Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Pon Sij 08, 2007 1:38 pm Naslov poruke: P-51B Mustang 1/72 |
|
|
Maketa je revellova, recenziju ste procitali, vidjeli ste kako je to kolega Tiger odradio, a sad je evo i moja gotova, pa da cujem misljenja.....
Kabina nije naljepljena, jos se susi......
 _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Sij 08, 2007 1:41 pm Naslov poruke: |
|
|
Trebao si canopy nalijepiti prije nego što si radio weathering. Bit ce različita nijansa boje na canopyu i trupu...
Inače, dobar je
P.S. Još ti nije kasno da za antenu razvučeš malo tanji sprue, i ofarbaš ga u neku tamniju boju  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
|
Upisano: Pon Sij 08, 2007 2:01 pm Naslov poruke: |
|
|
zica je srebrena no nije je problem ofarbati, sto ja znam, toliko je tanka da sam je jedva zaljepio, mozda na slikama djeluje debelo..... a sto se canopya tice, nece biti razlike, jer cu i njega zaprljati, pa ce biti jednako _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Sij 08, 2007 3:12 pm Naslov poruke: |
|
|
Popravi mu krakove propelera-imam dojam da stoje nekako nakrivo... Po mom mišljenju previše je zamrljan, a premalo izguljen. Ti CBI Mustanzi su inače dosta prljavi, ali to na fotografijama izgleda drugačije. Za prljanje i wash nije dobro koristiti crnu boju, nego Burnt umber smeđu... Možda bi mogao probati sa malo postshadinga, jer su avioni sa tog bojišta brzo blijedili.
Malo konstruktivne kritike ( no hard feelings ), da ne bi sve bilo "krasno je divno je..." _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
|
Upisano: Pon Sij 08, 2007 3:29 pm Naslov poruke: |
|
|
No hard feelings, naravno .
WWII nije moje podrucje, ovo su vise onako makete koje sam radio zbog isprobavanja kojecega te privikavanja na novi airbrush. Tako da, uzevsi u obzir da se radi o probi te nepoznavanju/nezainteresiranosti za to razdoblje, i nisam isao na neku maksimalnu paznju tijekom izrade. Za propelere nemam pojma, a sto se weateringa tice, radjen je sa grafit sivom, na slikama stvarno djeluje kao crno te jos i pretjerano, probati cu ponovo slikati bez blica, maketa nije toliko zamrljana kako djeluje na slikama.... no mozda i je, tko zna.....  _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
|
Upisano: Sri Sij 10, 2007 3:58 pm Naslov poruke: |
|
|
| invisible Napisao/la: | perfektno  |
ha cuj, ja sam zadovoljan, primjedbi/gresaka svakako ima, no generalno gledano mislim da je ispao ok, nije moje podrucje, ali vidio sam i gore sastavljenih.....  _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Sij 10, 2007 4:09 pm Naslov poruke: |
|
|
Ptičica je odlična  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|