Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3260 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Sri Sij 06, 2021 10:54 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala dečki!
Pa meni je krivo jer su naši migovi zapostavljeni u maketarskim krugovima, i ja sam sam bježao od njih, ali sam kako je korona počela rekao neću.... i eto tako. Vučem ljude za rukav, dosađujem im da dobijem koju sliku da bude što točniji....naravno tesko je dobiti slike iz osobnih zbirki, ali ja sam ipak izgurao da napravim točno koliko mogu. Znam da je puno fotki nastalo čistim entuzijastvom, ljubavi prema aparatu, prema avionima, i znam da su ljudi otkidali od usta djece da kupe koji film pa da fotografiraju, i znam da te fotke imaju vrijednost....ali steta ih je ne objaviti, bez obzira na kvalitetu istih. Znam neki će reći slikano je u ono doba, tajnosti, rata vojne tajne, ali ljudi moji ne trazim shemu paljenja motora ili radarsku antenu, već slike da se vidi shema bojanja.....stoga još jednom molim i potičem autore da stavljaju fotografije da svi skupa imamo bolje reference da bude što više maketa naših MiGova!! Naravno stavite mrežu vodenih žigova, ala barem će biti korisna za maketarske svrhe!! Još jednom Hvala svima koji su mi pomogli!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5808 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|