Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Sub Ožu 06, 2021 4:37 pm Naslov poruke: Makete u.... KAUFLANDU :-) |
|
|
Pozz svima.... ajde da smo i mi u provinciji dočekali: imamo Revell makete u SB! Nije puno ali veseli!!! Cijene su takve kakve jesu... taako da! Provjerite po svojim obližnjim trgovinama!
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Leo - zd
 | | Član od: 16 Pro 2008 | | Poruke: 2530 | | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Sub Ožu 06, 2021 5:52 pm Naslov poruke: |
|
|
| Da, boje vidim da su od 15,49 na 19,99, ali što kažeš "daj što daš" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5774 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| MAK2020
 | | Član od: 25 Velj 2020 | | Poruke: 735 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Ožu 06, 2021 6:38 pm Naslov poruke: |
|
|
,,
MAK2020: poruka promijenjena dana: Sub Velj 10, 2024 2:04 am; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
|
Upisano: Ned Ožu 07, 2021 5:50 pm Naslov poruke: |
|
|
Pa evo, ja sam osobno sretan da ima išta.... činjenuca da je Revell otišao daleko sa cijenama, prate kineze po cijenama a kvaliteta ide dolje.....no uskoro će Uskrs te ako bude koji popust ubrat cu nesto....salama, mlijeko, wc papir...i maketa...kud ces bolje 😃😃😃
Ajde tko bude zalazio po kauflandima dalje po RH da uslika da li je svagdje bas isti asortiman. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dejan_206
 | | Član od: 23 Stu 2016 | | Poruke: 102 | |
|
Upisano: Ned Ožu 07, 2021 6:47 pm Naslov poruke: |
|
|
| U Rijeci ih nisam vidio,mozda dođu ubrzo... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5774 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
|
Upisano: Pon Ožu 08, 2021 10:22 am Naslov poruke: |
|
|
| Kaufland u SB je renoviran, i poredan po očito novoj shemi, ima posebno dva ili tri reda, koji su označeni kao Kids Land... ja sam mislio da je to neka igraonica, kad ono vidim samo igračke.. imam dvoje klinaca pa sam prošao onuda i vidim jbt imaju makete! reko super!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 2851cz
| | Član od: 11 Lip 2012 | | Poruke: 1013 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Pon Ožu 08, 2021 10:38 am Naslov poruke: |
|
|
| Idem provjeriti odmah u Osijeku |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Pon Ožu 08, 2021 3:37 pm Naslov poruke: |
|
|
| mariok Napisao/la: | | Kaufland u SB je renoviran, i poredan po očito novoj shemi, ima posebno dva ili tri reda, koji su označeni kao Kids Land... ja sam mislio da je to neka igraonica, kad ono vidim samo igračke.. imam dvoje klinaca pa sam prošao onuda i vidim jbt imaju makete! reko super!! |
to je poseban kao ducan ili u onom trgovackom centru ''novom''? _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
|
Upisano: Pon Ožu 08, 2021 7:08 pm Naslov poruke: |
|
|
| Slider Napisao/la: | | mariok Napisao/la: | | Kaufland u SB je renoviran, i poredan po očito novoj shemi, ima posebno dva ili tri reda, koji su označeni kao Kids Land... ja sam mislio da je to neka igraonica, kad ono vidim samo igračke.. imam dvoje klinaca pa sam prošao onuda i vidim jbt imaju makete! reko super!! |
to je poseban kao ducan ili u onom trgovackom centru ''novom''? |
Imenjače misliš na Supernovu? Ne tamo su Plodine, a u drugom je Interspar. Kaufland u SB je uvijek bio zaseban... ispremještali su sve živo, prošiliri na prostore gdje su prije bili iznajmljeni prostori, sada zbilaj izgled bolje... i tako imaju nekoliko polica sa igračkama.... ajde tko vidi poslikajte pa da vidimo šta ima gdje  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Pon Ožu 08, 2021 8:08 pm Naslov poruke: |
|
|
| mariok Napisao/la: | | Slider Napisao/la: | | mariok Napisao/la: | | Kaufland u SB je renoviran, i poredan po očito novoj shemi, ima posebno dva ili tri reda, koji su označeni kao Kids Land... ja sam mislio da je to neka igraonica, kad ono vidim samo igračke.. imam dvoje klinaca pa sam prošao onuda i vidim jbt imaju makete! reko super!! |
Imenjače misliš na Supernovu? Ne tamo su Plodine, a u drugom je Interspar. Kaufland u SB je uvijek bio zaseban... ispremještali su sve živo, prošiliri na prostore gdje su prije bili iznajmljeni prostori, sada zbilaj izgled bolje... i tako imaju nekoliko polica sa igračkama.... ajde tko vidi poslikajte pa da vidimo šta ima gdje  |
ma ne sjecam se vise mislim da se zval koloseum ??? kod neke skole....radil sam maketu...znam da je bilo gomila reklama ducana na fasadi i cine star...i garaza na dva nivoa pored _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mpuky1
 | | Član od: 08 Velj 2012 | | Poruke: 1795 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Ožu 08, 2021 10:58 pm Naslov poruke: |
|
|
Supernova 🤗
Yo radio asfalt na parkingu iznad Jyska 🤫
Slider je valjda mislio na Muller 🤗 _________________ WHO DARES WINS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
|
Upisano: Pon Ožu 08, 2021 11:26 pm Naslov poruke: |
|
|
| Slider Napisao/la: | | mariok Napisao/la: | | Slider Napisao/la: | | mariok Napisao/la: | | Kaufland u SB je renoviran, i poredan po očito novoj shemi, ima posebno dva ili tri reda, koji su označeni kao Kids Land... ja sam mislio da je to neka igraonica, kad ono vidim samo igračke.. imam dvoje klinaca pa sam prošao onuda i vidim jbt imaju makete! reko super!! |
ma ne sjecam se vise mislim da se zval koloseum ??? kod neke skole....radil sam maketu...znam da je bilo gomila reklama ducana na fasadi i cine star...i garaza na dva nivoa pored |
Da u startu se se zvao Colloseum i pokraj je osnovne škole i crkve. Unazad par godina je to preuzela Supernova sve. Taj je na zapadnom ulazu u grad.
Onaj drugi, na istočnom kraju grada, je Supernova i tamo ima i Jisk i Muller, ali u njemu maketa. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Pon Ožu 08, 2021 11:50 pm Naslov poruke: |
|
|
| mpuky1 Napisao/la: | Supernova 🤗
Yo radio asfalt na parkingu iznad Jyska 🤫
Slider je valjda mislio na Muller 🤗 |
ne nego sam pital dal je kod njih kaufland u sklopu centra ili samostojeci ducan kao kod nas _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|