Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| daneel
 | | Član od: 12 Lis 2005 | | Poruke: 1299 | |
|
Upisano: Ned Sij 08, 2023 11:08 am Naslov poruke: Ducani sa maketama - Ljubljana |
|
|
Dakle, palo mi je na pamet da bismo mogli ovdje upisivati svoja iskustva sa raznim shopovima koje smo vidjeli u gradovima koje smo posjetili (bio sam neki dan pretraživao za Ljubljanu pa sam samo vidio neke stare postove, koji više nisu relevantni).
U Ljubljani, u hali Emporium (BTC) se otvorio novi shop, zove se Delko (https://www.delko.si/en/), i iako prvenstveno prodaju baterije i RC modele, od nedavno u ponudi imaju i makete. Lokacija je na istoj etaži gdje je nekad bio Mladi Tehnik (u podrumu), samo na suprotnoj strani. Na linku možete vidjeti asortiman, imaju svašta nešto, ja si nisam našao nešto iz moje zone interesa, al možda neko drugi nađe nešto.
Osim ovog dućana, postoji u Črna Luknja, što je nešto kao njihova verzija Carta Magice, samo sa manje cool ekipom , i tamo svaki put kad naletim ima sve manje i manje maketa.
Osim ovih mjesta, maketa ima u ponekim Mullerima, kao i kod nas, i u shopping centru Leclerc (Rudnik).
Dopišite ak znate za još koju lokaciju koja bi bila interesantna nama maketarima.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|