Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Le Bourget

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Timmy
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Stu 29, 2005 11:56 pm    Naslov poruke: Le Bourget Citiraj ovaj komentar

Naravno, svi ste čuli za poznati aerodrom pored Pariza i da se tamo održava najveći svjetski aero show. Mene zanima jel itko možda od vas bio tamo? Htio bih ići sljedeći put pa me zanimaju cijene i sl. Zadnji show je bio ove godine u lipnju, a koliko sam vidio na službenoj stranici, sljedeći event je 2007. god. Question Jesam ja nešto krivo vidio ili se to možda održava svake 2 godine? Ako itko ima malo više detalja o tome, bio bih zahvalan.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
cromodeler

Član od: 18 Lis 2005
PorukaUpisano: Sri Stu 30, 2005 11:21 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Da , svake je dvije godine . Odnosno naizmjenice se održava jedne godine u britanskom Farnborough-u , a druge godine u pariškom LeBourget-u . Bijah 1997 , bilo interesantno , ima i jako dobar muzej , a ima i dućana u Parizu . Jedino kaj sve košta podosta . Ima neka turistička agencija koja organizira put i posjet . Obicno napune 2 autobusa , uglavnom s ljudstvom s prometnog faksa
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
PorukaUpisano: Sri Stu 30, 2005 11:24 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jel znaš možda kak se zove agencija?
Natrag na vrh
Marin
Gost
PorukaUpisano: Čet Pro 01, 2005 1:16 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja sam bio u LE Buržeu 2003, tj. bio sam u Parizu i poklopilo mi se da je tada bio airshow i bilo je suuuuper, i nije bilo bas toliko skupo, probaj se skompati sa nekim od vojnih pilota na prometnom faksu to oni sreduju putovanje. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy A iPariz je super grad za pogledati.
Natrag na vrh
cromodeler

Član od: 18 Lis 2005
PorukaUpisano: Čet Pro 01, 2005 11:28 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ali sad moraš pričekati do 2007 ! Tad je idući show u Parizu !

Strpljenja , strpljenja , strp... ( to si govorim već 15-tak godina svaki put kad krenem raditi neku maketu ) Mad
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
PorukaUpisano: Čet Pro 01, 2005 11:47 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Znači ipka je svake dvije god. Sad Ako netko zna neku agenciju koja organizira posjet, nek napiše.
Natrag na vrh
vrsa

Član od: 21 Lis 2005
Mjesto: all over the place
PorukaUpisano: Ned Pro 11, 2005 9:27 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ove godine u 5. mjesec ima Berlin Air Show. ILA 2006. Bio sam 2004 i mogu reći da je bilo odlično. Usput Berlin ima muzej na Gatow aerodromu koji se može posjetiti i brdo hobby dučana. Avionko
MAK REOPLAN - Split
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma