Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Mehanotehnika Mercedes 408

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori i kamioni
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
done
Gost
PorukaUpisano: Ned Sij 07, 2007 10:11 pm    Naslov poruke: Mehanotehnika Mercedes 408 Citiraj ovaj komentar

Zanima me da li tko posjeduje modele mehanotehnikinih kombija koje su izrađivali po licenci Shuca u mjerilu 1:16 konkretno mene zanimaju modeli milicije i cestarske službe jer ostale već posjedujem mada nije isključeno da si nabavim još koji.Svaka informacija mi je dobrodošla na ovu temu pa stoga unaprijed zahvaljujem!
Natrag na vrh
Dida

Član od: 05 Velj 2007
Mjesto: Sisak
PorukaUpisano: Uto Velj 06, 2007 12:14 am    Naslov poruke: Mehanotehnika Citiraj ovaj komentar

Radi li još uvijek "Mehanotehnika" iz Izole?
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site
Grega X

Član od: 09 Stu 2005
PorukaUpisano: Uto Velj 06, 2007 10:20 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Radi, ali sumnjam, da če imati to, što on traži.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSN Messenger
done
Gost
PorukaUpisano: Uto Velj 06, 2007 2:59 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

To all
Mehanotehnika od 90 posluje pod imenom Mehano i ovakve modele kakve mene zanimaju ne proizvodi,tako da me interesiraju dobro očuvani primjerci znaći potpuno ispravni a s obzirom da sam skupio skoro cijelu kolekciju nemam samo cestarsku službu i miliciju drugi me u principu i ne zanimaju,mada radi pogona bih i kupio ponekog.
p.s svaka informacija je dobrodošla! Very Happy
Natrag na vrh
shelby427
Gost
PorukaUpisano: Ned Velj 18, 2007 12:19 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

evo kolega uspio sam ti fotkati 408-cu, dakle bijeli je potpuno novi kao da je jucer kupljen, a krem smedji je koristen, bez upravljanja i bez alata.
primam ponude!

http://img252.imageshack.us/my.php?image=dsc01697sz3.jpg

http://img252.imageshack.us/my.php?image=dsc01699ly3.jpg

http://img252.imageshack.us/my.php?image=dsc01701eo8.jpg

http://img266.imageshack.us/my.php?image=dsc01703zp9.jpg
Natrag na vrh
HE-Man
Gost
PorukaUpisano: Ned Velj 18, 2007 7:05 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mislim da će done dobiti srčani udar Very Happy

HE-Man: poruka promijenjena dana: Ned Velj 18, 2007 7:37 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
HE-Man
Gost
PorukaUpisano: Ned Velj 18, 2007 7:26 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Flashback... pa da, ovi su safariji imali i kameru, radio stanicu i ležlajku!! Very Happy

HE-Man: poruka promijenjena dana: Ned Velj 18, 2007 7:39 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
HE-Man
Gost
PorukaUpisano: Ned Velj 18, 2007 7:30 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Very Happy

HE-Man: poruka promijenjena dana: Ned Velj 18, 2007 7:36 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
HE-Man
Gost
PorukaUpisano: Ned Velj 18, 2007 7:33 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Šteta da je te modele tako teško nabaviti danas. Njima sam se u djetinjstvu, ruku na srce, jako dobro naigrao Razz
Natrag na vrh
done
Gost
PorukaUpisano: Pon Velj 19, 2007 11:05 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

To He Man

Pokušat ću ti složiti jednog za uspomenu samo budi malo strpljiv imam ih par u dijelovima!Ako te baš zanima safari znam ti tipa u Zagrebu koji mi ga je nudio odlično očuvanog ali je model bez pogona ako te zanima spojit ću te s njim.
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori i kamioni Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma