Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| vojo
 | | Član od: 16 Kol 2006 | | Poruke: 1878 | | Mjesto: Krk |
|
Upisano: Sub Tra 13, 2019 11:15 am Naslov poruke: |
|
|
Jučer sam naručio dvije makete sa stoka - sve mi je jasno osim dostave - za opciju 'prema dogovoru' kaže besplatno što uopće ne razumijem što bi to trebalo značiti .... inače je bila i opcija 'dostava poštom' (sa cijenom - oko 23 kn na 151 kn maketa) i 'osobno preuzimanje' (besplatno).
Odmah po narudžbi sam dobio potvrdu narudžbe sa napomenom:
Estimated delivery date: 6. svibnja 2019.
Dva sata kasnije sam dobio istu poruku.
E sad, pošto je bio petak popodne do ponedeljka ne očekujem ništa konkretno, a onda će se valjda javiti da se dogovorimo oko načina isporuke ....
Inače da, cijene su im vrlo zanimljive i konkurentne.
Vojo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| barakuda
 | | Član od: 22 Sij 2007 | | Poruke: 2557 | | Mjesto: ST |
|
Upisano: Sub Tra 13, 2019 1:14 pm Naslov poruke: |
|
|
| Sve je jasno kod naplate. Oni iz ZG i okolice ili kojima je usput, naručeno mogu preuzeti direktno na adresi ili prema dogovoru. Oni koji nisu u mogućnosti izvesti taj "manevar" kao npr. ja iz ST, odaberu opciju poštom i izvrše uplatu prema danim podacima u narudžbi. Uplatnica ili e-banking. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mpuky1
 | | Član od: 08 Velj 2012 | | Poruke: 1795 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Tra 13, 2019 2:33 pm Naslov poruke: |
|
|
Znači shop je u Zagrebu i u tome slučaju nemam
poštarine. Koji kvart je u pitanju 😁
Je li tko shvatio kako izvršiti preorder za maketu ? _________________ WHO DARES WINS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| daneel
 | | Član od: 12 Lis 2005 | | Poruke: 1299 | |
|
Upisano: Uto Tra 16, 2019 6:38 pm Naslov poruke: |
|
|
| vojo, jel se javio trgovac? ja nešto razmišljam naručit, pa me zanima iskustvo |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shadowotaku
| | Član od: 13 Pro 2015 | | Poruke: 83 | |
|
Upisano: Sri Tra 17, 2019 2:50 pm Naslov poruke: |
|
|
| Naručio iz trgovine nove ak-interactive watercolor pencils pa usput pitao za prednaruđbe. Kaže da se za makete koje se prednaruce, ako su dostupne, može čekati od 2 tjedna do 2 mjeseca sve ovisno o skladištu i rekao je da se 1.5. popunjava trumpeter a vjerovatno dođe i nešto hobby boss |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
|
Upisano: Sri Tra 17, 2019 4:20 pm Naslov poruke: |
|
|
| daneel Napisao/la: | | vojo, jel se javio trgovac? ja nešto razmišljam naručit, pa me zanima iskustvo |
Da, trgovac (Darko) se javio i rekao u biti ono što smo zaključili u gornjim postovima - ako postoji neki drugi način dostave da se možemo dogovoriti, a ako ne pošta ili Tisak ili DHL .... ja sam zamolio da mi pošalju najjeftinije (ne mora biti brzo), pa sad čekam odgovor ....
Vojo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bumble bee Moderator
 | | Član od: 23 Jul 2006 | | Poruke: 979 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Tra 19, 2019 9:05 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo, ja danas obavio preuzimanje maketa s vlasnikom. Sve proteklo vrlo profesionalno, čovjek ima zaista precizne rokove... Dakle sve kako je najavio u vezi pristizanja i dostupnosti maketa, sve je štimalo u dan... Uglavnom vrlo vrlo pozitivno iskustvo... Čovjek je fleksibilan sve se da dogovoriti tako da toplo preporučam... _________________ Domagoj Kamenjarin
MK Grunf |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mpuky1
|
Upisano: Sub Tra 20, 2019 3:21 am Naslov poruke: |
|
|
Taman sam pokupio laptop sa servisa i usput ove dvije ljepote.
Dugo sam tražio nešto ovako a da ne košta 100 Usd/kom  _________________ WHO DARES WINS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
|
Upisano: Sub Tra 20, 2019 8:55 am Naslov poruke: |
|
|
Ja sam jučer uplatio makete i poštarinu, Darko se javio i rekao kada će poslati ....
Sve u svemu, kako je gore spomenuto, vrlo uredno i točno i - što je (meni) najvažnije - čovjek se javlja pa znaš na čemu si.
Lijepo je imati tako neki ozbiljan web-dućan .... malo za promjenu (mislim što se ozbiljnosti tiče) ....
Vojo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Texmex
 | | Član od: 29 Ožu 2017 | | Poruke: 424 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Sub Tra 20, 2019 9:43 am Naslov poruke: |
|
|
nazvati na mobitel i naručiti ako se ne dobije potvrda narudžbe itd...
Naručio sam neke stvari i dogovorio slanje Tiskom..tlaka mi je kada vidim cedulju..bili,vas nema( ja bio),ajd na poštu |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
|
Upisano: Sub Tra 20, 2019 10:03 am Naslov poruke: |
|
|
| Texmex Napisao/la: | | ....tlaka mi je kada vidim cedulju..bili,vas nema( ja bio),ajd na poštu |
He, he, ovo mi je poznateo ....
Moj (ljubljeni) poštar to meni radi i kad sam doma (ostavi papirić - 'nije vas bilo') - a ne znam zašto je takav, iako sumnjam da je to od kada ga je moj pas (tj. pudla) ugrizao .... he. he ....
Vojo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mpuky1
|
Upisano: Sub Tra 20, 2019 2:19 pm Naslov poruke: |
|
|
| vojo Napisao/la: | | Texmex Napisao/la: | | ....tlaka mi je kada vidim cedulju..bili,vas nema( ja bio),ajd na poštu |
He, he, ovo mi je poznateo ....
Moj (ljubljeni) poštar to meni radi i kad sam doma (ostavi papirić - 'nije vas bilo') - a ne znam zašto je takav, iako sumnjam da je to od kada ga je moj pas (tj. pudla) ugrizao .... he. he ....
Vojo  |
Mislim da ti to nema veze sa psom. Ja sam do
sada uredno dobivao papiric u kaslic (zivim u
zgradi) cak i kad bi bio doma. Prekjucer su me
sokirali jer kad sam otisao u trgovinu u 19 sati
doma me je docekao paket na stolu i zenin
cudan pogled 😂🤣😂🤣 _________________ WHO DARES WINS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Leo - zd
 | | Član od: 16 Pro 2008 | | Poruke: 2530 | | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Sub Tra 20, 2019 2:47 pm Naslov poruke: |
|
|
ma valjda im nabijaju presing (poštarima) i meni isto ostavi papirić, ali i materi koja je stalno doma...
Nego nazad na temu:
I ja sam naručio ponešto i za sada sve u superlativu, i ugodna a ne samo korektna komunikacija i raspoloživost i na mobitel se čovijek javio da dogovorimo način slanja, kažem za sada 5 dapače +5 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Leo - zd
 | | Član od: 16 Pro 2008 | | Poruke: 2530 | | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Pon Tra 29, 2019 11:44 am Naslov poruke: |
|
|
Sve stiglo kako dogovoreno, brzo i korektno i uredno spakirano !!
Za preporučiti |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
|
Upisano: Pon Tra 29, 2019 1:27 pm Naslov poruke: |
|
|
| Leo - zd Napisao/la: | Sve stiglo kako dogovoreno, brzo i korektno i uredno spakirano !!
Za preporučiti |
Pridružujem se Leovom mišljenu - isto je bilo kod mene ....
Eh, da je bar više takvih ....
Vojo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|