Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| SturmmannDado
 | | Član od: 12 Svi 2012 | | Poruke: 328 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Svi 26, 2018 5:49 pm Naslov poruke: Maketarska natjecanja u Zagrebu |
|
|
| Znam za Zagreb kup što je bio sad 26.5. i za Crnu kraljicu jel ima još koji? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Lisec
 | | Član od: 30 Lis 2008 | | Poruke: 1199 | | Mjesto: Zaprešić |
|
Upisano: Sub Svi 26, 2018 10:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Ne, dva natjecanja godisnje su dovoljna za hrvatske prilike _________________ Matija
http://mkgrunf.com/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
 | | Član od: 03 Stu 2006 | | Poruke: 1791 | | Mjesto: Petrova rupa |
|
Upisano: Sub Svi 26, 2018 10:27 pm Naslov poruke: |
|
|
Ne, dva natjecanja godišnje su dovoljna za zagrebačke prilike. Ostala se ne odvijaju u Zagrebu.  _________________ Uprava Državne Bezbjednosti, radnik na određenim poslovima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mskukan
 | | Član od: 08 Svi 2007 | | Poruke: 1680 | |
|
Upisano: Sub Svi 26, 2018 10:39 pm Naslov poruke: |
|
|
| AleksandarMorozov Napisao/la: | Ne, dva natjecanja godišnje su dovoljna za zagrebačke prilike. Ostala se ne odvijaju u Zagrebu.  |
mislim da se zna da misli na Zagreb jer u Zagreb dolaze iz cijele hr, kao i na druga natjecanja, pa se hrvatske prilike odražavaju na to da su dva natjecanja u Zagrebu _________________ Skuki
Teška vremena prijatelju moj, đavo ih odnio |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Lisec
|
Upisano: Sub Svi 26, 2018 10:48 pm Naslov poruke: |
|
|
Da _________________ Matija
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
|
Upisano: Sub Svi 26, 2018 10:57 pm Naslov poruke: |
|
|
Pojma nemam jer sam potpuni analfabeta za misli. Znam samo ono što piše. Zato i sam nastojim (ne uvijek uspješno) biti jasan u pisanju.
A sad predlažem da stanemo...da ne bismo adminima zadavali posla i ne dali Bog i Partija, glavobolju.  _________________ Uprava Državne Bezbjednosti, radnik na određenim poslovima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Svi 27, 2018 5:42 pm Naslov poruke: |
|
|
| AleksandarMorozov Napisao/la: | Pojma nemam jer sam potpuni analfabeta za misli. Znam samo ono što piše. Zato i sam nastojim (ne uvijek uspješno) biti jasan u pisanju.
A sad predlažem da stanemo...da ne bismo adminima zadavali posla i ne dali Bog i Partija, glavobolju.  |
... admini su preživjeli i puno gore stvari od ovog bezazlenog zezanja.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Pon Svi 28, 2018 10:59 am Naslov poruke: |
|
|
| von Stuck Napisao/la: | | AleksandarMorozov Napisao/la: | Pojma nemam jer sam potpuni analfabeta za misli. Znam samo ono što piše. Zato i sam nastojim (ne uvijek uspješno) biti jasan u pisanju.
A sad predlažem da stanemo...da ne bismo adminima zadavali posla i ne dali Bog i Partija, glavobolju.  |
... admini su preživjeli i puno gore stvari od ovog bezazlenog zezanja.  | ono, fakat se forum pretvorio u babe koje strikaju......vec vise od godine nije bilo nikaj zanimljivog, akcije, pucnjave, podvala, vrijedjanja, reakcija admina.....kaj vam se dogodilo??  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Svi 28, 2018 11:05 am Naslov poruke: |
|
|
| Slider Napisao/la: | | von Stuck Napisao/la: | | AleksandarMorozov Napisao/la: | Pojma nemam jer sam potpuni analfabeta za misli. Znam samo ono što piše. Zato i sam nastojim (ne uvijek uspješno) biti jasan u pisanju.
... admini su preživjeli i puno gore stvari od ovog bezazlenog zezanja.  | ono, fakat se forum pretvorio u babe koje strikaju......vec vise od godine nije bilo nikaj zanimljivog, akcije, pucnjave, podvala, vrijedjanja, reakcija admina.....kaj vam se dogodilo??  |
... nikako da "natjeramo" nekoga da nešto "opako" izvede . Imaš pravo , forum baba koje štrikaju i tu i tamo rade makete ... _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5421 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Svi 28, 2018 11:22 am Naslov poruke: |
|
|
Kaj sad kukate članovi koji su poticali ili držali rasprave "zanimljivima" su ili "uvređeni"(pa se ne javljaju), natjerani da izađu zato što su ih drugi omalovažavali il izbačeni s foruma....
I sad imamo forum bez rasprava, samo sa maketama i "bravo i super" komentarima...  _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Pon Svi 28, 2018 12:39 pm Naslov poruke: |
|
|
| Poky Napisao/la: | Kaj sad kukate članovi koji su poticali ili držali rasprave "zanimljivima" su ili "uvređeni"(pa se ne javljaju), natjerani da izađu zato što su ih drugi omalovažavali il izbačeni s foruma....
I sad imamo forum bez rasprava, samo sa maketama i "bravo i super" komentarima...  |
end pis on ert
ic okej
pa to je san snova svakog admina....mirno more i ne talasaj  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Pon Svi 28, 2018 5:34 pm Naslov poruke: |
|
|
Trebalo bi promijenit naziv u "Otvoreni maketarski oglasnik"...  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3476 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Pon Svi 28, 2018 9:26 pm Naslov poruke: |
|
|
| Boris G. Napisao/la: | Trebalo bi promijenit naziv u "Otvoreni maketarski oglasnik"...  |
Ovo je istina. Svakako, krah je burze vidljiv, prepuni smo svega, odnosno, manje-viiše svak ima sve što je oduvijek želio. Ima i u tome nešto OK  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
|
Upisano: Sri Svi 30, 2018 8:33 pm Naslov poruke: |
|
|
Nego...vezano za suđenje na zagrebačkom kupu...i pripadajuće prigovore i nezadovoljstva...mislim da zaista nije u redu to što su pojedini suci...to stvarno nema smisla...
Molim admine da ne brišu ovaj ni ostale moje postove jer ću, u suprotnom, biti prisiljen poduzeti određene korake i podići nekoliko tužbi...
Admini? Slajo? Kako mi ide?  _________________ Uprava Državne Bezbjednosti, radnik na određenim poslovima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Lisec
|
Upisano: Sri Svi 30, 2018 8:40 pm Naslov poruke: |
|
|
Lose. Tako se ne trolla _________________ Matija
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|