Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Vega 1000 vs. vega 2000

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Ice Demon

Član od: 26 Pro 2006
Mjesto: Marija Bistrica
PorukaUpisano: Uto Sij 02, 2007 12:27 am    Naslov poruke: Vega 1000 vs. vega 2000 Citiraj ovaj komentar

Koje su razlike izmedju Vege 1000 i Vege 2000?
Nije da sam bas naso puno stvari na Hanichu...
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site MSN Messenger
Reaper

Član od: 07 Ruj 2006
PorukaUpisano: Uto Sij 02, 2007 12:33 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

razlika ti je jedino sto je vega 2000 bottom feed a vega 1000 gravity.... ili, u prijevodu kod 2000 ti je posuda sa bojom dolje, kod 1000 gore, sto je po meni puno prakticnije rjesenje, no ne utjece na funkcionalnost ni karakteristike airbrusha, osim eventualno sto za izrazito malu kolicinu boje uz 2000 bi bilo dobro da koristis i dodatnu lulicu...... Obadva koriste istu iglu/diznu, dual-action su, tako da su mogucnosti identicne.

A nisi nasao, zato sto ili nisi trazio ili nisi skuzio da si nasao, no objasnjenje postoji..... Very Happy

-=Für immer Minderheiten=-
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Ice Demon

PorukaUpisano: Uto Sij 02, 2007 12:36 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala!
I'll keep that in mind!
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site MSN Messenger
zbocek
Gost
PorukaUpisano: Uto Sij 02, 2007 7:32 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Meni je praktičnija Vega 2000, imam i lulicu i bočicu. Jedino sam za lulicu našao plastični poklopac od nekog lijeka, i to je to. Ali, stvar je navike i ukusa.
E da, poklopac mora imati rupicu...
Natrag na vrh
Ice Demon

PorukaUpisano: Uto Sij 02, 2007 11:24 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Uzet cu ili 1000 ili 2000, samo se ne mogu odlucit izmedju bottom i gravity feeda.
Hmmm.

Vega 1000 ima zapremninu boje za 4 ml jelda?
Koliko se s time moze pobojati? Nema cepa... Ccc, se moze boja razlit kad se nagne?

Vega 2000 ima bottom feed, al stane vise boje, no brine me usrkavanje kad se malo nagne airbrush.
Natrag na vrh
imwhoim01
Gost
PorukaUpisano: Uto Sij 02, 2007 11:30 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nemoj gledati u kojeg stane više boje osim ako misliš bojati neke jako velike povrsine... Za ovakve maketarske stvari sasvim je dovoljan kapacitet vege1000
Natrag na vrh
Reaper

Član od: 07 Ruj 2006
PorukaUpisano: Sri Sij 03, 2007 12:30 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

sta dovoljan, i previse, a nikad ga ne punis do vrha pa nema prosipanja boje prilikom rukovanja

-=Für immer Minderheiten=-
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
imwhoim01
Gost
PorukaUpisano: Sri Sij 03, 2007 12:38 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Reaper Napisao/la:
nema prosipanja boje prilikom rukovanja

Misliš? Sranja se dogadjaju

Baš mi se danas iz jedne piksne prolila boja na krilo od Cataline, a potom sam uspio veći dio airbruhsa zamazati bojom Muzika
Natrag na vrh
Ice Demon

PorukaUpisano: Sri Sij 03, 2007 12:48 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nitro razrjedivac u ruke.
Natrag na vrh
imwhoim01
Gost
PorukaUpisano: Sri Sij 03, 2007 12:51 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ice Demon Napisao/la:
Nitro razrjedivac u ruke.

Zašto???
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma