Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

revell omega kompresor?

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
chikavelja
Gost
PorukaUpisano: Pet Pro 02, 2005 6:53 pm    Naslov poruke: revell omega kompresor? Citiraj ovaj komentar

Zna li netko gdje ih ima za kupiti? ne mislim na chipoteku jer ih tamo nema.
Takodjer kakva mu je kvaliteta?

Hvala na odgovoru!
Natrag na vrh
Žach
Gost
PorukaUpisano: Pet Pro 02, 2005 7:08 pm    Naslov poruke: Re: revell omega kompresor? Citiraj ovaj komentar

chikavelja Napisao/la:

Hvala na odgovoru!

Ako te interesiraju kvalitetni i trajni kompresori, bešumni u radu, sa mogučnošću vrlo precizne regulacije i ulazne i izlazne filtracije zraka, te opremljenje sa tlčanom sklopkom i tlačnim spremnikom onda pogledaj ALPHA on-line Hobby Shop ponudu kompresora:

http://alpha.hanich.hr/kompresori.asp

Modeli kompresora SA46 i SA98 su po opremljenosti i performansama za klasu iznad Omega kompresora koji tražiš, pa vjerujem da će te u svakom pogledu zadovoljiti tvoja očekivanja.

Ako ti trebaju dodatne informacije kontaktiraj me na email: hanich@zg.htnet.hr
Natrag na vrh
chikavelja
Gost
PorukaUpisano: Pet Pro 02, 2005 8:05 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

moje pitanje je bilo vezano uz omega kompresor da li je on kvalitetan i pruza li dobre performanse.

Ovi koje vi nudite su naprosto preskupi, vani su 400tinjak kuna jeftiniji a ovaj model sa46 je 10eura skuplji od omege tako da cijena bas i nije realna.
Natrag na vrh
Žach
Gost
PorukaUpisano: Pet Pro 02, 2005 8:23 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

chikavelja Napisao/la:
moje pitanje je bilo vezano uz omega kompresor da li je on kvalitetan i pruza li dobre performanse.

Ovi koje vi nudite su naprosto preskupi, vani su 400tinjak kuna jeftiniji a ovaj model sa46 je 10eura skuplji od omege tako da cijena bas i nije realna.

Kako za koga, nema svatko istu platežnu moć, niti iste prioritete, i svaki kupac ima svoje kriterije i pravo na svoje mišljenje, i odlučuje gdje će što kupiti. Kada Hrvatska ukine carine i PDV, ili kada Hrvatska bude u EU onda ce situacija biti drugacija i cijene će vjerojatno biti niže. Ali uspoređivati cijene proizvoda unutar i izvan neke carinske unije je nerealno.

Omega kompresor pruža zadovoljavajuće performanse za prosječnog korisnika. Nema tlačnu sklopku niti tlačni spremnik, ima relativno mali kapacitet, dakle Omega kompresor ima određena ograničenja koja nekome jesu a nekome nisu bitna, sve ovisi o korisniku.

Ako je cijena SA46 ili SA98 ili bilo kojeg drugog proizvoda za nekoga previsoka u RH, uvijek ga može bez problema uvesti iz vana, naravno. Barem to nije nikakav problem.

Stoga ako je ikako moguće. da bi se uštedilo 400 kn treba svakako otići van i kupiti kompresor.
Natrag na vrh
dragonlance
Gost
PorukaUpisano: Ned Sij 22, 2006 8:08 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Revell omega je sasvim dovoljan za bilo koji maketarski zračni kist.

Ne znam koja mu je cijena, ali to je u biti kompresor kakav se koristi kod škrinje s spremnikom u obliku cjevaste ručke, tlačnom sklopkom i redukcijskim ventilom.

Kao i kompresori u ponudi alphe, samo je razlika u veličini spremnika.
Natrag na vrh
mskukan
Gost
PorukaUpisano: Ned Sij 22, 2006 8:36 pm    Naslov poruke: Re: revell omega kompresor? Citiraj ovaj komentar

chikavelja Napisao/la:

Hvala na odgovoru!

Nazalost ne znam gdje bi ga mogao kupiti, a za ovo drugo, ja ga imam i jako sam zadovoljan, Ispunjava apsolutno sve maketarske zahtjeve. Precizno reguliranje izlaznog tlaka, max 6 bara, ja nikada nisam trebao vishe od 2.5, gotovo beshuman (35 db, usporedivo sa radom racunala sa malo jacim kulerom) itd...
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma