Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Dida
 | | Član od: 05 Velj 2007 | | Poruke: 1054 | | Mjesto: Sisak |
|
Upisano: Sri Ruj 05, 2018 11:41 pm Naslov poruke: Leut, brod opće namjene, nacrtan u 3D tehnici |
|
|
Autodeskov program Fusion me sve više oduševljava. U prilogu je animacija skinuta sa Shapeways-a
https://www.youtube.com/watch?v=KB1HT8av4qs
Ovako izgleda napravljeno:
Mjerilo je 1:50. Materijal je "najlonska plastika". Napravljeno je u Nizozemskoj kod firme Shapeways Za tu plastiku kažu da je jaka i trajna, te da omogućava izradu kompleksnih oblika. Dobra je za telefonska kućišta, šasije modela automobila upravljanih radiom i nakit. Tehnologija je "selective laser sintering". Nisam mogao odoliti i naručio sam si taj leutić. Morao sam vidjeti kako izgleda u ruci. Izgleda dobro.
Sada, kada sam dobio u ruke maketicu, vidim da sam zaboravio nacrtati žuljnicu, a ima par greškica za koje je potreban šmirgl papir. Sve izgleda jako nježno i krhko. S obzirom na cijenu, ne želim eksperimentirati i vidjeti koliko je nelomljiva. _________________ Pozdrav,
Dida |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dida
 | | Član od: 05 Velj 2007 | | Poruke: 1054 | | Mjesto: Sisak |
|
Upisano: Čet Ruj 06, 2018 5:50 pm Naslov poruke: |
|
|
 _________________ Pozdrav,
Dida |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|