Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

dobar, los, zao (trgovac)
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Mali oglasi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
mukas

Član od: 15 Sij 2010
PorukaUpisano: Pet Lis 16, 2020 4:03 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Sve pohvale za kolegu Hrvoja, paket poslan odmah nakon uplate, super zapakiran, sve prema dogovoru!
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Kekso

Član od: 18 Lip 2011
Mjesto: Bjelovar
PorukaUpisano: Sri Velj 16, 2022 9:05 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Moja preporuka za kolegu P-51. Ugodna komunikacija, brza isporuka i vrlo korektna cijena.
Natrag na vrh
barakuda

Član od: 22 Sij 2007
Mjesto: ST
PorukaUpisano: Čet Jul 13, 2023 1:13 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Poštovane kolege maketari,
prvo bi želio pohvaliti ovu grupu kao i pojedine članove s kojima sam trgovao, no kao i svugdje pa tako i na ovom forumu dogodi se da pojedinac zezne stvar (blago rečeno). Naime s članom ovog foruma, David Ketiš, nikako na zelenu granu.
30.06. sam izvršio uplatu na njegov račun za model Tamiya Sherman i još uvijek nisam dobio plaćeno. Štoviše, dopisujemo se od toga dana preko messengera iz dana u dan, o slanju ili eventualnom povratu uplate ali to dopisivanje je više jednostrano. Uglavnom ja šaljem poruke ali na njih ne dobivam odgovor, a kada ga i dobijem bude s nekim opravdanjem zašto to još nije poslano iako sam na početku same sage dobio informaciju da je paket poslan preko Tiska na danu lokaciju. U svakom slučaju, od gospođe koja radi u toj trafici dobio sam informaciju da niti 5 dana od navedenog dana slanja (30.06.) paket nije došao na moje ime niti je poslan od strane gore navedenog. Broj pošiljke kao i potvrdu, naravno, nisam dobio.
Danas je već 13.07., moje poruke se ignoriraju, a od makete kao ni povrata novca, nema ni traga. Već mi je sve to malo prekipjelo.
Zahvaljujem svima na čitanju i razumijevanju.
U nastavku ću postati print scr. tijeka komunikacije.
Natrag na vrh
PowerPlant

Član od: 02 Svi 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Jul 13, 2023 6:15 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Koji mu je forumski nick, koliko je dugo clan, koliko ima poruka? Sve to moglo bi ukazati je li eventualno rijec o prevarantu. Ovdje toga nije bilo, barem koliko ja znam, ali po stranim forumima, a pogotovo fejkbuku svaki drugi koji nesto prodaje je prevarant i treba biti sve oprezniji kome se prebacuje novac.

Član od: 05 Velj 2006
Mjesto: Bukovčak Hügel
PorukaUpisano: Sub Jul 15, 2023 1:00 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Poštovani kolege,

Prodaja/kupovina isključivo pouzećem.

Lp
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
cicarista

Član od: 19 Ruj 2016
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sub Jul 15, 2023 5:03 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

PowerPlant Napisao/la:
Koji mu je forumski nick, koliko je dugo clan, koliko ima poruka? Sve to moglo bi ukazati je li eventualno rijec o prevarantu. Ovdje toga nije bilo, barem koliko ja znam, ali po stranim forumima, a pogotovo fejkbuku svaki drugi koji nesto prodaje je prevarant i treba biti sve oprezniji kome se prebacuje novac.

Da, baš kao što kažeš, ovdje nisam nikada imao problema. Ni sa kupovinom ni sa prodajom. Isto tako i preko Scalematesa.
I da, napiši nick koji dotični koristi.
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Mali oglasi Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Stranica 12/12

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma