Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Timmy Administrator
 | | Član od: 16 Stu 2005 | | Poruke: 2430 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Stu 29, 2005 11:56 pm Naslov poruke: Le Bourget |
|
|
Naravno, svi ste čuli za poznati aerodrom pored Pariza i da se tamo održava najveći svjetski aero show. Mene zanima jel itko možda od vas bio tamo? Htio bih ići sljedeći put pa me zanimaju cijene i sl. Zadnji show je bio ove godine u lipnju, a koliko sam vidio na službenoj stranici, sljedeći event je 2007. god. Jesam ja nešto krivo vidio ili se to možda održava svake 2 godine? Ako itko ima malo više detalja o tome, bio bih zahvalan. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| cromodeler
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 409 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Stu 30, 2005 11:21 am Naslov poruke: |
|
|
| Da , svake je dvije godine . Odnosno naizmjenice se održava jedne godine u britanskom Farnborough-u , a druge godine u pariškom LeBourget-u . Bijah 1997 , bilo interesantno , ima i jako dobar muzej , a ima i dućana u Parizu . Jedino kaj sve košta podosta . Ima neka turistička agencija koja organizira put i posjet . Obicno napune 2 autobusa , uglavnom s ljudstvom s prometnog faksa |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Timmy Administrator
|
Upisano: Sri Stu 30, 2005 11:24 am Naslov poruke: |
|
|
| Jel znaš možda kak se zove agencija? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Pro 01, 2005 1:16 am Naslov poruke: |
|
|
Ja sam bio u LE Buržeu 2003, tj. bio sam u Parizu i poklopilo mi se da je tada bio airshow i bilo je suuuuper, i nije bilo bas toliko skupo, probaj se skompati sa nekim od vojnih pilota na prometnom faksu to oni sreduju putovanje. A iPariz je super grad za pogledati. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| cromodeler
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 409 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Pro 01, 2005 11:28 am Naslov poruke: |
|
|
Ali sad moraš pričekati do 2007 ! Tad je idući show u Parizu !
Strpljenja , strpljenja , strp... ( to si govorim već 15-tak godina svaki put kad krenem raditi neku maketu )  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Timmy Administrator
|
Upisano: Čet Pro 01, 2005 11:47 am Naslov poruke: |
|
|
Znači ipka je svake dvije god. Ako netko zna neku agenciju koja organizira posjet, nek napiše. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vrsa
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2226 | | Mjesto: all over the place |
|
Upisano: Ned Pro 11, 2005 9:27 pm Naslov poruke: |
|
|
Ove godine u 5. mjesec ima Berlin Air Show. ILA 2006. Bio sam 2004 i mogu reći da je bilo odlično. Usput Berlin ima muzej na Gatow aerodromu koji se može posjetiti i brdo hobby dučana.  _________________ Tko vrijedi taj maketari.
Tko maketari taj vrijedi.
Tko ne vrijedi taj ne maketari.
MAK REOPLAN - Split |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|