Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Doodeck
| | Član od: 05 Pro 2009 | | Poruke: 711 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Stu 20, 2021 6:44 pm Naslov poruke: |
|
|
Ma ne ljutim se ja na sebe...ja sam sebe žalim kak sam piglu. I kak sam sebi dokazujem da je pretpostavka majka svih za.eba
Maki (pita Dudek nevino trepćući okicama) kakva ti je ono maskirna šema koju si radio na GMV-u? A na Scorpionu CVR? Ha? Ha?  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Doodeck
|
Upisano: Ned Pro 05, 2021 9:18 pm Naslov poruke: |
|
|
I tak...priveo sastavljanje i osnovno farbanje kraju...
Sve je išlo više manje bezbolno (malo popiganih tankih dijelova al dobro...) dok se nije došlo do spajanja topova i raketljina na kupolu. Naime, topovi se trebaju utaknut u rupe (sa po 2 zupca) i naravno da je sa svake strane po jedan puknuo pa su topovi vrlo labavo uglavljeni). Dalje, na pljucama je tanki plastični pimpek, promjera cca 1 mm na koji bi se trebali nataknut po 2 nosača raketa sa svake strane... i naravno da to baš i nije išlo. Jednog sam malo pošmirglao al onda rakete lelujaju i ak ih ideš stavit u gornji položaj, lohave su. Na drugog sam probao seljački nagurat i jasno da je taj klinac puknuo. Moram nabavit neku čvršću žicu koju ću upucat u topove i na to nataknut rakete...
Sve u svemu, bezveze...
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| MAK2020
 | | Član od: 25 Velj 2020 | | Poruke: 734 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Pro 05, 2021 9:27 pm Naslov poruke: |
|
|
sad kužim zakaj su ovi majstori uspjeli na ravnoj cesti prevrnut kola taj 1mm i lelujanje projektila ih zanijelo. Dooobro ovo izgleda, bit će to prva liga. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Doodeck
|
Upisano: Pon Pro 06, 2021 5:38 pm Naslov poruke: |
|
|
Elem, kad nejde, nejde...
Probao sa 3 komada žice od 0,5mm al bez uspjeha fiksirat topove i to, pa odustao. Rakete će bit fiksirane u donjem položaju, topovi se daju dizat. Bolje i tak neg da sam dobio slom živaca i demonstrirao Pantsiru kak se može uništit strateški plasiranim vritnjakom.
Ovak to sad izgleda, dodat još retrovizore i brisače i par antena, al to nakon washeva, ulja i kojekakvih čušpajza.
Sljedeće fotke će bit u gotovim radovima kad ga završim. Ako. Jednom. Eventualno. Greškom.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|