Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Kuki58
| | Član od: 07 Svi 2018 | | Poruke: 4 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Svi 07, 2018 2:13 pm Naslov poruke: Maketa broda Bounty |
|
|
Dobar dan!
Dobio sam na poklon maketu broda Bounty pa kako me takve stvari baš ne interesiraju zanima me da li se takva maketa može prodati? Vidio sam na Njuškalu i još nekim mjestima cijene pa me zanima mišljenje Vas stručnjaka za maketarstvo koja je objektivna cijena za takvu maketu?Nekako mi se cijene koje sam vidio,cca 300-600 eura, čine previsokim. Mislim nemam ništa protiv da se i za blizu takve cijene maketa može prodati :
Maketa je dimenzije 50x43x8 cm,a imam i originalnu kutiju u kojoj se nalazila maketa broda,kupljena negdje u inozemstvu.
Pozz!
P.S. Poslao bi sliku makete,ali se još ne snalazim na forumu vezano za slanje slika. Recimo da ovako izgleda maketa
https://www.njuskalo.hr/makete/maketa-broda-bounty-oglas-25474472 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Sub Svi 12, 2018 2:25 pm Naslov poruke: |
|
|
ovo na linku nije onaj poznati Bounty, nazalost
to je nekaj otprilike, generalizirani jedrenjak bez ikakvih detalja, preuvelicaniih kolotura i zaba, s balkonskom ogradom i tak......
plus, za Bounty ima itekako previse krizeva i jedara....ovaj ima na pramcanom i krmenom jarbolu cetri, a glavnom pet jedara i križeva, a trebao bi na prvom i srednjem imati tri, a na krmenom samo dva kriza....
ma ima toga , mogu do sutra
fino izgleda kao ukras, za nezahtjevnu publiku, ali nazalost ponavljam, to je vise model broda nego maketa
ovako izgleda HMS Bounty
http://www.bingapis.com/images/search?q=HMS+Bounty+Model&form=RESTAB&first=1&cw=1423&ch=768
tak da , ak je takav,kao na toj slici s njuskala , mislim da je 300 eura previse
a opet, svaka roba ima svog kupca....stvar vrijedi samo onoliko koliko ti je netko spreman dat love za nju  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|