi na PM svoj mail pa ti sve ove nacrte pošaljem u punoj rezoluciji. Mjerilo je 1:200 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|