Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| AleksandarMorozov
 | | Član od: 03 Stu 2006 | | Poruke: 1791 | | Mjesto: Petrova rupa |
|
Upisano: Uto Jul 27, 2021 9:02 am Naslov poruke: 3M maskirna traka |
|
|
Ima je u Lidlu. 22 krzna za 25 metara. Kažu eksperti da jako liči na Tamiyinu traku za maskiranje...toliko da se pretpostavlja da je upravo 3M proizvođač te trake za Tamiyu...i da je baš to ta traka.
Lidl ju reklamira kao krep traku za oštre rubove...i ima je u klasičnoj Tamiya žutoj boji ali i ljubičaste i zelene. Ja sam kupio jednu žutu...i da. Radi. Pa eto...bujrum rajo. _________________ Uprava Državne Bezbjednosti, radnik na određenim poslovima
AleksandarMorozov: poruka promijenjena dana: Sri Jul 28, 2021 10:35 am; prepravljeno ukupno 2 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Uto Jul 27, 2021 11:27 am Naslov poruke: |
|
|
U lidlu bude obična 3M krep traka, papirnata jako, lošija od 3M krep trka ekod lakirera (crna unutrašnjost role) krečio sam sa obje, i ta 3M iz lidla je sasvim je ok. Dolazi u tri širine u jednom paketu od cca 22 ili 23 HRK.
Ova što ti spominješ zbilja sliči Tamiya traci, i definitivno se čini bolja! znači probao si je i valja?? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Leo - zd
 | | Član od: 16 Pro 2008 | | Poruke: 2530 | | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Uto Jul 27, 2021 12:12 pm Naslov poruke: |
|
|
| Roza bi trebala biti ona "nježna" koja slabije lijepi |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5402 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Jul 27, 2021 6:20 pm Naslov poruke: |
|
|
I ja naletio i uzeoni isprobao i mogu reći da je to definitivno ono što mi zovemo "Tamiya traka"... _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| daneel
 | | Član od: 12 Lis 2005 | | Poruke: 1299 | |
|
Upisano: Uto Jul 27, 2021 9:46 pm Naslov poruke: |
|
|
| može slika? da vidimo kako to izgleda |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
|
Upisano: Sri Jul 28, 2021 9:14 am Naslov poruke: |
|
|
| mariok Napisao/la: | https://www.lidl.co.uk/p/diy-essentials/3m-premium-sharp-line-masking-tape/p44115
Gore na linku bi trebala biti ta sa oštrim rubom.
http://offers.kd2.org/en/gb/lidl/phTyW/ ovo je isto krep traka, ali za krečenje, i ova bude u Lidlu... |
Taj prvi link...to je ta. I da. Radi.
Ova druga je obična papirnata krep traka. Doduše nešto kvalitetnija od Pevecove, ali svejedno je obična papirnata. _________________ Uprava Državne Bezbjednosti, radnik na određenim poslovima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
|
Upisano: Sri Jul 28, 2021 9:18 am Naslov poruke: |
|
|
| Leo - zd Napisao/la: | | Roza bi trebala biti ona "nježna" koja slabije lijepi |
Nisam vidio roza. Vidio sam žutu, ljubičastu i tu nekakvu plavozelenu...i što se karakteristika tiče, iste su (osim boje). Ja sam uzeo žutu...i identična je Tamiya traci. _________________ Uprava Državne Bezbjednosti, radnik na određenim poslovima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Jazzo
 | | Član od: 13 Sij 2006 | | Poruke: 324 | | Mjesto: Karlovac |
|
Upisano: Sri Jul 28, 2021 9:51 am Naslov poruke: |
|
|
| kupio sam plavu iz znatiželje jer po sličnoj cijeni mogu nabaviti i tamiyu, iz rižinog papira je, tanka kao i tamiya (0,05 mm) ali je ljepilo preslabo |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
|
Upisano: Sri Jul 28, 2021 10:30 am Naslov poruke: |
|
|
| Jazzo Napisao/la: | | kupio sam plavu iz znatiželje jer po sličnoj cijeni mogu nabaviti i tamiyu, iz rižinog papira je, tanka kao i tamiya (0,05 mm) ali je ljepilo preslabo |
25 metara Tamiye za 22 HRK? Ozbiljno? Ma gdje to?
Ne znam je li ljepilo preslabo. Meni radi jednako kao i Tamiya. _________________ Uprava Državne Bezbjednosti, radnik na određenim poslovima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Jazzo
 | | Član od: 13 Sij 2006 | | Poruke: 324 | | Mjesto: Karlovac |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
|
Upisano: Uto Kol 03, 2021 12:52 am Naslov poruke: |
|
|
Ok. Ja sam informaciju dao, a vi sad s njom radite što hoćete.  _________________ Uprava Državne Bezbjednosti, radnik na određenim poslovima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| gazda
 | | Član od: 03 Ruj 2008 | | Poruke: 21 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Uto Kol 03, 2021 2:21 am Naslov poruke: |
|
|
| ja sam piknuo, hvala |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|