Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Sri Lip 30, 2021 10:57 pm Naslov poruke: |
|
|
| Slider Napisao/la: | | P-51 Napisao/la: | [
Od riječi do riječi. Samo ja od kupljenih 50 složim 1. |
sliku slozene ili ti ne vjerujem  |
ima ček da odem na godišnji |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5402 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Jul 01, 2021 11:03 pm Naslov poruke: |
|
|
Daaaaa....
Zanimljiva tema...
Misao vodilja??? Pa... kupiti maketu koju ću htjet složiti ,zato što mi je zanimljiva iz nekog razloga (tema, lokacija korištenja ,sam objekt, veza sa Hr. povješću...) A u zadnje vrijeme je i jedan od uvjeta da je maketa kvalitetna i što točnija jel jednostavno ne raspolažem više sa dovoljno vremena za "pimplanje" i ispravljanje "krivih Drina"....
Iako po mom skromnom mišljenju nemam preveliki stash.... nekih 30-40 maketa pokušavam se i njega riješiti (slaganjem, ne prodajom) i doći u ono prvotno stanje: kupiš maketu ,složiš maketu , spremiš u vitrinu ,kupiš novu maketu ( i onog osjećaja isčekivanja ili da skupiš pare il da odeš u grad u dučan po nju), mislim da do toga neće doći još duže vrijeme jel stalno uleće nešto što kvari plan (naruđbe, obaveze ili nove kvalitetne makete ili nove fotke subjekata koje bih želio raditi...)... _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| T34
 | | Član od: 20 Ruj 2010 | | Poruke: 275 | | Mjesto: Dalmacija |
|
Upisano: Pon Jul 05, 2021 8:33 am Naslov poruke: |
|
|
Jutro! Nakon godina i godina vraćam se djetinjstvu pa npr. po treći put obnavljam "Bitku za Britaniju". Puno se toga promijeni, nekad sam volio lošije makete, i tu sam promijenio mišljenje i zašto ne počastiti sebe novim kalupom i aktuelnim tehnologijama. Ne treba trošiti živce i dragocjeno vrijeme na nešto što jednostavno više ne zadovoljava. O omjeru složenih i kupljenih maketa ne treba trošiti riječi, mislim da je cifra prešla prosječan novi auto odavno, no ne mogu stati kupovati i to je to. Uvijek nešto izađe novo, zanimljivo, ili novi kalup nečeg što se "mora imati". Žalosno možda za odraslu osobu, no ovo je jedino šta me u životu zanima onako iskreno i sa strašću, i to me nije sram priznati. Uvijek i dalje rado gledam radove svih Vas sa radošću, najlipši pozz svima. _________________ ...
T34: poruka promijenjena dana: Ned Ruj 26, 2021 5:42 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5802 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|