Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| dragan_mig31
 | | Član od: 16 Sij 2006 | | Poruke: 3566 | | Mjesto: SKOPJE-MAKEDONIJA |
|
Upisano: Sub Lis 23, 2021 3:26 pm Naslov poruke: 1:48 F-14B BOMBCAT |
|
|
Ovo je mozda jedna od najgorih hasegawinih maketa koje sam imao priliku da radim.Rasklop je ocajno los.Uz to sam ugradio i aires kabinu kao i izduvnike.Kabinu sam jedva uspeo da zatvorim ( tako je hteo musterija ) pa sam morao da plastikom i dvokomponentnim gitom da to dogradim i dovedem na ovaj nivo.Boje su gunze.Dekali su jasmine models + hasegawine OOB dekale.Jasmine models su ocajno lose dekale koje jedva reagiraju na mr hobby hemiju.Na kraju ne izgleda lose ali znam da sledeci put kad budem trebao da radim 1:48 f-14 to ce sigurno biti tamiya.
 _________________ https://www.facebook.com/maketarskiklubskopje/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vrsa
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2226 | | Mjesto: all over the place |
|
Upisano: Ned Lis 24, 2021 8:16 am Naslov poruke: |
|
|
Počeo sam borbu sa istom maketom i istim dodatcima i da teško je sve to upasati. Ima par sitnih detalja koji su pogrešni za B verziju, ali to se ovako zatvroreno baš i ne vidi.
Sve u svemu dobro je ispalo.
Šteta šta Tamiya nije napravila B verziju. Nadamo se ubuduće, ovako se mora malo prebacivati dijelove.
Keep up the good work. _________________ Tko vrijedi taj maketari.
Tko maketari taj vrijedi.
Tko ne vrijedi taj ne maketari.
MAK REOPLAN - Split |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Lis 25, 2021 1:09 pm Naslov poruke: |
|
|
| odlićan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|