Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Pantsir od Menga
Idi na stranicu Natrag  1, 2

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Doodeck

Član od: 05 Pro 2009
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sub Stu 20, 2021 6:44 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ma ne ljutim se ja na sebe...ja sam sebe žalim kak sam piglu. I kak sam sebi dokazujem da je pretpostavka majka svih za.eba Smile
Maki (pita Dudek nevino trepćući okicama) kakva ti je ono maskirna šema koju si radio na GMV-u? A na Scorpionu CVR? Ha? Ha? Dolijeva ulje na vatru
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Doodeck

PorukaUpisano: Ned Pro 05, 2021 9:18 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

I tak...priveo sastavljanje i osnovno farbanje kraju...
Sve je išlo više manje bezbolno (malo popiganih tankih dijelova al dobro...) dok se nije došlo do spajanja topova i raketljina na kupolu. Naime, topovi se trebaju utaknut u rupe (sa po 2 zupca) i naravno da je sa svake strane po jedan puknuo pa su topovi vrlo labavo uglavljeni). Dalje, na pljucama je tanki plastični pimpek, promjera cca 1 mm na koji bi se trebali nataknut po 2 nosača raketa sa svake strane... i naravno da to baš i nije išlo. Jednog sam malo pošmirglao al onda rakete lelujaju i ak ih ideš stavit u gornji položaj, lohave su. Na drugog sam probao seljački nagurat i jasno da je taj klinac puknuo. Moram nabavit neku čvršću žicu koju ću upucat u topove i na to nataknut rakete...
Sve u svemu, bezveze...

Natrag na vrh
MAK2020

Član od: 25 Velj 2020
PorukaUpisano: Ned Pro 05, 2021 9:27 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Laughing sad kužim zakaj su ovi majstori uspjeli na ravnoj cesti prevrnut kola Laughing Laughing taj 1mm i lelujanje projektila ih zanijelo. Dooobro ovo izgleda, bit će to prva liga.
Natrag na vrh
Doodeck

PorukaUpisano: Pon Pro 06, 2021 5:38 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Elem, kad nejde, nejde...
Probao sa 3 komada žice od 0,5mm al bez uspjeha fiksirat topove i to, pa odustao. Rakete će bit fiksirane u donjem položaju, topovi se daju dizat. Bolje i tak neg da sam dobio slom živaca i demonstrirao Pantsiru kak se može uništit strateški plasiranim vritnjakom.
Ovak to sad izgleda, dodat još retrovizore i brisače i par antena, al to nakon washeva, ulja i kojekakvih čušpajza.
Sljedeće fotke će bit u gotovim radovima kad ga završim. Ako. Jednom. Eventualno. Greškom.

Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2
Stranica 2/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma