Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Sub Pro 23, 2006 1:05 am Naslov poruke: Trgovine??? |
|
|
De mi recite neke adrese gdje se mogu kupiti (naručit) makete brodova.
Našao sam nešto na stranici turbolimača al sve je to za mlađe.
Jel ima kakvih trgovina u Slav. Brodu il u blizini da prodaju makete?...
Hvala... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Sub Pro 23, 2006 1:12 am Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav i tebi, drago mi je sto si nam se odlucio pridruziti.... No, nebi skodilo da se malo predstavis, u skladu s kulturom i pravilima foruma.....
Od on-line trgovina imas alphu, LOM, te chipoteku. Chipoteka ti drzi revell, LOM zvezdu, hasegawu i italeri (valjda nisam sto fulao), dok alpha manje vise sve ostalo dostupno kod nas.
Sto se sl.broda tice, ne postoji mjesto gdje mozes nesto pametno kupiti, u turbo limacu imaju 3 makete, no sve kao model-setovi, znaci puno skuplje. U hg spotu mozes naruciti, drze revell, cijene su ok, no izbor nikakav....to ti je sto se tice kupnje u sl.brodu.... _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vukii
 | | Član od: 30 Pro 2006 | | Poruke: 202 | |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Goran
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 1423 | | Mjesto: Jastrebarsko |
|
Upisano: Uto Svi 15, 2007 8:03 am Naslov poruke: |
|
|
neksusx, tvoju temu sam preselio u adekvatnu rubriku. Detaljnijim pregledom ove rubrike, nači ćeš odgovore na svoja pitanja, jer smo već par tisuća puta razglabali o tome i sličnom. Također bih te zamolio da prije postanja sličnih pitanja detaljnije pregledaš rubrike ovog foruma, kako ne bi otvarali svako malo topice istog sadržaja. Također, predstavljanje ostalim članovima na ovom forumu nije obavezno, ali je poželjno i kulturno. To činiš u rubrici "Tko je tko na forumu".
vukii za sve eventualne poteškoće vezane uz on-line shop koji si naveo, na istoj stranici imaš i kontakt brojeve telefona, nazovi pa vidi u čemu je problem.
Pozdrav
Goran _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vukii
 | | Član od: 30 Pro 2006 | | Poruke: 202 | |
|
Upisano: Uto Svi 15, 2007 9:21 am Naslov poruke: |
|
|
Stranica mi se ne otvara,pa neznam jeli u blokadi ili kaj drugo ?
Ako ko ima kontak telefon bil bi jako zahvalan
Vukki |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Svi 15, 2007 9:54 am Naslov poruke: |
|
|
| vukii Napisao/la: | Stranica mi se ne otvara,pa neznam jeli u blokadi ili kaj drugo ?
Ako ko ima kontak telefon bil bi jako zahvalan
Vukki |
ALPHA stranica radi normalno u svim rubrikama, može se naručivati u svim podkategorijama artikala, a telefonski brojevi ALPHE se mogu kao i uvijek naći ovdje:
http://www.alpha.hanich.hr/kontakt.asp
http://www.alpha.hanich.hr/onama.asp
Na ALPHI se u zadnjiih par sati samo na središnjem dijelu uvodne, naslovne stranice pojavljivala greška u kodu, pa se nije vidjela pozdravna poruka i okvir obavijesti, ali cijela ALPHA stranica je cijelo vrijeme potpuno funkcionalna, i kupci su mogli on-line naručivati kao i uvijek.
A greška na samoj naslovnici je upravo uklonjena.
vukii > na PM mi pošalji podatke o tvojoj narudžbi, datum, artikle, te ime i prezime, pa će ti biti javljen status tvoje narudžbe, jer naravno ne mogu po nicku znati koji si kupac.
I ne brini za svoju narudžbu, sve je sigurno u redu, nikada do sada nije niti jedan kupac ostao uskračen. Dakle piši mi na PM ili nazovi, i nema problema, sve će biti riješeno.
PS. Eto "vukii" je upravo nazvao, sve je OK, nema problema. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| trpanj
 | | Član od: 24 Ožu 2007 | | Poruke: 40 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Svi 18, 2007 4:31 pm Naslov poruke: |
|
|
Ovih dana putujem u split, pa me zanima ima li tamo koja dobra trgovina za nabavit materijala za drvene brodove? _________________ Cijeli svijet je totalni cirkus i svi se lančano drže za jaja. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|