Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| grgast
 | | Član od: 14 Tra 2017 | | Poruke: 90 | |
|
Upisano: Ned Pro 02, 2018 11:10 pm Naslov poruke: A6M3 ZERO, Tamiya 1/48 |
|
|
Prvi Japanac u WWII kolekciji. Osnovni Tamiya kit + Eduard PE cokcpit detalji.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| frka
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 1513 | |
|
Upisano: Pon Pro 03, 2018 10:28 am Naslov poruke: |
|
|
| Lijepa maketa. Samo jedna sugestija prilikom (budućeg) slikanja maketa: Po mogućnosti ne upotrebljavaj širokokutne objektive, dakle ne one koji imaju žarišnu duljinu manju od 35 mm, jer previše izobličavaju maketu. Preporučam objektive 50 ili 60 mm, oni su optimalni za snimanje maketa. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| grgast
 | | Član od: 14 Tra 2017 | | Poruke: 90 | |
|
Upisano: Pon Pro 03, 2018 1:30 pm Naslov poruke: |
|
|
| frka Napisao/la: | | Lijepa maketa. Samo jedna sugestija prilikom (budućeg) slikanja maketa: Po mogućnosti ne upotrebljavaj širokokutne objektive, dakle ne one koji imaju žarišnu duljinu manju od 35 mm, jer previše izobličavaju maketu. Preporučam objektive 50 ili 60 mm, oni su optimalni za snimanje maketa. |
Nisam baš iskusan u fotografiji, niti opremljen aparaturom za slikanje. Inače poslikam radove mobitelom, međutim jučer mi je vrisnio mob nakon prve slike pa sam nastavio sa ženinim Nikonom. Iskreno nemam pojma koji je objektiv u pitanju.
Ovo je jedina slika koju sam uspio uhvatiti mobom prije nego se odlučio resetirati svaki puta kad bih opalio fotografiju:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|