Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Misao vodilja pri kupnji maketa
Idi na stranicu Natrag  1, 2

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
P-51

Član od: 24 Ožu 2006
Mjesto: Drniš/Šibenik
PorukaUpisano: Sri Lip 30, 2021 10:57 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Slider Napisao/la:
P-51 Napisao/la:
[

Od riječi do riječi. Samo ja od kupljenih 50 složim 1.

sliku slozene ili ti ne vjerujem Smile Smile

ima Wink ček da odem na godišnji
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site AIM
Poky

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Jul 01, 2021 11:03 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Daaaaa....
Zanimljiva tema...
Misao vodilja??? Pa... kupiti maketu koju ću htjet složiti ,zato što mi je zanimljiva iz nekog razloga (tema, lokacija korištenja ,sam objekt, veza sa Hr. povješću...) A u zadnje vrijeme je i jedan od uvjeta da je maketa kvalitetna i što točnija jel jednostavno ne raspolažem više sa dovoljno vremena za "pimplanje" i ispravljanje "krivih Drina"....
Iako po mom skromnom mišljenju nemam preveliki stash.... Twisted Evil nekih 30-40 maketa pokušavam se i njega riješiti (slaganjem, ne prodajom) i doći u ono prvotno stanje: kupiš maketu ,složiš maketu , spremiš u vitrinu ,kupiš novu maketu ( i onog osjećaja isčekivanja ili da skupiš pare il da odeš u grad u dučan po nju), mislim da do toga neće doći još duže vrijeme Crying or Very sad jel stalno uleće nešto što kvari plan (naruđbe, obaveze ili nove kvalitetne makete ili nove fotke subjekata koje bih želio raditi...)...
T34

Član od: 20 Ruj 2010
Mjesto: Dalmacija
PorukaUpisano: Pon Jul 05, 2021 8:33 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jutro! Nakon godina i godina vraćam se djetinjstvu pa npr. po treći put obnavljam "Bitku za Britaniju". Puno se toga promijeni, nekad sam volio lošije makete, i tu sam promijenio mišljenje i zašto ne počastiti sebe novim kalupom i aktuelnim tehnologijama. Ne treba trošiti živce i dragocjeno vrijeme na nešto što jednostavno više ne zadovoljava. O omjeru složenih i kupljenih maketa ne treba trošiti riječi, mislim da je cifra prešla prosječan novi auto odavno, no ne mogu stati kupovati i to je to. Uvijek nešto izađe novo, zanimljivo, ili novi kalup nečeg što se "mora imati". Žalosno možda za odraslu osobu, no ovo je jedino šta me u životu zanima onako iskreno i sa strašću, i to me nije sram priznati. Uvijek i dalje rado gledam radove svih Vas sa radošću, najlipši pozz svima.

T34: poruka promijenjena dana: Ned Ruj 26, 2021 5:42 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
su27rules

Član od: 13 Pro 2006
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Pon Jul 05, 2021 2:34 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Cool Dva prsta gore
https://www.whatifmodellers.com/index.php?topic=47754.0

https://www.facebook.com/groups/397878543718795/
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2
Stranica 2/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma