Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Trabakul - full scratchbuilt

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Drveni brodovi i plovila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
cherny
Gost
PorukaUpisano: Sub Velj 25, 2006 12:41 am    Naslov poruke: Trabakul - full scratchbuilt Citiraj ovaj komentar

Rucni rad od pre jedno 5 godina, pre i posle ovoga iskljucivo plastika. Wink

Natrag na vrh
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Sub Velj 25, 2006 1:08 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Lijepo napravljeno .
Po meni je drvo puno plemenitije za izradu .
Zato ču se uskoro iskušat u nekom metrašu .

Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
imwhoim01
Gost
PorukaUpisano: Sub Velj 25, 2006 1:08 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nije uopce lose... E, sad pošto ja ne znam apsolutno nista u vezi brodova moramo pričekati da netko drugi kritičnije pogleda maketu... Very Happy
Natrag na vrh
Essex
Gost
PorukaUpisano: Sub Velj 25, 2006 1:22 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ovakav sličan ima u lučici ispod moje kuće (samo šta ovaj ima nešto nadgrađa i motor) ali je forma trupa gotovo identična, liti privozi turiste na izlete do Brača! Super, nema šta, raznježija sam se kad sam ga vidija Very Happy
Natrag na vrh
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pon Velj 27, 2006 10:52 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Zanimljivo Very Happy ..Sviđaju mi se jedra, ali mi kormilo izgleda malo predebelo..Stari drveni brodovi svakako ljepše izgledaju od pravog materijala. Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Dida

Član od: 05 Velj 2007
Mjesto: Sisak
PorukaUpisano: Uto Velj 06, 2007 12:10 am    Naslov poruke: Nacrti trabakula Citiraj ovaj komentar

Imaš li, možda, nacrte za maketu trabakula? Question
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site
cherny
Gost
PorukaUpisano: Uto Velj 06, 2007 11:10 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Imam nacrtne negde, ali nisam ih trazio vec par godina, tako da, kad pronadjem, postovacu ih ovde.
Natrag na vrh
Hobby M
Gost
PorukaUpisano: Sri Velj 07, 2007 2:02 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kako si radio jedra? Ona mi se posebno sviđaju!
Natrag na vrh
cherny
Gost
PorukaUpisano: Sri Velj 07, 2007 3:28 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jedra su uradjena od stare jastucnice, savijeni i prosiveni su rubovi, prosivene su linije na jedrima o zatim sam provlacio konce za podvezivanje. Jedra su patinirana mesavinom belog lepka, terpentina i slikarskih pigmenata.
Natrag na vrh
argentin
Gost
PorukaUpisano: Uto Velj 13, 2007 10:05 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ma nije loše samo sta si trebao po mom mišljenju si trebao sve ove detalje malo stanjit jer mi nekeko izgledaju veliki a ukupno nije lose, samo vise paznje posvetit malim sitnim detaljima.
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Drveni brodovi i plovila Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma