Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Shadowotaku
| | Član od: 13 Pro 2015 | | Poruke: 83 | |
|
Upisano: Čet Lip 06, 2019 11:26 am Naslov poruke: |
|
|
| Doodeck Napisao/la: | | Da, nisam bio precizan....mislio sam na makete koje su na stanju |
Ja sam svoju čekao jedno 2 tjedna jer nije imao na stanju ali kad je došlo što je falilo onda mi je došlo sve u roku od 3 dana. Tako da računaj negdje oko 5 radnih dana li la sve ovisno gdje živiš |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
 | | Član od: 16 Kol 2006 | | Poruke: 1880 | | Mjesto: Krk |
|
Upisano: Čet Lip 06, 2019 2:32 pm Naslov poruke: |
|
|
Meni je makete poslao isti dan kad sam uplatio (petak). Bile bi stigle drugi dan ali je između bio uskrs pa su došle dan nakon uskrsnog ponedeljka ...
Zaključak: ODMAH!
Vojo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hrmodeler
 | | Član od: 20 Ruj 2011 | | Poruke: 564 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Čet Lip 06, 2019 3:22 pm Naslov poruke: |
|
|
Od narudžbe pa dok je došlo kući 10 dana. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Sentinel
| | Član od: 19 Lis 2018 | | Poruke: 11 | | Mjesto: Sisak |
|
Upisano: Čet Lip 06, 2019 4:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja sam naručio kod njega jednu finu narudzbu i nekih stvari nije bilo u zalihama i neke sam morao mjenjat i tako. Uglavnom sve smo se dogovorili i miksali kako cemo sve slozit i to i nije bilo problema. Cekao sam oko 2 dana da mi dode paket. Svaka mu cast i odsada prvo gledam jel ima kod njega i pitam ak moze nabavit a onda tek dalje
10/10 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Doodeck
| | Član od: 05 Pro 2009 | | Poruke: 711 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Lip 06, 2019 7:51 pm Naslov poruke: |
|
|
| Hvala na infu... svaka čovjeku čast... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Kurfurst
 | | Član od: 28 Pro 2014 | | Poruke: 571 | | Mjesto: Split-Kamen |
|
Upisano: Pon Lip 10, 2019 4:05 pm Naslov poruke: |
|
|
ja sam totalno zbunjen što se tiče internet kupovina i tih stvari, ako sam izabrao dostavu putem tisak medije i "transakcijski račun", jeli to znači da platim kad dođe ili platim na žiro račun ili tako nešto? _________________ U radu: brate svaśta
U maketarstvu nije bitno čime si to napravio nego kako to izgleda! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
|
Upisano: Pon Lip 10, 2019 4:42 pm Naslov poruke: |
|
|
Transakcijski račun znači da plaćaš putem uplatnice ili nekakvog net-bankinga i sl. Dali ćeš platiti prije ili poslije isporuke ovisi o dogovoru, najčešće je prije isporuke.
Isporuka putem TISKA znamo što je, jedino ne znam može li ju platiti primatelj - to još nisam isprobao - ali mislim da ne može - dakle u tom slučaju plaćaš makete i dostavu (Tisak) prije isporuke.
Plaćanje po primanju paketa je pouzećem - ne znam jeli to izvedivo putem Tiska.
Vojo
| Kurfurst Napisao/la: | | ja sam totalno zbunjen što se tiče internet kupovina i tih stvari, ako sam izabrao dostavu putem tisak medije i "transakcijski račun", jeli to znači da platim kad dođe ili platim na žiro račun ili tako nešto? |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Kurfurst
|
Upisano: Pon Lip 10, 2019 6:20 pm Naslov poruke: |
|
|
aha, znači prije isporuke treba platiti.
Jesam li dobro napravio ako sam pod adresu za isporuku napisao adresu prodajnog mjesta tiska na koje bi paket trebao doći a pod adresu za račun svoju adresu? _________________ U radu: brate svaśta
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
|
Upisano: Pon Lip 10, 2019 7:49 pm Naslov poruke: |
|
|
Pa to je stvar tvog dogovora sa dobavljačem - po meni si trebao najprije s njim utanačiti kako će ti isporučiti (pošta, tisak) i kako plaćaš (unaprijed, pouzećem), a ako si dogovorio Tisak logično je da si mu morao nekako i dati adresu tj. šifru kioska ....
Ali znajuć' kako se Darko trsi da zadovolji kupce, ne brini, ako nešto nije jasno, javit će ti se ....
Vojo
| Kurfurst Napisao/la: | aha, znači prije isporuke treba platiti.
Jesam li dobro napravio ako sam pod adresu za isporuku napisao adresu prodajnog mjesta tiska na koje bi paket trebao doći a pod adresu za račun svoju adresu? |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Kurfurst
|
Upisano: Pon Lip 10, 2019 10:37 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja sam izmaltretirao čovjeka s pitanjima više, probat ću ga onda nazvati opet...
Hvala!  _________________ U radu: brate svaśta
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ibritvec
 | | Član od: 31 Lis 2018 | | Poruke: 12 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Čet Lip 13, 2019 5:51 pm Naslov poruke: |
|
|
Narucena roba dosla na vrijeme i jos me je covjek kontaktirao sms da provjeri dali je sve ok. Sve pohvale, a u medjuvremenu je doslo da se moze placati I pay palom...super _________________ IvicaB |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dejan_206
 | | Član od: 23 Stu 2016 | | Poruke: 102 | |
|
Upisano: Čet Lip 13, 2019 6:07 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja sam narucio par artikala i uplatio prosli cetvtak i jos mi nije doslo,ali nema veze nije hitnoca stici ce. Lijepo je imati uz Crohobby jos jedan shop  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ninoslav
 | | Član od: 03 Ožu 2010 | | Poruke: 322 | | Mjesto: Maynooth,Ireland |
|
Upisano: Čet Lip 13, 2019 8:20 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo da se priključim pohvalama i stvarno sve super.Istina je da treba pričekat paket kojih 10.-tak dana al to opet ovisi o kurirskoj službi i mjestu stanovanja.A sve u svemu o praćenju i ažuriranju informacija gdje je paket rješava sve nedoumice.Uglavom prezadovoljan sam  _________________ CCCP
https://www.facebook.com/TanksAndArmouredVehicles |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
|
Upisano: Sri Kol 28, 2019 11:19 am Naslov poruke: |
|
|
Jedno 'tehničko' pitanje:
- ako se naruči roba sa lagera (on stock) jeli moguća isporuka na Crnoj kraljici (pouzećem tj. solarno plaćanje, ili plaćanje unaprijed na račun, svejedno) ....?
Vojo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Jazzo
 | | Član od: 13 Sij 2006 | | Poruke: 326 | | Mjesto: Karlovac |
|
Upisano: Sri Kol 28, 2019 5:39 pm Naslov poruke: |
|
|
| pohvale dućanu, naknadno sam dodavao još boja u narudžbu i sve je odrađeno odmah. Nakon uspješne reorganizacije HP-a paket mi je od Zagreba do Karlovca putovao od 19.08. do 26.08.2019. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|