Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Lisec
 | | Član od: 30 Lis 2008 | | Poruke: 1198 | | Mjesto: Zaprešić |
|
Upisano: Ned Ruj 18, 2022 7:47 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala maki
da, taj je moj. Žao mi je da je bio jedini u kategoriji, nije mi bilo ni na kraj pameti da nece biti ni jedan drugi avion u bliskoistočnoj epohi. Da sam znao, ne bi ga tamo ni prijavio _________________ Matija
http://mkgrunf.com/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Lisec
 | | Član od: 30 Lis 2008 | | Poruke: 1198 | | Mjesto: Zaprešić |
|
Upisano: Ned Ruj 18, 2022 7:52 pm Naslov poruke: |
|
|
| daneel Napisao/la: |
Dakle Lisec je taj sumnjivac kapa do poda majstore.
Stvarno je jedna impresivna maketa sam po sebi, a onda jos i ovaj deck... nisam se mogao odvojiti od te makete na CK |
Hvala  _________________ Matija
http://mkgrunf.com/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5762 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Pon Ruj 19, 2022 12:59 pm Naslov poruke: |
|
|
| Mig-28 Napisao/la: | I mašine koje su postojale su plod nečije mašte od kojih su napravljeni stvarni strojevi. Ako želiš reference pogledaj seriju Mandalorian. O ovome stvarno nema smisla filozofirat...
Je li ovo maketarsko natjecanje? Je.
Je li razor crest maketa? Je.
Postoji li pravilo koje kaže da kategorija X ne može osvojiti best of show? |
Tako je!! _________________ Davor
MAK Reoplan - Split
You can never have enough Flankers!!
https://www.whatifmodellers.com/index.php?topic=47754.0
https://www.facebook.com/groups/397878543718795/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5762 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mskukan
 | | Član od: 08 Svi 2007 | | Poruke: 1680 | |
|
Upisano: Pet Ruj 23, 2022 5:37 pm Naslov poruke: |
|
|
| daneel Napisao/la: |
Dakle Lisec je taj sumnjivac kapa do poda majstore.
Stvarno je jedna impresivna maketa sam po sebi, a onda jos i ovaj deck... nisam se mogao odvojiti od te makete na CK |
Pa normalo, ovu maketu nemreju napravit ni da se sve rukice HUVM-a slože.
IPMS Slovenia i MK Grunf rulez buraz 😅 _________________ Skuki
Teška vremena prijatelju moj, đavo ih odnio |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4105 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Ruj 25, 2022 12:46 pm Naslov poruke: |
|
|
| Nečiji ego je upravo probio brzinu zvuka |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| u-boat
 | | Član od: 30 Jul 2010 | | Poruke: 1264 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Ned Ruj 25, 2022 8:41 pm Naslov poruke: |
|
|
| mskukan Napisao/la: | | Pa normalo, ovu maketu nemreju napravit ni da se sve rukice HUVM-a slože. |
Nemam stranu u ovoj raspravi, ali mislim da ovo nije OK. _________________
凸(¬‿¬)凸 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mskukan
 | | Član od: 08 Svi 2007 | | Poruke: 1680 | |
|
Upisano: Pon Ruj 26, 2022 4:14 pm Naslov poruke: |
|
|
ma ima ti puno toga šta nije ok s tim da je moja zajebancija potpuno zanemariva u količini ne-okejeva _________________ Skuki
Teška vremena prijatelju moj, đavo ih odnio |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
|
Upisano: Pon Ruj 26, 2022 4:49 pm Naslov poruke: |
|
|
| mskukan Napisao/la: | | ma ima ti puno toga šta nije ok s tim da je moja zajebancija potpuno zanemariva u količini ne-okejeva |
Prije provociranje nego zajebancija, a ono kaj misliš da nije O. K. Slobodno napiši, pa budem i ja tebi napisal kaj nije O. K. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mig-28
 | | Član od: 07 Sij 2018 | | Poruke: 67 | |
|
Upisano: Pon Ruj 26, 2022 5:26 pm Naslov poruke: |
|
|
| Iwtcha Napisao/la: | | mskukan Napisao/la: | | ma ima ti puno toga šta nije ok s tim da je moja zajebancija potpuno zanemariva u količini ne-okejeva |
Prije provociranje nego zajebancija, a ono kaj misliš da nije O. K. Slobodno napiši, pa budem i ja tebi napisal kaj nije O. K. |
Evo napisat cu ja. Jebes hrvatsko natjecanje na kojem je teze osvojiti medalju nego na Mosonu. Ako to nije dokaz biased suđenja ne znam sta je. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
|
Upisano: Pon Ruj 26, 2022 5:46 pm Naslov poruke: |
|
|
| Mig-28 Napisao/la: | | Iwtcha Napisao/la: | | mskukan Napisao/la: | | ma ima ti puno toga šta nije ok s tim da je moja zajebancija potpuno zanemariva u količini ne-okejeva |
Evo napisat cu ja. Jebes hrvatsko natjecanje na kojem je teze osvojiti medalju nego na Mosonu. Ako to nije dokaz biased suđenja ne znam sta je. |
Pa kaj bi trebalo medalje poklanjati svim sudionicima? Jebeš natjecanje na kojem se ne moraš potruditi i napraviti vrhunski rad da osvojiš medalju.
Bajdvej, i u Mosonu se zna desiti da nema zlata u kategoriji.
A na CK su sudili i neki sudci iz Mosona. Bolje pošteno suđenje pa teško osvojit medalju nego podijelit medalje poznatima bez obzira što ima i boljih radova, a dešava se to u Hrvatskoj. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mig-28
|
Upisano: Pon Ruj 26, 2022 6:09 pm Naslov poruke: |
|
|
| Iwtcha Napisao/la: |
Pa kaj bi trebalo medalje poklanjati svim sudionicima? Jebeš natjecanje na kojem se ne moraš potruditi i napraviti vrhunski rad da osvojiš medalju.
|
Usporedi kolicinu vrhunskih radova na Mosonu i na CK i onda mi bez zajebancije reci da je CK jace natjecanje od Mosona... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
|
Upisano: Pon Ruj 26, 2022 6:20 pm Naslov poruke: |
|
|
| Mig-28 Napisao/la: | | Iwtcha Napisao/la: |
|
Usporedi kolicinu vrhunskih radova na Mosonu i na CK i onda mi bez zajebancije reci da je CK jace natjecanje od Mosona... |
I opet ponavljam, kaj treba medalje poklanjati zato kaj je CK manje natjecanje od Mosona i zato kaj ima manje vrhunskih radova? Ako hočeš medalju napravi vrhunski rad, bez obzira biolo to u mosonu, CK ili Pušči. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mig-28
|
Upisano: Pon Ruj 26, 2022 6:36 pm Naslov poruke: |
|
|
| Iwtcha Napisao/la: | | Ako hočeš medalju napravi vrhunski rad, bez obzira biolo to u mosonu, CK ili Pušči. |
Pa i jesam. Osvojio sam medalju na mosonu, i to zlato. I onda dođeš na CK i poseru te. I nisam jedini za kojeg znam da je tako prošao. Da ga jebeš, nemoš mi tvrdit da je konkurencija jača na CK nego na Mosonu...
Btw. treći tjedan je nakon natjecanja, još nisu rezultati objavljeni |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
|
Upisano: Pon Ruj 26, 2022 6:50 pm Naslov poruke: |
|
|
| Mig-28 Napisao/la: | | Iwtcha Napisao/la: | | Ako hočeš medalju napravi vrhunski rad, bez obzira biolo to u mosonu, CK ili Pušči. |
Pa i jesam. Osvojio sam medalju na mosonu, i to zlato. I onda dođeš na CK i poseru te. I nisam jedini za kojeg znam da je tako prošao. Da ga jebeš, nemoš mi tvrdit da je konkurencija jača na CK nego na Mosonu...
Btw. treći tjedan je nakon natjecanja, još nisu rezultati objavljeni |
Pa onda znaš da se u Mosonu ocjenjuje bodovanjem, pa u kategoriji može biti 10 zlata ili ni jedno, na CK kao i na ostalim HR natjecanjima može biti samo jedno zlato u kategoriji.
A kao što sam u jednom ranijem postu napisao, na CK su sudili isključivo strani sudci i to neki koji sude i u Mosonu.
Sori rista, ali ovaj put je bilo boljih radova od tvojeg, sljedeči put možda bude tvoj rad za zlsto a netko drugi će se plakati jer nije osvojio zlato.
C'est la vie |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|