Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| cicarista
| | Član od: 19 Ruj 2016 | | Poruke: 246 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Ožu 03, 2023 10:37 am Naslov poruke: HobbyBoss i Trumpeter "rezervni" dijelovi |
|
|
Trebao sam neki dio sa HobbyBossovog 1/72 Urala. Samo jedan dio. Pisao im i uputili me na HobbyBoss i Trumpeter spare parts shop - www.hobbydna.com
I uspio tamo naći taj dio, samo što se ne može dobiti samo taj dio (kao recimo kod Italerija ili Revella) nego cijeli sprue. On košta $10. Poštarina do Hrvatske je još $20... Dakle, $30 za jedan dio, a cijela maketa je oko 15€ plus poštarina... Stvarno smiješno i totalno neupotrjebljivo... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Leo - zd
 | | Član od: 16 Pro 2008 | | Poruke: 2530 | | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Pet Ožu 03, 2023 1:37 pm Naslov poruke: |
|
|
Tebi su bar odgovorili
Meni nisu nikada odgovorili za ispobrkane gusjenice ( a u jednom komadu su, sa kotačima tako da nema nikakvih mogučnosti popravaka) za Sa 4 , koji usput i nije baš jeftin  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| cicarista
|
Upisano: Pet Ožu 03, 2023 1:50 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ajde baš pogledaj na toj stranici da li ima uopće tog dijela i koliko bi ispalo da ga naručiš... Baš me zanima isplativost... Mislim da je poštarina od 20 dolara iz Kine ili tam negdje totalno pretjerana |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| cicarista
|
Upisano: Pet Ožu 03, 2023 1:54 pm Naslov poruke: |
|
|
| A i mali off topic, kad smo već kod cijena... Novi Topol od HobbyBossa u 1/72 mjerilu je 100 eura! Zvezdin je 30ak... Ne kužim kaj je sa tim Kinezima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Leo - zd
 | | Član od: 16 Pro 2008 | | Poruke: 2530 | | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Pet Ožu 03, 2023 3:58 pm Naslov poruke: |
|
|
Nije meni dio kao takav oštečen, već je krivo napravljen i na sastavnici tako prikazan (krivo), članci gusjenica na jednoj strani idu prema napred a na drugoj idu prema nazad.
Greška nije u proizvodnji nego u projektiranju, crtanju i izradi. Zato i nisu odgovorili |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| cicarista
|
Upisano: Pet Ožu 03, 2023 4:10 pm Naslov poruke: |
|
|
Aha, pa to je onda "normalno" da nisu odgovorili  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|